Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Poisto A-Secure 2015

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on A-Secure 2015?

A-Secure 2015 on tekaistu turvallisuusohjelma joka kuuluu tunnettuun virusperheeseen nimeltä Braviax/FakeRean. Se teeskentelee olevansa luotettava ja laillinen turvallisuusohjelma ja, meidän on pakko myöntää, se näyttää todella luotettavalta. Kun se on päässyt järjestelmään, se väittävämän mukaan tarkistaa tietokoneen tartuntojen varalta. Se näyttää kuinka se tarkistaa jokaisen kovalevyn ja muut järjestelmän osat ja palauttaa sitten tarkistuksen tulokset. Nämä tulokset ovat tietenkin tekaistuja ja niihin ei pidä koskaan luottaa. Jos A-Secure 2015 virus on juuri alkanut näyttämään hälytyksiään joka raportoivat kymmenistä tai jopa sadoista eri viruksista, sinun ei pidä KOSKAAN uskoa näihin viesteihin sillä tämä haittaohjelma koettaa vakuuttaa sinulle, että tietokoneesi on vaarassa ja sinun pitää ostaa sen lisensoitu versio. Jos et halua menettää rahojasi ja paljastaa arkaluontoisia tietojasi verkkorikollisille, sinun ei kannata koskaan luottaa tähän haittaohjelmaan. Jos sinut on kuitenkin jo vakuutettu että tietokoneesi on saastunut, sinun kannattaa mieluummin tarkistaa se luotettavalla haittaohjelman poistajalla tai anti-virus ohjelmalla. Tämä auttaa sinua huomaamaan mikä todellinen virus on. Jos olet jo ostanut A-Secure 2015’s lisenssin, sinun tulee olla todella varovainen koska vaikka vaikka se on lopettanut tekaistujen hälytystensä näyttämisen, tämä virus on yhä piilossa tietokoneellasi. Tämä voi helposti johtaa muiden epäilyttävien ohjelmien pääsyyn tietokoneellesi. Joten älä odota enää vaan tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla poistaaksesi A-Secure 2015 tiedostot ja muut vaaralliset komponentit.

Kuinka A-Secure 2015 voi saastuttaa tietokoneeni?

Jos et ole koskaan ollut tekemisissä vaarallisten haittaohjelman poistajien kanssa niin sinun tulee tietää, että niitä levitetään epäreilujen metodien avulla ja ne eivät koskaan kysy lupaa kun ne koettavat päästä järjestelmään. Joten jos haluat välttää tällaisten ohjelmien pääsyn tietokoneellesi, sinun kannattaa harrastaa turvallista nettiselaamista. Useimmissa tapauksissa, tämä haittaohjelma leviää tekaistujen hälytysten avulla jotka voivat ilmaantua niin laillisilla kuin laittomillakin sivuilla. Nämä hälytykset raportoivat viruksista ja tarjoavat tietokoneen ilmaista tarkistusta. Tämän lisäksi, A-Secure 2015 voi päästä myös PC:llesi kun olet klikannut tekaistua hälytystä joka tarjoaa ohjelman, kuten Java, Flash Player, nettiselain tai muun ohjelman päivittämistä. Pidä aina mielessäsi, että sellaista asiaa kuin online skanneri ei ole olemassa, ja että lähes kaikki hälytykset jotka tarjoavat päivityksiä ovat tekaistuja. Joten jos sinulle kerrotaan päivittämättömästä ohjelmasta kun selaat nettiä, sinun pitää joko jättää se huomiotta tai ladata päivitykset ohjelmien virallisilta verkkosivuilta. Lopuksi, sinun tulee välttää roskaposteja sillä se on myös yksi tunnetuista tavoista joilla haittaohjelmia, kuten A-Secure 2015 levitetään. Jos sinut on jo huijattu asentamaan se, sinun pitää jättää tällaiset ja vastaavat hälytykset huomiotta:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tämän lisäksi, jätä A-Secure 2015 skannerit huomiotta ja ÄLÄ KOSKAAN osta sen lisenssiä sillä tulet menettämään vain rahasi. Jos olet jo huomannut tekaistuja hälytyksiä, sinun ei kannata hukata aikaa vaan seurata alla annettuja ohjeita poistaaksesi tämän haittaohjelman.

Kuinka poistaa A-Secure 2015 virus?

A-Secure 2015 on vaarallinen haittaohjelman poistaja joka koettaa pelottaa ihmisiä ja varastaa heidän rahansa. Tästä syystä sinun tulee tarttua toimeen heti kun huomaat sen tekaistut hälytykset tietokoneesi näytöllä. Tähän tarkoitukseen sinun kannattaa valita AUTOMAATTINEN POISTOTAPA joka vaatii vain maineikkaan haittaohjelman lataamisen, päivtyksen ja täyden järjestelmän tarkistuksen tekemisen. Jos tarvitset yksityiskohtaiset ohjeet tämän tekemiseen, lue tämä ohje. Kun koetetaan poistaa A-Secure 2015, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä SpyHunter 5Combo Cleaner sillä ne voivat helposti huomata kaikki tälle ja muille uhille kuuluvat komponentit.

HUOMIO! A-Secure 2015 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjestelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten SpyHunter ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

Jos sinulla on käytössä Windows 8, seuraa näitä ohjeita:

 1. Mene Windows 8 Aloitus Ruutuun ja kirjoita restore point hakuosioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset-> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän palautus.
 4. Klikkaa Seuraava painketta nähdäksesi valittavat palautuspisteet ja klikka haluamaasi palautuspistettä hiiren vasemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista saastuneet ohjelmat -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si käynnistyy uudelleen, lataa Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat SpyHunter ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Klikkaa Käynnistä-> Asetukset -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit.
 2. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Vieras-> Ota Vierastili Käyttöön.
 3. Odota kunnes tietokone käynnityy uudelleen ja näet Windows sisäänkirjautumis ikkunan
 4. Valitse Vierastili ladataksesi suosittelemamme haittaohjelman poistajan.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter tai STOPzilla sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.

5. A-SECURE 2015 ESTÄMINEN ENNEN TARKISTUSTA:

 1. Anna Windows AntiBreach Modulin käynnistyä ja suorittaa tarkistuksensa loppuun.
 2. Klikkaa Salli suojaamaton ja sulje varoitusviesti.
 3. Avaa File Explorer (klikkaa Käynistä-> Dokumnetit) ja kirjoita %AppData% sijainti ikkunaan. Klikkaa enter.
 4. Niemä guard-agas tai vastaava merkintä uudelleen.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 6. Lataa SpyHunter Ja poista A-Secure 2015 ohjelmalle kuuluvat haitalliset tiedostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
A-Secure 2015 kuvankaappaus
A-Secure 2015 kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-a-secure-2015.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä