Vakavuus luokka:  
  (98/100)

AVbytes Vista Protection 2015. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on AVbytes Vista Protection 2015?

AVbytes Vista Protection 2015 on vaarallinen haittaohjelman poistaja joka kuulu vakavaan virusperheeseen nimeltä ’Braviax’. Tämä uhkien ryhmä on kohtalaisen vanha, joten ei ole mikään yllätys jos olet jo kuullut jotain sen aikasemmista ohjelmista. Sinun tulee tästä huolimatta varmistaa, että ymmärrät mitä varten AVbytes Vista Protection 2015 virus luotiin. Me voimme sanoa, että aivan kuten sen aikaisemmat versiot tämä ohjelma asetettiin huijaamaan ihmiset uskomaan että heidän PC:nsä on vaarallisesti saastunut. Tämän lisäksi, se koettaa huijata uhrinsa ostamaan sen tekaistun lisenssin. Ole hyvä ja ÄLÄ tee tätä sillä tämä johtaa rahojesi menetykseen. Tämän lisäksi se voi huijata paljastamaan henkilökohtaiset tietosi, kuten nimesi, luottokortti tietosi, sähköpostisi ja muita tietoja, verkkorikollisille. Jos olet jo huomannut mainoksia jotka kuuluvat tälle tekaistulle haittaohjelman poistajalle, sinun pitää jättää ne huomiotta. Näiden viestien klikkaus voi helposti uudelleenohjata sinut haitalliselle ostossivustolle, joka tarjoaa ostettavaksi AVbytes Vista Protection 2015 koko versiota. Tämän lisäksi, sinun kannattaa ladata maineikas haittaohjelman poistaja ja tarkistaa PC:si sen kanssa. Tämä auttaa sinua poistamaan tämän vaarallisen haittaohjelman poistajan sekä muut vaaralliset ohjelmat jotka voivat piileskellä PC:si järjestelmässä yhdessä tämän viruksen kanssa. Tottakai, aivan kuten mikä tahansa haittaohjelma, tämä haittaohjelma voi koettaa blokata haittaohjelman poistajasi. Tässä tapauksessa sinun kannattaa seurata alla annettua yksityiskohtaista ohjetta ja poistaa sen blokkaus.

Kuinka AVbytes Vista Protection 2015 voi saastuttaa tietokoneeni?

AVbytes Vista Protection 2015 on jälleen yksi vaarallinen haittaohjelman poistaja, joka luotiin varastamaan ihmisten rahat, joten ei ole mikään yllätys miksi se aiheuttaa tekaistuja varoitusviestejä jotka raportoivat PC:n vaaratilanteista. Itseasiassa, jos olet kärsinyt sen hälytyksistä niin PC:si on todella vaarassa. Voidaksesi poistaa turvallisuus haavoittuvaisuudet ja estää tällaisten verkkouhkien pääsyn tietokoneelle, tärkein asia joka sinun pitää tehdä on asentaa maineikas haittaohjelman poistaja. Pidä se myös aina päivitettynä voidaksesi estää turvallisuusaukot. Sinun pitää myös aina muistaa, että haittaohjelmat leviävät käyttäen harhaanjohtavia tekniikoita. Ne voidaan latautua kun ladataan saastunut sähköpostin liite, kun on klikattu haitallista mainosta tai kun on vierailtu vaarallisella verkkosivulla. Ole hyvä ja pysy erossa harhaanjohtavista sähköposteista jotka sanovat että voit voittaa uskomattomia palkintoja sekä vastaavia asioita. Useimmissa tapauksissa, niitä käytetään vain levittämään haittaohjelmia sekä muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia. Tämän lisäksi, sinun kannattaa välttää hälytyksiä jotka tarjoavat PC:si tarkistusta ’online skannerilla’ tai jotka väittävät, että sinun pitää päivittää ohjelmia, kuten Flash Player, FLV Player, Java, jne. Muista että ne voivat helposti huijata sinut lataamaan tämän kaltaisia viruksia. Jos luulet että sinun pitää päivittää jotain, sinun pitää mennä ohjelman viralliselle verkkosivulle ja tarkistaa mitä se tarjoaa. Jos luulet, että AVbytes Vista Protection 2015 virus on piilossa tietokoneellasi, sinun pitää jättää sen hälytykset huomiotta jotka usein näyttävät tältä:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Kuinka poistaa AVbytes Vista Protection 2015 virus?

Jos luulet, että AVbytes Vista Protection 2015 on jo tietokoneellasi, sinun pitää tarkistaa se maineikkaalla haittaohjelman poistajalla välittömästi ja poistaa kaikki mitä se havaitsee. Ole hyvä ja ÄLÄ osta sen lisenssiä koska tällä tavalla menetät vain rahasi. Sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos tarvitset yksityiskohtaisen ohjeen kuinka voit tehdä sen, lue tämä ohje. Kun yritetään poistaa. AVbytes Win 7 Protection 2015, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, AVbytes Vista Protection 2015 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä -> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat-> Järjestelmä Työkalut -> Järjestelmän palautus.
 2. Valitse Palauta tietokoneeni aikasempaan ajankohtaan ja paina Seuraava.
 3. Valitse päivämäärä ja haluamasi tarkka palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Odota kunnes PC:si käynnistyy uudelleen ja paina OK Palautus valmis ikkunassa.
 5. Lataa sitten Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus päivityksen jälkeen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitalliset tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat SpyHunter ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Asetukset-> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit.
 2. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Vieras-> Ota Vierastili käyttöön.
 3. Odota sitten kunnes tietokone käyttöön ja näet Windows kirjautumis ikkunan
 4. Valitse Vierastili ladataksesi suosittelemamme haittaohjelman poistajan.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter tai STOPzilla sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.

5. AVbytes Vista Protection 2015 BLOKKAUS ENNEN TARKISTUSTA:

 1. Anna AVbytes Vista Protection 2015 ohjelman aloittaa työnsä ja lopettaa tekaistun tarkistuksensa.
 2. Paina Salli suojaamaton ja sulje varoitusviesti.
 3. Avaa File Explorer (Paina Käynnistä -> Dokumentit) Ja kirjoita %AppData% Hakupalkkiin. Paina enter.
 4. Nimeä guard-agas tai vastaavt merkinnät uudelleen.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Lataa SpyHunter ja poista haitalliset merkinnät jotka kuuluvat AVbytes XP Protection 2015 virukselle.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-vista-protection-2015.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä