Vakavuus luokka:  
  (90/100)

An Garda Siochana virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

‘An Garda Siochana’ on Poliisi Viruksen viimeisin variantti joka teeskentelee tulevansa Irlannin Kansallispoliisitlta. Aivan kuten aikaisemminkin julkaistut Poliisi Virukset, tämä on myös suunniteltu yhteen maahan (Irlanti) ja se koettaa saada Irlantilaiset uskomaan, että heidän pitää maksaa ’sakko’ laittomista Internet aktiviiteteistaan. Voit kuitenkin olla täysin varma, että kun se sanoo sinun katsoneen luvatta Tekijanoikeudella suojattua materiaalia tai levittäneen haittaohjelmia, näytetään vain yhdestä syystä – pelottaa sinut maksamaan ’sakko’. Viimeisin ongelma ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ lunnasohjelman kanssa on, että se lukitsee uhrinsa tietokoneen ja he eivät voi tehdä asialle yhtään mitään. Jos myös sinun tietokoneesi on tämän viruksen lukitsema, jatka lukemista ja löydät ‘An Garda Siochana’ poisto-ohjeet. Pidä mielessäsi, että Internetissä leviää useita An Garda Siochana viruksen versioita.

KUINKA VOIN SAADA An Garda Siochana VIRUS TARTUNNAN?

Aivan kuten aikasemmat poliisi virukset, ‘An Garda Siochana’ leviää myös Troijalaisten avulla jotka yleensä hyökkäävät huonosti suojattuihin järjestelmiin. Ne voivat tulla yhdessä erilaisten ilmaisohjelmien, roskapostin tai tekaistujen päivitysten ja skannereiden mukana jotka leviävät Internetissä. Tämän lisäksi, aivan kuten muutkin tämän virusperheen jäsenet, ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ lunnasohjelma lukitsee tietokoneen ja näyttää valtavaa viestiä joka varoittaa käyttäjää, että hän on mukana laittomassa toiminnassa, kuten tekijänoikeuksien suojaaman materiaalin levitys, lapsiporno tai laittomat lataukset. Voit olla täysin varma, että kaikki nämä syytökset ovat täysin keksittyjä joiden odotetaan saavan sinut huolestumaan tietokoneestasi. Tämän lisäksi, tämä hälytys tarjoaa sakon maksua Ukash maksutavan välityksellä.

KUINKA VOIN POISTAA An Garda Siochana VIRUKSEN?

Muista jättää ‘An Garda Siochana Ireland’s National Police Service’ virus huomiotta ja älä lankea maksemaan ’sakkoa’ Ukashin kautta! Tämä ei auta sinua saamaan pääsyä tietokoneellesi ja johtaa vain rahan menetykseen. Joten, jos olet saanut hälytyksiä Irlannin Kansallispoliisilta, seuraa näitä askeleita voidaksesi poistaa tietokoneesi lukituksen ja lopulta poistaaksesi An Garda Siochana lunnasohjelman.

* Flash drive metodi:

1. Käytä toista tietokonetta lataamaan Reimage ja päivitä ohjelma.
2. Laita ohjelma USB-tikulle tai CD:lle.
3. Tällä välin, käynnistä saastunut tietokoneesi uudelleen Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita USB-tikku tai CD paikalleen.
4. Käynnistä An Garda Siochana viruksen saastuttama vielä kerran uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla. Voit myös käyttää Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmaa.

* Käyttäjät joilla on An Garda Siochana virus tietokoneillaan voivat päästä käsiksi muille tileilleen Windows järjestelmässään. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmän valvojan oikeudet niin sinun tulisi pystyä käynnistämään haittaohjelman poistaja.

* Koeta kieltää Flash estääksesi lunnasohjelman aiotun toiminnan. Estääksesi Flashin, mene Macromedia tukeen ja valitse ’Kiellä’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Tämän jälkeen, suorita järjestelmän täysi tarkistus.

* Manuaalinen An Garda Siochana viruksen poisto:

  • Käynnistä saastunut PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ ottaaksesi viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
  • Suorita Regedit
  • Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  • Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot ja poista niihin osoittavat rekisterimerkinnät.
  • Käynnistä uudelleen ja suorita täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmalla.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
An Garda Siochana virus kuvankaappaus
An Garda Siochana virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-an-garda-siochana-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä