Mikä on av.exe? Kannattaako minun poistaa se?

av.exe

av.exe on haitallinen prosessi, joka kuuluu isoon ryhmään viruksia, jotka kaikki ovat täydellisiä klooneja toisistaan. Nämä ohjelmat ovat XP Antivirus Pro 2012, Vista Internet Security 2010, Win 7 Guardian, XP Defender 2013 ja monet muut, jotka kaikki jopa näyttävät samanlaiselta ja ne pyrkivät vain varastamaan rahaa uhreiltaan. Av.exe on kriittinen prosessi näiden uhkien kannalta, koska se auttaa käynnistämään tiettyjä “lois”osia tarvittaessa. Sen lisäksi sen on raportoitu vaihtavan käyttäjän aloitussivua ja poistamaan käytöstä todellisia antiviusohjelmia. Jos tämä löytyy koneeltasi, niin se tarkoittaa, että koneesi on saastunut jostakin tietystä ohjelmasta ja sinun täyty eliminoida av.exe niin pian kuin mahdollista.

Useimmin av.exe löytyy %AppData% kansiosta (tyypillinen sijainti: C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data). Kuitenkin, sinun täytyy tietää, että tämä voi myös olla osa käyttöjärjestelmääsi tai jotakin täysin aitoakin ohjelmaa. Suosittelemme huolellisesti tarkistamaan tiedoston ja sen toiminnan ennen sen poistoa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-av-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta av.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa