Vakavuus luokka:  
  (96/100)

Attentive Antivirus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Attentive Antivirus on huijari haittaohjelman poisto-ohjelma, joka kuuluu vanhaan ryhmään viruksia, joka tunnetaan nimellä WinWebSec. Kun se hyökkää PC:lle, se alkaa raportoimaan keksityistä viruksista. Tätä tekemällä, se koettaa peläyttää uhrinsa ja painostaa heidät ostamaan lisensoitu versio. Voit olla varma ettei sellaista versiota ei ole olemassa ja jos tämä ohjelma kertoi sinulle, että tietokoneesi on infektoitunut ja sinun tulee ostaa ’lisensoitu’ Attentive Antivirus versio korjataksesi sen, sinun tulee jättää tämä huomiotta sillä se tulee maksamaan sinulle rahaa. Tyypillisesti, tämä huijari haittaohjelman poisto-ohjelma pääsee järjestelmään sisälle kysymättä minkäänlaista lupaa. Se tartuttaa tietokoneet turva-aukkojen kautta jotka syntyvät kun käyttäjät unohtavat päivittää niin antivirus kuin haittaohjelman poisto-ohjelmatkin tai sitten heillä ei yksinkertaisesti ole niitä. Ole hyvä ja pysy erossa Attentive Antivirus ohjelmasta. Jos olet jos ostanut tämän huijarin, sinun tulee ottaa yhteyttä luottokorttiyhtiöösi ja kieltää ostotapahtuma. Lopuksi, poista Attentive Antivirus välittömästi.

KUINKA VOIN SAADA ATTENTIVE ANTIVIRUS TARTUNNAN?

Attentive Antivirus käyttää samaa levitystapaa kuin sen edeltäjätkin. Tyypillisesti, se luottaa Troijalaiseen Hevoseen, joka piileskelee laittomien verkkosivujen ja roskapostin sisällä. Lisäksi, sinun tulisi pysyä erossa sähköposteista jotka tulevat tuntemattomista lähteistä jotta voit pitää PC:si suojattuna. Kun se pääsee järjestelmään sisälle, tämä Troijalainen Hevonen lataa infektoituneet tiedostot ja muokkaa niitä tehdäkseen tästä haittaohjelmasta aktiivisen heti kun PC käynnistetään uudelleen. Kun se aktivoituu, se alkaa näyttämään jatkuvia pop-up mainoksiaan sekä ilmoituksia jotka väittävät:

Attentive Antivirus Firewall Alert
Attentive Antivirus has blocked a program from accessing the internet
Internet Explorer is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Warning!
Network attack attempt detected. To keep the computer safe, the threat must be blocked.

Warning!
Infected file detectedLocation: File SystemSuspicious activity detected in the application cmd.exe to the behavior of the virus Win32/Conficker.X. For your security and to avoid loss of data, the operation of application cmd.exe has been temporarily restricted.

Ole hyvä ja pysy erossa jokaisesta hälytyksestä joka kuuluu Attentive Antivirukselle! Jos näet kyseisiä varoituksia, suorita täysi järjestelmän skannaus päivitetyllä haittaohjelman poisto-ohjelmalla ja poista tämä ohjelma tietokoneeltasi.

KUINKA POISTAA Attentive Antivirus?

Jos haluat poistaa Attentive Antivirus ohjelman, suorita täysi järjestelmän skannaus Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Reimage ohjelmalla ja poista infektoituneet tiedostot tietokoneeltasi.

Jos et voi laukaista näytä ohjelmia, käytä näitä askeleita:

1. Käynnistä tietokoneesi Safe Moodiin Verkolla. Käynnistät vain PC:si ja heti kun se alkaa käynnistyä, paina F8 näppäintä toistuvasti.
2. Kirjaudu sisään samana käyttäjänä kuin normaalissa Windows Moodissa.
3. Nyt klikkaa IE tai muuta selainta ja valitse ’Suorita´ tai ’Suorita Järjestelmänvalvojana’, anna järjestelmänvalvojatilin salasana (jos vaaditaan).
4. Anna tämä linkki osoitekenttääsi: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. Laukaise se tuhotaksesi haitalliset prosessit joita Attentive Antivirus käyttää sekä poista sen tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
Attentive Antivirus kuvankaappaus
Attentive Antivirus kuvankaappaus

Attentive Antivirus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-attentive-antivirus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä