Mikä on autoexec.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Olivia Morelli - -

autoexec.exe on vaarallinen suoritustiedosto, joka näyttää että tietokone on Troijalaisen Hevosen , madon tai vakoiluohjelman saastuttama. Heti kun se on päässyt järjestelmään sisälle, tätä tiedostoa voidaan käyttää lataamaan näiden virusten lisäkomponentteja. Joten voidaan sanoa, että autoexec.exe näyttelee tärkeää roolia useiden cyberuhkien levityksessä. Kuitenkin, jotkut asiantuntijat väittävät tämän tiedoston olevan mukana näiden uhkien määrättyjen osien laukaisussa, niiden poistamisessa sekä vastaavissa aktiviteeteissa.

Jos huomasit autoexec.exe tiedoston Tehtävien hallinnassa, sinun ei tulisi jättää sitä sinne sillä se näyttää tietokoneesi olevan saastunut! Tässä tapauksessa, me suosittelemme vahvasti käyttämään RegCure Pro ohjelmaa ja poistamaan tämä tiedosto ja siihen liittyvät objektit. Jos sinulla on vaikeuksia poistaa tiedosto niin voit harkita haittaohjelman poistajan käyttöä.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-autoexec-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa