Pääse eroon Search.conduit.com Virus-loisesta

Vakavuus luokka:  
  (41/100)

Conduit.com on netissä toimiva hakukone jolla on myös työkalurivi, sen toimintaa perustuu “yhteisön tukeen”. Tämä hakukone on hieman samantyyppinen kuin Google tai Bing, mutta vain pienemmässä mittakaavassa.

Onko Conduit haittaohjelma?

Ei, se ei ole. Mutta tämän hakukoneen työkalurivi tekee joitakin muutoksia selaimesi asetuksiin ilman lupaa, esimerkiksi kotisivusi vaihtuu ilman hyväksyntääsi. Sen lisäksi se saattaa asentua koneellesi täysin itsestään, tästä syystä se vaikuttaa ihmisten silmissä selaimenkaappaajalta tai uudelleenohjaavalta virukselta eikä normaalilta lisäosalta. Jos sinua sen sijaan uudelleenohjataan jatkuvasti osoitteeseen search.conduit.com, on koneesi saastunut selaimenkaappaajasta.

Koneeni on saastunut, kuinka poistaa tämä Conduit.com uudelleenohjaava virus?

Voit saada tartunnan Conduit:sta joistakin ilmaisista ohjelmista joita lataat netistä. Esimerkiksi search.conduit.com asentuu ohjelmien kuten Vuze kanssa (suosittu tiedstonjako-ohjelma) ja tartuttaa myös MAC selaimia, etenkin Firefoxia.

Kokeneille käyttäjille suosittelemme, että kirjoitat Firefoxin url-kenttään: about:config. Selain varottaa sinua, että sinun täytyy tietää mitä olet tekemässä. Sen jälkeen kirjoita hakukenttään: “conduit” ja “reset” kaikille niille arvoille jotka löydät. Tämän pitäisi poistaa nämä “kaapatut” hakutulokset.

Vaikka conduit.com ei olekkaan haittaohjelma niin sen poistaminen on hankalaa ja turhauttavaa. Selaimen lisäosa poistuu kyllä normaalisti “Lisää/Poista ohjelma” ohjauspaneelin kautta mutta työkalurivi täytyy poistaa mauaalisesti, tai sitten jollakin automaattisella ohjelmalla. Manuaalinen poisto voi olla hankalaa joten suosittelemme käyttämään jotakin luotettua virusturvaa tätä varten. Yritä tarkistaa koko käyttöjärjestelmä esimerkiksi STOPzilla tai SpyHunter.

Lisää tietoa uudelleenohjaavista viruksista, lue tämä: Mitä tehdä kun Google/Yahoo/Bing hakutulokset ovat uudelleenohjaavia?

Automaattinen Search.conduit.com viruksen Poisto-ohje

Voit poistaa Search.conduit.com ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme
Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Search.conduit.com Virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimus.
tee se nyt!
Lataa
Poistotyökalu Search.conduit.com Virus tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Poistotyökalu Search.conduit.com Virus
Yhteensopiva Microsoft kanssa Yhteensopiva OS X kanssa
SpyHunter Webroot SecureAnywhere AntiVirus on suositeltu poistotyökalu Search.conduit.com Virus poistamiseen Teidän kannattaa vahvistaa free trialin käyttö että se havaitsee loisen tämän hetkisen version.
yli 40.000.000 latausta!

Vaihtoehtoiset Ohjelmat

STOPzilla
Me olemme testanneen STOPzilla:n tehokkuuden Search.conduit.com Virus poistamisessa (2014-10-20)
Malwarebytes Anti Malware
Me olemme testanneen Malwarebytes Anti Malware:n tehokkuuden Search.conduit.com Virus poistamisessa (2014-10-20)
Defender Pro Ultimate
Me olemme testanneen Defender Pro Ultimate:n tehokkuuden Search.conduit.com Virus poistamisessa (2014-10-20)
XoftSpy AntiVirus Pro
Me olemme testanneen XoftSpy AntiVirus Pro:n tehokkuuden Search.conduit.com Virus poistamisessa (2014-10-20)

Search.conduit.com Virus kuvankaappaus

Search.conduit.com Virus kuvankaappaus

Poisto-ohjeet muilla kielillä • KARINJALONEN

  Millään muulla en ole aanut poistettua tätä Search.conduit.comVirusta -koneeltani..nyt kokeilemaan..

 • Kari Allonen

  hyvä jos toimii

 • Pingback: Pääse eroon VisualBee Toolbar-loisesta()

 • Pingback: Freemium ads-loisen poistaminen()

 • FreeFileSync

  Varmuuskopiointiohjelma FreeFileSync on tuonut minun koneelle Conduit Searchin. Vaikea siitä on päästä eroon. Onnistuin, mutta sittemmin se palasi uuden ohjelmaversion mukana. En ymmärrä mikä on pointti tehdä tällainen. Minulle käyttäjänä Conduit Search ei anna mitään lisäarvoa.

Tykkää meistä Facebookissa
Uutisia
Virukset
Lehti Maininnat