Mikä on av.exe? Kannattaako minun poistaa se?

av.exe

av.exe on haitallinen prosessi, joka kuuluu isoon ryhmään viruksia, jotka kaikki ovat täydellisiä klooneja toisistaan. Nämä ohjelmat ovat XP Antivirus Pro 2012, Vista Internet Security 2010, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 ja monet muut, jotka kaikki jopa näyttävät samanlaiselta ja ne pyrkivät vain varastamaan rahaa uhreiltaan. Av.exe on kriittinen prosessi näiden uhkien kannalta, koska se auttaa käynnistämään tiettyjä “lois”osia tarvittaessa. Sen lisäksi sen on raportoitu vaihtavan käyttäjän aloitussivua ja poistamaan käytöstä todellisia antiviusohjelmia. Jos tämä löytyy koneeltasi, niin se tarkoittaa, että koneesi on saastunut jostakin tietystä ohjelmasta ja sinun täyty eliminoida av.exe niin pian kuin mahdollista.

Useimmin av.exe löytyy %AppData% kansiosta (tyypillinen sijainti: C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data). Kuitenkin, sinun täytyy tietää, että tämä voi myös olla osa käyttöjärjestelmääsi tai jotakin täysin aitoakin ohjelmaa. Suosittelemme huolellisesti tarkistamaan tiedoston ja sen toiminnan ennen sen poistoa.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa