Delta Search poistaminen

Vakavuus luokka: Vakavuus luokka (20/100)

Delta Search on hakukone joka on selvästi mennyt liian pitkälle. Tämä ohjelma selvästi mainostaa tiettyjä sivustoja ja yrittää myydä turhia asioita ja palveluita käyttäjälle. Tämä onnistuu Delta Search:lta siten, että se antaa tekaistuja hakutuloksia jotka selvästi eroavat googlen hakutuloksista. Sitä paitsi se ohjaa käyttäjää myös väärille sivustoille joten se ei ole pelkästään mainostusohjelma mutta myös selaimenkaappaaja. Kun tämä virus pääsee käyttöjärjestelmään niin Delta Search muuttaa koneen asetuksi, kuten käyttäjän asettamaa hakukonetta, kirjanmerkkejä tai kotisivua. Se vaikuttaa jokaiseen selaimeen ja näyttää “virallisen” kotisivunsa Delta-Search.com joka kerta kun avaat uuden välilehden IE:lla, Google Chrome:lla, Safari:lla tai Mozilla Firefox:lla. Pidä mielessä ettemme suosttele Delta Searchin käyttöä sillä se antaa tekaistuja hakutuloksia. Ennen kaikkea se tulee ehdottomasti poistaa jos sitä ei ole itse koneelle asentanut.

KUINKA VOIN SAADA DELTA SEARCH:N KONEELLENI?

Delta Search:n voi asentaa kahdella eri tavalla. joko lataat sen suoraan heidän “virallisilta” sivuilta manuaalisesti tai sitten vain löydät sen yllättäen koneeltasi. Tämä tapa sisältää kolmannen osapuolen ohjelmia jotka ovat aina täynnä samanlaisia tai vastaavia mainostusohjelmia. Jotta voisit välttää Delta Search:n löytämisen koneeltasi yllättäen, täytyy sinun kiinnittää huomiota jokaiseen suorittamaasi lataukseen. Delta Search näyttää erehdyttävästi samalta kuin Yahoo!, kuitenkin Delta Search uudelleenohjaa käyttäjät delta-search.com:iin ja antaa sitä kautta tekaistuja hakutuloksia heille. Jos haluat välttää delta-search.com:n päätymisen kotisivuksesi tai hakukoneeksi etkä myöskään halua vastaanottaa sen harhaanjohtavia pop-up mainoksia niin täytyy sinun poistaa Delta Search käyttöjärjestelmästäsi.

KUINKA POISTAA DELTA SEARCH?

Kun yrität poistaa Delta Searchia käyttöjärjestelmästäsi täytyy sinun ensin eliminoida se Lisää/poista ohjelmia listasta. Avaa käynnistysvalikko, mene Ohjauspaneeliin –>  Lisää/Poista ohjelmia. Sen lisäksi poista Delta Search myös selaimistasi.

Internet Explorer:

Avaa IE -> Työkalut -> Internet-asetykset -> Yleiset. Laita Google tai jokin muu osoite kotisivuksesi.

Mozilla Firefox:

Avaa Mozilla Firefox, mene Työkalut -> Asetukset -> Yleistä -> Käynnistys. Valitse “tyhjä sivu” tai aseta jokin haluamasi sivu kotisivuksi, kuten Google tai jokin vastaava.

Google Chrome:

Avaa Google Chrome, klikkaa Jakoavaimen kuvaa, mene asetuksiin ja valitse “Hallitse hakukoneita”. Vaihda hakukone googleen tai johonkin vastaavaan ja poista Delta Search listasta. Sitten mene kohtaan “Käynnistys” ja varmista, että saat tyhjän sivun avatessasi uuden välilehden.

Tärkein asia: jos et  ole asentanut sitä itse, kannattaa sinun tehdä täysi käyttöjärjestelmän tarkistus päivitetyllä SpyHunter.

Automaattinen Delta Search siirto:

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme
Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Delta Search suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimus.
tee se nyt!
Lataa
Poistotyökalu Delta Search tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft kanssa
SpyHunter on suositeltu poistotyökalu Delta Search poistamiseen Teidän kannattaa vahvistaa free trialin käyttö että se havaitsee loisen tämän hetkisen version.
yli 40.000.000 latausta!

Vaihtoehtoiset Ohjelmat

STOPzilla
Me olemme testanneen STOPzilla:n tehokkuuden Delta Search poistamisessa (2013-03-21)
Malwarebytes Anti Malware
Me olemme testanneen Malwarebytes Anti Malware:n tehokkuuden Delta Search poistamisessa (2013-03-21)
XoftSpy AntiVirus Pro
Me olemme testanneen XoftSpy AntiVirus Pro:n tehokkuuden Delta Search poistamisessa (2013-03-21)
Defender Pro Ultimate Security Suite
Me olemme testanneen Defender Pro Ultimate Security Suite:n tehokkuuden Delta Search poistamisessa (2013-03-21)

Delta Search kuvankaappaus

Delta Search kuvankaappaus

Poisto-ohjeet muilla kielillä • Kohto

  Sain Delta-Searchin koneelleni. Käytin näitä ohjeita ja poistin ohjelman koneeltani. Vaikka olin poistanut Delta-Searhin Control Panelin kautta, jäi se silti Firefoxiin. Firefoxin kotisivun sain muutettua, mutta pikahakukenttä selaimen oikeassa yläkulmassa jäi edelleen osoittamaan Delta-Serchiin. Tältä osin nämä ohjeet olivat puutteelliset. En keksinyt mitään muuta keinoa päästä eroon Delta-Search pikahakukentästä kuin uninstalloida koko Firefox.

 • Pingback: Miksi sinun kannattaa välttää Delta Searchia ja muita tekaistuja hakukoneita

 • egeboe

  Ei vaan löydy delta-searchia tai mitään deltaa ohjelmat ja toiminnot listasta. Ei löydy deltaa program files kansioista eikä Minkään selaimen lisäosista. Ohjeet eivät toimi minulle.

 • leo

  itse asiassa on toinenkin tällainen samanlainen virus ..sen nimi on Conduit Search Protect täysin samanlainen janäppi tuntumalta että yleisempi..

  helepoin tapa poistaa on aukassa tietokone vikasieto tilassa ja tietokone/C:/PF(x86) sieltä poistaa kansion Search Protect ..ja sen jälkeen vaihtaa selainten asetukset ja poistaa liitännäiset.

  pahimmassa tapauksessa kun nappasin tuon kyseisen Conduit Search Protect viruksen se asensi minun koneelle joku online tuen joka yritti etähallita minun konetta mutta norttoni kuiten esti sen

Tykkää meistä Facebookissa
Uutisia
Lehti Maininnat
Kokemuksia
Kysy meiltä