Mikä on ALCMTR.EXE? Kannattaako minun poistaa se?

ALCMTR.EXE

alcmtr.exe on virallinen prosessi, joka yleensä asennetaan yhdessä RealTek äänikortin ajureiden mukana. Tämä tiedosto käynnistyy automaattisesti ja useimmiten toimii äänikomponenttien seuranta palveluna. alcmtr.exe tiedoston pysäyttäminen voi estää RealTek ahureiden kunnollisen päivityksen tulevaisuudessa, joten emme suosittele tämän prosessin lopettamista. Kuitenkin, se ei ole järjestelmän ydinprosessi, joten voit pysäyttää sen jos tunnet sen olevan tarpeellista.

VAARA!

Ole varovainen sillä hakkerit voivat käyttää alcmtr.exe prisessia piilottamaan omat viruksensa! Mikä tahansa haittaohjelma voidaan nimetä millä tahansa nimellä, joten sinun tulisi aina kiinnittää huomiota asioihin kuten järjestelmän hidastuminen sekä selainten uudelleenohjaukset tuntemattomille verkkosivuille. Jos sinulla on mitään epäilyksiä alcmtr.exe tiedoston luotettavuudesta, me suosittelemme sen tarkistamista RegCure Pro ohjelmalla.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa