Poista Blekko Virus

Vakavuus luokka:  
  (20/100)

Blekko on hakukone, joka pyrkii antamaan parempia hakutuloksia kuin sen kilpailija Google-haku. Blekko pyrkii jättämään pois tuloksistaan heikkotasoiset “content-farm”-sivustot. Blekko-hakukone julkistettiin ensimmäinen marraskuuta 2010, se tarjoaa myös ladattavan hakupalkin liitetttäväksi selaimeesi.

Uusimmat uudelleenohjaus-virukset käyttävät hyväkseen Blekkoa ja sen nimeä. Käyttäjät ovat kohdanneet viruksen, joka uudelleenohjaa heidät Googlesta Blekko.comiin. 

Tämä virus uudelleenohjaa sinut käyttämiltäsi sivuilta viruksen kehittäjien haluamille sivuille. Bekko:n statistiikasta voimme nähdä haittaohjelman leviämisen tehtyjen hakujen mukana. Bekko kertoo olevansa laillinen sivusto / sovellus. Kuitenkin se mainostaa valheellisia tuotteita, jotka voivat viedä henkilökohtaisia tietojasi.

Blekko voi estää sinua nollaamasta selaimesi asetuksia, sekä varmistaa sinun käyttävän Blekkoa aloitussivunasi Blekko avaa sinulle uusia ikkunoita, joissa on vale-ilmoituksia ja tietojen kalasteluun tähtääviä mainoksia. Se myös lisää sinulle suosikkeja ja kirjanmerkkejä ilmoittamatta siitä.

Kun käyttäjän tietokoneeseen on tarttunut Blekko-uudelleenohjausvirus, jopa google-, firefox-, ja bing-hakukoneet uudelleenohjautuvat Blekko.comiin. Jos uskot että kyseinen virus on tartuttanut koneesi, suosittelemme skannaamaan järjestelmäsi läpi jollakin luotettavalla anti-virus ohjelmalla poistaaksesi Belkko-uudelleenohjauksen.

Miten päästä eroon Blekko-työkalupalkista?

Blekko on hankala poistaa manuaalisesti. Se käyttää satunnaisia tiedostonimiä ja piilottaa ne järjestelmään. Sinun täytyy tuntea järjestelmäsi rakenne voidaksesi kokonaan poistaa blekko-viruksen. On kuitenkin mahdollista poistaa Blekko-työkalupalkkialkki. Suosittelemme käyttämään yhtä alla mainituista antivitus-ohjelmista päästäksesi kokonaan eroon Blekkosta. Sinun täytyy skannata tietokoneesi SpyHunterilla, tai jollakin toisella luotettavalla antivirus-ohjelmalla, jos et ole asentanut blekkoa manuaalisesti.äosat, tai ne jotka eivät liity Microsoftiin, Adobeen, Oracleen, Suniin tai Googleen.

Automaattinen Blekko viruksen Poisto-ohje

Voit poistaa Blekko ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme
Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Blekko Virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimus.
tee se nyt!
Lataa
Poistotyökalu Blekko Virus tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Poistotyökalu Blekko Virus
Yhteensopiva Microsoft kanssa Yhteensopiva OS X kanssa
SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus on suositeltu poistotyökalu Blekko Virus poistamiseen Teidän kannattaa vahvistaa free trialin käyttö että se havaitsee loisen tämän hetkisen version.
Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
yli 40.000.000 latausta!

Vaihtoehtoiset Ohjelmat

STOPzilla
Me olemme testanneen STOPzilla:n tehokkuuden Blekko Virus poistamisessa (2014-08-20)
Malwarebytes Anti Malware
Me olemme testanneen Malwarebytes Anti Malware:n tehokkuuden Blekko Virus poistamisessa (2014-08-20)
Defender Pro Ultimate
Me olemme testanneen Defender Pro Ultimate:n tehokkuuden Blekko Virus poistamisessa (2014-08-20)
XoftSpy AntiVirus Pro
Me olemme testanneen XoftSpy AntiVirus Pro:n tehokkuuden Blekko Virus poistamisessa (2014-08-20)

Blekko Virus kuvankaappaus

Blekko Virus kuvankaappaus

Blekko Virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Random Letters
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\13376694984709702142491016734454
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 13376694984709702142491016734454?

Poista merkinnöistä DLLssät:
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll

Pyyhi tiedostot:
%AllUsersProfile%\Application Data\~[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\~r[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].exe
%AllUsersProfile%\Application Data\[random]
%UserProfile%\Desktop\Blekko.com.lnk
%UserProfile%\Start Menu\Programs\Blekko.com\Blekko.com.lnk

Poisto-ohjeet muilla kielilläTykkää meistä Facebookissa
Uutisia
Virukset
Lehti Maininnat