Mikä on av.exe? Kannattaako minun poistaa se?

av.exe

av.exe on haitallinen prosessi, joka kuuluu isoon ryhmään viruksia, jotka kaikki ovat täydellisiä klooneja toisistaan. Nämä ohjelmat ovat XP Antivirus Pro 2012, Vista Internet Security 2010, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 ja monet muut, jotka kaikki jopa näyttävät samanlaiselta ja ne pyrkivät vain varastamaan rahaa uhreiltaan. Av.exe on kriittinen prosessi näiden uhkien kannalta, koska se auttaa käynnistämään tiettyjä “lois”osia tarvittaessa. Sen lisäksi sen on raportoitu vaihtavan käyttäjän aloitussivua ja poistamaan käytöstä todellisia antiviusohjelmia. Jos tämä löytyy koneeltasi, niin se tarkoittaa, että koneesi on saastunut jostakin tietystä ohjelmasta ja sinun täyty eliminoida av.exe niin pian kuin mahdollista.

Useimmin av.exe löytyy %AppData% kansiosta (tyypillinen sijainti: C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data). Kuitenkin, sinun täytyy tietää, että tämä voi myös olla osa käyttöjärjestelmääsi tai jotakin täysin aitoakin ohjelmaa. Suosittelemme huolellisesti tarkistamaan tiedoston ja sen toiminnan ennen sen poistoa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa