Vakavuus luokka:  
  (97/100)

AVbytes Win 7 Antivirus 2015. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Mikä on AVbytes Win 7 Antivirus 2015?

AVbytes Win 7 Antivirus 2015 on todella harhaanjohtava sovellus, joka kuuluu vaaralliseen virusperheeseen nimeltä Braviax. Kun tämä tai joku muu tämän viruksen versio pääsee järjestelmään (AVbytes Win 7 Antivirus 2015 viruksella on useita versioita jotka voivat saastuttaa Windows 7, 8, Vista sekä XP käyttöjärjestelmät), se muokkaa niitä ja alkaa näyttämään tekaistuja pop-up ilmoituksia, tekaistuja järjestelmä skannereita sekä muita toimenpiteitä. Kuten me olemme jo maininneet, tämä ohjelma on todella harhaanjohtava joten sinun pitää jättää sen hälytykset huomiotta. Ei ole mitään kuinka luotettavilta ne näyttävät, ne raportoivat vain tekaistuista viruksista sekä muista PC ongelmista. Tämä tehdään todella yksinkertaisesta syystä, kun koetetaan huijata käyttäjät uskomaan että heidän tietokoneensa on saastunut ja että heidän pitää ostaa ohjelman lisensoitu versio virusten poistoon. Tämän tekemisen sijaan, sinun on parasta sijoittaa rahasi maineikkaaseen haittaohjelman poistajaan joka voi helposti kertoa sinulle tietokoneesi todellisen tilan. Me voimme vakuuttaa sinulle, että AVbytes Win 7 Antivirus 2015 tullaan tunnistamaan vakavana verkkouhkana. Ole hyvä ja poista tämä virus ennen kuin se alkaa hidastamaan tietokonettasi tai ennen kuin se alkaa seuraamaan nettiselaamistasi. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme käyttämään Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmaa.

Kuinka AVbytes Win 7 Antivirus 2015 voi saastuttaa tietokoneeni?

Löytyy satoja vaarallisia haittaohjelmien poistajia jotka leviävät ympäriinsä. Jotkut niistä ovat todella haitallisia ja niitä voidaan helposti käyttää varastamaan rahaa tai henkilökohtaisia tietoja järjestelmästä. Yksi tällaisista uhista on AVbytes Win 7 Antivirus 2015. Voidaksesi välttää sen aiheuttamia ongelmia, sinun kannattaa välttää sitä. Voidaksesi tehdä sen, pääasia joka sinun tulee tehdä on asentaa maineikas haittaohjelman poistaja PC:si järjestelmään. Ole hyvä ja muista aina pitää se ajan tasalla jatkuvilla päivityksillä. Tämän lisäksi, kun koetat välttää tätä haittaohjelmaa, sinun tulee muistaa seuraavat ohjeet. Ensimmäiseksi, koeta välttää laittomia verkkosivuja sillä ne ovat yleensä täynnä haitallisia mainoksia jotka asettavat ihmiset alttiiksi viruksille. Toiseksi, koeta välttää hälytyksiä jotka sanovat, että sinun pitää päivittää Flash Player, FLV Player tai vastaava sovellus. Useimmissa tapauksissa, niitä käytetään levittämään mainosohjelmia, kaappaajia sekä haittaohjelmia. Ole varuillasi sillä tällaiset hälytykset voivat ilmaantua myös laillisilla verkkosivuilla. Lopuksi, poista aina epäilyttävän näköiset sähköpostit. Jos sähköposti vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, sinun kannattaa ottaa yhteyttä lähettäjään sillä sen liitteen lataaminen voi helposti saastuttaa PC:si AVbytes Win 7 Antivirus 2015 viruksella tai muulla viruksella. Jos se pääsee järjestelmään, se alkaa näyttämään tekaistuja skannereitaan ja näyttää sitten tällaisia hälytyksiä:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Kuinka poistaa AVbytes Win 7 Antivirus 2015 virus?

Jos AVbytes Win 7 Antivirus 2015 on jo alkanut varoittamaan sinua verkko tartunnoista sekä muista PC ongelmista, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa kaikki mitä se löytää. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa sen lisenssistä sillä tämä johtaa vain rahojesi menetykseen. Sinun tulee vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos haluat tarkemmat ohjeet miten se suoritetaan niin lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa AVbytes Win 7 Antivirus 2015, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage and Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! AVbytes Win 7 Antivirus 2015 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Valitse Palauta tietokoneeni edelliseen aikaan ja paina Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Odota kunne PC:si käynnityy uudelleen ja klikkaa OK palauttaminen valmis ikkunassa.
 5. Lataa sitten SpyHunter ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

Jos sinulla on käytössä Windows 8, seuraa näitä askeleita:

 1. Mene Windows 8 Aloitus ruutuun ja kirjoita restore point haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset-> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän Suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän palautus.
 4. Klikkaa Seuraava painiketta nähdäksesi palautuspisteet ja klikkaa haluaamasi palautuspistettä hiiren vaemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista vaikutetut ohjelmat -> Sulje-> Seuraava-> Valmis.
 6. Kun PC:si käynnistyy uudelleen, lataa Reimage ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat SpyHunter ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Klikkaa Käynnistä -> Asetukset-> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit.
 2. Kun uusi ikkuna ilmaantuu, klikkaa Vieras-> Käynnistä Vierastili.
 3. Odota kunnes tietokoneesi käynnistyy uudelleen ja näet Windows sisäänkirjautumis ikkunan
 4. Valitse Vierastili suosittelemamme haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter taiSTOPzilla sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se

5. AVbytes Win 7 Antivirus 2015 BLOKKAAMINEN ENNEN TARKISTUSTA:

 1. Anna AVbytes Win 7 Antivirus 2015 ohjelman aloittaa työnsä ja suorittaa tekaistu tarkistus.
 2. Klikkaa Salli suojaamaton ja sulje varoitus viesti.
 3. Avaa File Explorer (paina Käynnistä-> Dokumentit) ja laita %AppData% osoitekenttään. Klikkaa enter.
 4. Nimeä guard-agas tai vastaava merkintä uudelleen.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 6. Lataa SpyHunter ja poista haitalliset tiedostot jotka kuuluvat AVbytes Win 7 Antivirus 2015 virukselle.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
AVbytes Win 7 Antivirus 2015 kuvankaappaus
AVbytes Win 7 Antivirus 2015 kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-7-antivirus-2015.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä