Pääse eroon Search.conduit.com Virus-loisesta

 
Vakavuus luokka: Vakavuus luokka (41/100)
 

Conduit.com on netissä toimiva hakukone jolla on myös työkalurivi, sen toimintaa perustuu “yhteisön tukeen”. Tämä hakukone on hieman samantyyppinen kuin Google tai Bing, mutta vain pienemmässä mittakaavassa.

Onko Conduit haittaohjelma?

Ei, se ei ole. Mutta tämän hakukoneen työkalurivi tekee joitakin muutoksia selaimesi asetuksiin ilman lupaa, esimerkiksi kotisivusi vaihtuu ilman hyväksyntääsi. Sen lisäksi se saattaa asentua koneellesi täysin itsestään, tästä syystä se vaikuttaa ihmisten silmissä selaimenkaappaajalta tai uudelleenohjaavalta virukselta eikä normaalilta lisäosalta. Jos sinua sen sijaan uudelleenohjataan jatkuvasti osoitteeseen search.conduit.com, on koneesi saastunut selaimenkaappaajasta.

Koneeni on saastunut, kuinka poistaa tämä Conduit.com uudelleenohjaava virus?

Voit saada tartunnan Conduit:sta joistakin ilmaisista ohjelmista joita lataat netistä. Esimerkiksi search.conduit.com asentuu ohjelmien kuten Vuze kanssa (suosittu tiedstonjako-ohjelma) ja tartuttaa myös MAC selaimia, etenkin Firefoxia.

Kokeneille käyttäjille suosittelemme, että kirjoitat Firefoxin url-kenttään: about:config. Selain varottaa sinua, että sinun täytyy tietää mitä olet tekemässä. Sen jälkeen kirjoita hakukenttään: “conduit” ja “reset” kaikille niille arvoille jotka löydät. Tämän pitäisi poistaa nämä “kaapatut” hakutulokset.

Vaikka conduit.com ei olekkaan haittaohjelma niin sen poistaminen on hankalaa ja turhauttavaa. Selaimen lisäosa poistuu kyllä normaalisti “Lisää/Poista ohjelma” ohjauspaneelin kautta mutta työkalurivi täytyy poistaa mauaalisesti, tai sitten jollakin automaattisella ohjelmalla. Manuaalinen poisto voi olla hankalaa joten suosittelemme käyttämään jotakin luotettua virusturvaa tätä varten. Yritä tarkistaa koko käyttöjärjestelmä esimerkiksi STOPzilla tai SpyHunter.

Lisää tietoa uudelleenohjaavista viruksista, lue tämä: Mitä tehdä kun Google/Yahoo/Bing hakutulokset ovat uudelleenohjaavia?

Automaattinen Search.conduit.com Virus siirto:

Voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suositellun tuotteen kanssa. Täydet tiedot käyttösopimuksessamme.
Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Search.conduit.com Virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimus.
SpyHunter on suositeltu poistaja poistettavaksi Search.conduit.com Virus Teidän kannattaa vahvistaa free trialin käyttö että se havaitsee loisen tämän hetkisen version.

dot
STOPzilla
Testaamme STOPzilla Tehokkuus poistamisessa Search.conduit.com Virus (2014-01-13 11:19:12)
dot
Malwarebytes Anti Malware
Testaamme Malwarebytes Anti Malware Tehokkuus poistamisessa Search.conduit.com Virus (2014-01-13 11:19:12)
dot
XoftSpy AntiVirus Pro
Testaamme XoftSpy AntiVirus Pro Tehokkuus poistamisessa Search.conduit.com Virus (2014-01-13 11:19:12)
dot
Defender Pro Ultimate Security Suite
Testaamme Defender Pro Ultimate Security Suite Tehokkuus poistamisessa Search.conduit.com Virus (2014-01-13 11:19:12)

Poisto-ohjeet muilla kielillä

 1. KARINJALONEN sanoo:
  July 12th, 2013 at 11:45 pm

  Millään muulla en ole aanut poistettua tätä Search.conduit.comVirusta -koneeltani..nyt kokeilemaan..

  Choose as the right answer

 2. Kari Allonen sanoo:
  August 7th, 2013 at 1:42 pm

  hyvä jos toimii

  Choose as the right answer

 3. Pääse eroon VisualBee Toolbar-loisesta sanoo:
  March 28th, 2014 at 2:10 am

  […] Työkalupalkki) on potentiaalisesti ei haluttu ohjelma, joka on läheistä sukua Search.conduit.com virukselle. heti kun se pääsee järjestelmään sisälle, se asettuu […]

  Choose as the right answer

 4. Freemium ads-loisen poistaminen sanoo:
  April 10th, 2014 at 2:19 am

  […] voi helposti ottaa valtaansa ensisijaisen hakukoneen, pakottaa ihmiset pitämään Conduit sivun heidän kotisivunsa sijaan, näyttää kaupallisia mainoksia sekä […]

  Choose as the right answer

 5. FreeFileSync sanoo:
  April 23rd, 2014 at 8:37 am

  Varmuuskopiointiohjelma FreeFileSync on tuonut minun koneelle Conduit Searchin. Vaikea siitä on päästä eroon. Onnistuin, mutta sittemmin se palasi uuden ohjelmaversion mukana. En ymmärrä mikä on pointti tehdä tällainen. Minulle käyttäjänä Conduit Search ei anna mitään lisäarvoa.

  Choose as the right answer

Mielipiteesi liittyen Search.conduit.com Virus

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Tykkää meistä Facebookissa
Uutisia
kysy meiltä
Viirus
Tiedostoja