Mikä on AGRSMMSG.exe? Kannattaako minun poistaa se?

AGRSMMSG.exe

AGRSMMSG.exe on laillinen tiedosto, joka tunnetaan myös nimellä SoftModem Assistant, Agere Systems yritykseltä. Se asennetaan aina Agere modeemien mukana, joten jos löysit tämän tiedoston asentamatta tällaisia ja vastaavia laitteita tietokoneellesi, se voi olla haitallinen. Tämä tiedosto sijaitsee yleensä C:\Windows\ alikansiossa ja käyttää yleensä 88,350 bittiä tietokoneen muistia. Se käynnistyy automaattisesti järjeslmän kanssa ja toimii taustalla. AGRSMMSG.exe tiedostoa ei pidetä järjestelmän ydintiedostona, mutta me emme suosittele sen lopettamista koska se voi aiheuttaa modeemisi tai muiden määrättyjen ohjelmien toiminnan lopettamisen.

VAARA!

Cyber rikolliset, jotka kehittävät kaikenlaisia viruksia ja troijalaisia, koettavat saada ne näyttämään mahdollisimman aidoilta. Saavuttaakseen tämän tarkoituksen, he nimeävät haittaohjelmansa oikeiden ja laillisten prosessien mukaan. Jos huomasit, että AGRSMMSG.exe tiedosto on käynnissä tietokoneellasi, sinun tulisi ensimmäiseksi tarkistaa sen sijainti. Jos se ei ole C:\Windows\ kansiossa, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa järjestelmäsi luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Voidaksesi tarkistaa AGRSMMSG.exe tiedoston luotettavuuden, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro:ta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-agrsmmsg-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta AGRSMMSG.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa