Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Antivirus Defender 2015. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on Antivirus Defender 2015?

Antivirus Defender 2015 on vaarallinen haittaohjelmman poistaja jota käytetään varastamaan ihmisten rahoja. Ei, se odota piilossa syvällä järjestelmässä odottaen hetkeä jolloin se voi varastaa uhrin pankkitiedot ja vastaavia asioita. Se tekee tämän käyttäen useita tekniikoita ja nämä tekniikat perustuvat tekaistuihin hälytyksiin jotka raportoivat ’vakavista PC ongelmista’.Todellisuus on se, että kaikki ongelmat jotka Antivirus Defender 2015 listaa ovat tekaistuja sillä tällä ohjelmalla ei ole virus tietokantaa tai muita ominaisuuksia joita anti-virus tarvitsee. Tämä tarkoittaa, että se ei kykene tarkistamaan järjestelmää tai löytämään haittaohjemia joita sillä piileskelee. Kun se on säikäyttänyt uhrinsa ja huijannut heidät uskomaan että heidän tietokoneensa on saastunut, Antivirus Defender 2015 virus tarjoaa lisenssinsä ostoa. Ole hyvä ja ÄLÄ tee tätä sillä tämä on juuri se tapa jolla huijarit varastavat ihmisten rahoja. Tämän lisäksi tekemällä tämän hyödyttömän maksun, voit helposti paljastaa henkilökohtaisia tietojasi ja asettaa itsesi alttiiksi identiteettivarkaudelle sekä vastaaville ongelmille. Jos olet juuri löytänyt tämä tekaistun haittaohjelman poistajan tietokoneeltasi, sinun tulee ensin miettiä oletko koskaan ladannut sitä tietokoneellesi. Me luulemme ettet ole koskaan tehnyt sitä. Tämä on ensimmäinen merkki, että olet tekemisissä viruksen kanssa. Jos haluat päästä siitä eroon, suorita järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä on helpoin tapa poistaa Antivirus Defender 2015 haittaohjelma järjestelmästä ja varmistaa, että kaikki sen haitalliset tiedostot on poistettu kokonaan.

Kuinka Antivirus Defender 2015 voi saastuttaa tietokoneeni?

Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, ihmiset voidaan helposti huijata lataamaan tämä vaarallinen haittaohjelman poistaja tietokoneilleen koska hakkerit käyttävät useita tekniikoita sen levittämiseen. Tärkein asia joka sinun pitää muistaa on, että tämä ohjelma voi helposti päästä tietokoneellesi useilla keinoilla, kuten harhaanjohtavat sähköpostit, laittomat verkkosivut, viekkaat pop-up mainokset, jne. Ole hyvä ja tarkista kaikki sähköpostit kahdesti ja älä koskaan lataa litettä jos sähköpostin runko on täynnä kielioppivirheitä tai kirjoitusvirheitä. Pysy myös erossa laittomista verkkosivuista sillä ne voivat olla täynnä Antivirus Defender 2015 asennustiedostoja älä myöskään koskaan klikkaa epäilyttäviä pop-up mainoksia. Jos mainos kertoo, että olet voittanut uskomattoman palkinnon tai että sinun pitää päivittää Java, Flash Player, FLV Player tai vastaava sovellus, sinun tulee jättää se huomiotta sillä tällaisten hälytysten klikkaaminen voi helposti saastuttaa PC:si Antivirus Defender 2015 viruksella. Heti kun se pääsee kohde PC:n järjestelmään, se alkaa aiheuttamaan tekaistuja järjestelmmän tarkistuksia sekä pop-up mainoksia jotka raportoivat tekaistuista viruksista. Ole hyvä ja ÄLÄ lankea niihin sillä ne ovat täysin keksittyjä! Sinun tulee tietenkin myös välttää niiden kokonaan huomiotta jättäminen sillä ne ovat yksi selkeimmistä merkeistä, että tietokoneesi on saastunut ja sinun pitää tarkistaa se maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Jos et voi käynnistää mitään turvallisuusohjelmaa, ole hyvä ja kokeile alla annettuja ohjeita ja poista Antivirus Defender 2015:

Kuinka poistaa Antivirus Defender 2015 virus?

Jos luulet PC:si olevan Antivirus Defender 2015 viruksen saastuttama, sinun kannattaa tarkistaa se yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Me suosittelemme valitsemaan AUTOMAATTISEN POISTOTAVAN koska sinun pitää tehdä vain muutama toimenpide. Sinun pitää ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Tämä auttaa sinua estämään järjestelmän vahingoittumisen sekä muut ongelmat. Jos tarvitset yksityiskohtaisen ohjeen kuinka ladata ja asentaa haittaohjelman poistaja, lue tämä ohje.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, Antivirus Defender 2015 Voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmin, kuten SpyHunter sekä StopZilla asennuksen sekä toiminnan. Jos et voi ladata tai käynnistää niistä yhtään, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POISTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat-> Järjestelmä Työkalut -> Järjestelmän Palautus.
 2. Heti kun Palauta järjestelmän tiedostot sekä asetukse ikkuna ilmaantuu, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja klikkaa Seuraava.
 4. Paina Valmis vahvistaaksesi ja odota kunnes PC:si käynnityy uudelleen.
 5. Lataa sitten Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

Jos käytössäsi on Windows 8, seuraa näitä askeleita:

 1. Mene Windows 8 Aloitus ruutuun ja kirjoita palautuspiste Haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset -> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän Suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän Palautus.
 4. Klikkaa Seuraava painiketta nähdäksesi palautuspisteet ja klikkaa haluamaasi pistettä hiiren vasemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista vaikutettujen ohjelmien varalta -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si on käynnistynyt uudelleen, lataa Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 key näppäintä toistuvasti kunnes näet Edistyneet Käynistys Valinnat näytöllä.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (voit käyttää nuolinäppäimiä) paina sitten Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin tavallisessa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai jonkin muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna Järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. Käynnistä se poista haitalliset tiedostot.

3. VIERASTILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTAMISTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili, voit koettaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Sinun pitää vain kirjautua sisään ja ladata Reimage järjestelmän tarkistusta varten. Voit aktivoida vierastilisi näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, klikkaa Lisää tai Posita Käyttäjätili -> Vierastili.
 3. Klikkaa sitten Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota sitten kunnes näet Windows sisäänkirjautumis ikkunan ja valitse Vierastili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseksi.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEKSI:

 1. Ota käyttöösi toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän, siirrä tämä haittaohjelman poistaja CD:lle/DVD.lle, ulkoiselle kovalevylle tai USB tikulle.
 3. Tällä välin, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneeltasi. Tähän tarkoitukseen voit käyttää tätä ohjetta.
 4. Laita väline jolle siirsit haittaohjelman poistajan paikalleen saastuneelle PC:lle ja käynistä se.

5. Antivirus Defender 2015 VIRUKSEN BLOKKAAMINEN ENNEN TARKISTUSTA:

 1. Anna Antivirus Defender 2015 sovelluksen käynnistyä ja aloittaa sen tekaistu järjestelmän tarkistus.
 2. Klikkaa Salli suojaamattomat ja sulje varoitusviesti.
 3. Avaa File Explorer (klikkaa käynnistä -> Documentit) ja kirjoita %AppData% hakupalkkiin. Klikkaa enter.
 4. Nimeä guard-agas tai vastaavat merkinnät uudelleen.
 5. käynnistä tietokoneesi uudelleen ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 6. Lataa SpyHunter ja poista haitalliset tiedostot jotka kuuluvat Antivirus Defender 2015 virukselle.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Antivirus Defender 2015 kuvankaappaus
Antivirus Defender 2015 kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-antivirus-defender-2015.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä