Mikä on AGRSMMSG.exe? Kannattaako minun poistaa se?

AGRSMMSG.exe

AGRSMMSG.exe on laillinen tiedosto, joka tunnetaan myös nimellä SoftModem Assistant, Agere Systems yritykseltä. Se asennetaan aina Agere modeemien mukana, joten jos löysit tämän tiedoston asentamatta tällaisia ja vastaavia laitteita tietokoneellesi, se voi olla haitallinen. Tämä tiedosto sijaitsee yleensä C:\Windows\ alikansiossa ja käyttää yleensä 88,350 bittiä tietokoneen muistia. Se käynnistyy automaattisesti järjeslmän kanssa ja toimii taustalla. AGRSMMSG.exe tiedostoa ei pidetä järjestelmän ydintiedostona, mutta me emme suosittele sen lopettamista koska se voi aiheuttaa modeemisi tai muiden määrättyjen ohjelmien toiminnan lopettamisen.

VAARA!

Cyber rikolliset, jotka kehittävät kaikenlaisia viruksia ja troijalaisia, koettavat saada ne näyttämään mahdollisimman aidoilta. Saavuttaakseen tämän tarkoituksen, he nimeävät haittaohjelmansa oikeiden ja laillisten prosessien mukaan. Jos huomasit, että AGRSMMSG.exe tiedosto on käynnissä tietokoneellasi, sinun tulisi ensimmäiseksi tarkistaa sen sijainti. Jos se ei ole C:\Windows\ kansiossa, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa järjestelmäsi luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Voidaksesi tarkistaa AGRSMMSG.exe tiedoston luotettavuuden, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro:ta.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa