Poista Blekko Virus

Vakavuus luokka:  
  (20/100)

Blekko on hakukone, joka pyrkii antamaan parempia hakutuloksia kuin sen kilpailija Google-haku. Blekko pyrkii jättämään pois tuloksistaan heikkotasoiset “content-farm”-sivustot. Blekko-hakukone julkistettiin ensimmäinen marraskuuta 2010, se tarjoaa myös ladattavan hakupalkin liitetttäväksi selaimeesi.

Uusimmat uudelleenohjaus-virukset käyttävät hyväkseen Blekkoa ja sen nimeä. Käyttäjät ovat kohdanneet viruksen, joka uudelleenohjaa heidät Googlesta Blekko.comiin. 

Tämä virus uudelleenohjaa sinut käyttämiltäsi sivuilta viruksen kehittäjien haluamille sivuille. Bekko:n statistiikasta voimme nähdä haittaohjelman leviämisen tehtyjen hakujen mukana. Bekko kertoo olevansa laillinen sivusto / sovellus. Kuitenkin se mainostaa valheellisia tuotteita, jotka voivat viedä henkilökohtaisia tietojasi.

Blekko voi estää sinua nollaamasta selaimesi asetuksia, sekä varmistaa sinun käyttävän Blekkoa aloitussivunasi Blekko avaa sinulle uusia ikkunoita, joissa on vale-ilmoituksia ja tietojen kalasteluun tähtääviä mainoksia. Se myös lisää sinulle suosikkeja ja kirjanmerkkejä ilmoittamatta siitä.

Kun käyttäjän tietokoneeseen on tarttunut Blekko-uudelleenohjausvirus, jopa google-, firefox-, ja bing-hakukoneet uudelleenohjautuvat Blekko.comiin. Jos uskot että kyseinen virus on tartuttanut koneesi, suosittelemme skannaamaan järjestelmäsi läpi jollakin luotettavalla anti-virus ohjelmalla poistaaksesi Belkko-uudelleenohjauksen.

Miten päästä eroon Blekko-työkalupalkista?

Blekko on hankala poistaa manuaalisesti. Se käyttää satunnaisia tiedostonimiä ja piilottaa ne järjestelmään. Sinun täytyy tuntea järjestelmäsi rakenne voidaksesi kokonaan poistaa blekko-viruksen. On kuitenkin mahdollista poistaa Blekko-työkalupalkkialkki. Suosittelemme käyttämään yhtä alla mainituista antivitus-ohjelmista päästäksesi kokonaan eroon Blekkosta. Sinun täytyy skannata tietokoneesi SpyHunterilla, tai jollakin toisella luotettavalla antivirus-ohjelmalla, jos et ole asentanut blekkoa manuaalisesti.äosat, tai ne jotka eivät liity Microsoftiin, Adobeen, Oracleen, Suniin tai Googleen.

Automaattinen Blekko viruksen Poisto-ohje

Voit poistaa Blekko ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme
Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Blekko Virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimus.
tee se nyt!
Lataa
Poistotyökalu Blekko Virus tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Poistotyökalu Blekko Virus
Yhteensopiva Microsoft kanssa Yhteensopiva OS X kanssa
SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus on suositeltu poistotyökalu Blekko Virus poistamiseen Teidän kannattaa vahvistaa free trialin käyttö että se havaitsee loisen tämän hetkisen version.
Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
yli 40.000.000 latausta!

Vaihtoehtoiset Ohjelmat

STOPzilla
Me olemme testanneen STOPzilla:n tehokkuuden Blekko Virus poistamisessa (2014-08-20)
Malwarebytes Anti Malware
Me olemme testanneen Malwarebytes Anti Malware:n tehokkuuden Blekko Virus poistamisessa (2014-08-20)
XoftSpy AntiVirus Pro
Me olemme testanneen XoftSpy AntiVirus Pro:n tehokkuuden Blekko Virus poistamisessa (2014-08-20)
Defender Pro Ultimate Security Suite
Me olemme testanneen Defender Pro Ultimate Security Suite:n tehokkuuden Blekko Virus poistamisessa (2014-08-20)

Blekko Virus kuvankaappaus

Blekko Virus kuvankaappaus

Manuaalinen Blekko viruksen Poisto-ohje

Askel 1

Poista Blekko sekä siihen liittyvät ohjelmat

Windows Mac OS X Askel 2
Windows 7 / Vista / XP
 • Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
Windows 8
 • Jos olet Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program.
Poista Blekko sekä siihen liittyvät ohjelmat
 • Täällä, etsi Blekko tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 • Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset.
Windows Mac OS X Askel 2

Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications.

Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Blekko tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash.

Askel 2

Poista Blekko sekä Windows pikakuvakkeista

Askel 3
 • Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties.
 • Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi.

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Askel 3

Poista Blekko kaikilta nettiselaimiltasi

Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Askel 4
Poista vaaralliset lisäosat
 • Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons.
 • Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Blekko sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable:
Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
 • Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 • Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset.
Resetoi Internet Explorer
 • Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 • Täällä, valitse Reset.
 • Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Blekko poiston loppuun.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Askel 4
Poista vaaralliset laajennukset
 • Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions.
 • Täällä, valitse Blekko sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät.
Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
 • Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 • Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 • Paina OK tallentaaksesi muutokset.
Resetoi Mozilla Firefox
 • Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information.
 • Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Blekko poisto loppuun.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Askel 4
Poista haitalliset liitteet
 • Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions.
 • Täällä, valitse Blekko sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät.
Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
 • Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 • Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages.
 • Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi.
 • Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla.
 • Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi.
Resetoi Google Chrome
 • Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 • Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings.
 • Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Blekko poiston loppuun.
Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome Safari Askel 4
Poista vaaralliset laajennukset
 • Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences.
 • Täällä, valitse Extentions ja etsi Blekko tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki.
Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
 • Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 • Täällä, etsi Homepage osio. Jos Blekko on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen.
Resetoi Safari
 • Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari....
 • Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkuna jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Blekko poistoprosessin loppuun.

Askel 4

Täydellinen Blekko viruksen poisto

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Blekko rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: SpyHunter, STOPzilla tai Malwarebytes Anti Malware.

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Blekko Virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Random Letters
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce\Random Letters
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\13376694984709702142491016734454
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 13376694984709702142491016734454?

Poista merkinnöistä DLLssät:
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll

Pyyhi tiedostot:
%AllUsersProfile%\Application Data\~[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\~r[random]
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].dll
%AllUsersProfile%\Application Data\[random].exe
%AllUsersProfile%\Application Data\[random]
%UserProfile%\Desktop\Blekko.com.lnk
%UserProfile%\Start Menu\Programs\Blekko.com\Blekko.com.lnk

Poisto-ohjeet muilla kielilläTykkää meistä Facebookissa
Uutisia
Virukset
Lehti Maininnat