Mikä on ALCMTR.EXE? Kannattaako minun poistaa se?

ALCMTR.EXE

alcmtr.exe on virallinen prosessi, joka yleensä asennetaan yhdessä RealTek äänikortin ajureiden mukana. Tämä tiedosto käynnistyy automaattisesti ja useimmiten toimii äänikomponenttien seuranta palveluna. alcmtr.exe tiedoston pysäyttäminen voi estää RealTek ahureiden kunnollisen päivityksen tulevaisuudessa, joten emme suosittele tämän prosessin lopettamista. Kuitenkin, se ei ole järjestelmän ydinprosessi, joten voit pysäyttää sen jos tunnet sen olevan tarpeellista.

VAARA!

Ole varovainen sillä hakkerit voivat käyttää alcmtr.exe prisessia piilottamaan omat viruksensa! Mikä tahansa haittaohjelma voidaan nimetä millä tahansa nimellä, joten sinun tulisi aina kiinnittää huomiota asioihin kuten järjestelmän hidastuminen sekä selainten uudelleenohjaukset tuntemattomille verkkosivuille. Jos sinulla on mitään epäilyksiä alcmtr.exe tiedoston luotettavuudesta, me suosittelemme sen tarkistamista RegCure Pro ohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-alcmtr-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa