Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poisto AVbytes Win 8 Protection 2015

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on AVbytes Win 8 Protection 2015?

AVbytes Win 8 Protection 2015 on vaarallinen virus, joka on luokiteltu vaaralliseksi haittaohjelman poistajaksi. Aivan kuten useat samanlaiset verkkouhat, sitä käytetään hyökkäämään tietokoneille joissa on Windows 8 Käyttöjärjestelmä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että PC:t joissa on eri Käyttöjärjestelmä olisivat turvassa. Ne voidaan saastuttaa tämän uhan muilla versioilla kuten AVbytes Win 7 Protection 2015, AVbytes XP Protection 2015 and AVbytes Vista Protection 2015. Joten kukaan ei ole turvassa. Onneksi nämä ohjelmat voidaan eliminoida ilman suurempaa vaivaa. Tähän tarkoitukseen sinun pitää tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa kaikki tiedostot jotka se raportoi. AVbytes Win 8 Protection 2015 voi ilmoittaa sinulle useista eri viruksista sekä PC ongelmista mutta nämä uhat ovat kaikki keksittyjä tai sitten laillisia järjestelmä tiedostoja. Tästä syystä sinun pitää jättää huomiotta kaikki hälytykset joita tämä ohjelma näyttää sinullle. Jos klikkaat edes yhtä AVbytes Win 8 Protection 2015 varoitusta sinut voidaan joko uudelleenohjata haitalliselle verkkosivulle jota käytetään levittämään muita viruksia tai tämän sivun ostosivustolle. Täällä sinulle voidaan tarjota ostettavaksi sen lisensoitu versio mutta sinun ei kannata koskaan tehdä sitä. Jos olet lähiaikoina huomannut hälytyksiä, uudelleenohjauksia ja vastaavia ongelmia, sinun ei kannata odottaa enää hetkeäkään. Ole hyvä ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla tai jollain muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poista tämä vaarallinen haittaohjelman poistaja.

Kuinka AVbytes Win 8 Protection 2015 voi saastuttaa tietokoneeni?

Tämä vaarallinen haittaohjelman poistaja leviää useimmiten käyttäen tekaistuja hälytyksiä jotka ilmaantuvat ihmisten hakusessioiden aikana. Useimmissa tapauksissa, ne raportoivat puuttuvista päivityksistä tai verkkouhista jotka sen mukaan piileskelevät PC järjestelmässä. Kuinka hälytys voi tietää mitä tietokoneellasi piileskelee, me emme voi tietää. Se on mahdotonta. Tämän lisäksi, tällaiset hälytykset tarjoavat myös järjestelmän tarkistusta ’online skannerilla’ Mutta, usko meitä, sellaista asiaa kuin ’online skanneri’ ei ole olemassa. Voidaksesi pysyä turvassa, sinun pitää välttää tällaisi amainoksia niin paljon kuin mahdollista. Sinun kannattaa myös miettiä luotettavan haittaohjelman poistajan asentamista, joka auttaa sinua estämään tällaisten ja vastaavien uhkien pääsyn tietokoneelle. On sanomattakin selvää, että sinun tarvitsee pitää se aina päivitettynä sillä päivittämätön haittaohjelman poistaja on täysin hyödytön. Ei onneksi ole vaikeaa huomata, että PC on AVbytes Win 8 Protection 2015 viruksen saastuttama, sillä tämä ohjelma alkaa näyttämään todella ärsyttäviä ilmoituksiaan heti kun se pääsee tietokoneelle. Useimmissa tapauksissa niiden raportit näyttävät tältä:

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Kuten olet jo voinut huomata, nämä hälytykset ovat todella harhaanjohtavia ja sinun ei pidä koskaan uskoa niitä. Voidaksesi tarkistaa PC:si ja poistaaksesi oikeat tietokone virukset, sinun tulee tarkistaa se maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Me suosittelemme valitsemaan yhden alla mainituista ohjelmista.

Kuinka poistaa AVbytes Win 8 Protection 2015 virus?

Jos epäilet, että AVbytes Win 8 Protection 2015 virus piileskelee tietokoneellasi, sen tarkistaminen ei ole vaikeaa. Tähän tarkoitukseen sinun tulee tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Me todella suosittelemme maineikkaan haittaohjelman poistajan asennusta ja tämän viruksen automaattista poistoa. Tätä varten sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän tarkisus. Jos tarvitset yksityiskohtaiset ohjeet sen tekemiseen, lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa AVbytes Win 8 Protection 2015, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä SpyHunter 5Combo Cleaner sillä ne voivat helposti löytää kaikki komponentit jotka kuuluvat tälle tai muille verkkouhille.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, AVbytes Win 8 Protection 2015 voi koettaa estää laillisten turvallisuusohjelmien, kuten SpyHunter sekä StopZilla asennuksen ja toiminnan. Jos et voi käynnistää niistä kumpaakaan, kokeile näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN POISTAMISEKSI:

 1. Mene Windows 8 Aloitusruutuun ja kirjoita restore point haku osioon.
 2. Klikkaa sitten Asetukset -> Luo palautuspiste.
 3. Kun olet Järjestelmän suojaus välilehdessä, valitse Järjestelmän Palautus.
 4. Klikkaa Seuraava painiketta nähdäksesi palautuspisteesi ja klikkaa tarvitsemaasi palautuspistettä hiiren vasemmalla painikkeella.
 5. Valitse sitten Tarkista vaikutetut ohjelmat -> Sulje -> Seuraava -> Valmis.
 6. Kun PC:si on käynnistynyt uudelleen, lataa SpyHunter ja suorita järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittäny ohjelman.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä toistuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys asetukset ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (käytä nuoli näppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normaalissa Windows moodissa.
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat Reimage ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Asetukset-> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit.
 2. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Vieras-> Ota Vierastili käyttöön.
 3. Odota kunnes tietokoneesi käynnistyy uudelleen ja näet Windows sisäänkirjautumis ikkunan.
 4. Valitse Vierastili ladataksesi suosittelemamme haittaohjelman poistajan.

3. TOISEN TIETOKONEEN KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöösi toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter taiSTOPzilla sille.
 2. Kun olet suorittanut tämän toimenpiteen, siirrä haittaohjelman poistaja CD:lle/DVD:lle, ulkoiselle kovalevylle tai USB-tikulle.
 3. Tällä välin, lopeta haitalliset prosessit saastuneella tietokoneellasi, tähän tarkoitukseen voit käyttää tätä ohjetta.
 4. Aseta laite jolle siirsit lataamasi haittaohjelman poistajan saastuneeseen tietokoneeseen ja käynnistä se.

5. AVbytes Win 8 Protection 2015 ESTÄMINEN ENNEN TARKISTUSTA:

 1. Anna AVbytes Win 8 Antivirus 2015 aloittaa työnsä ja suorittaa tarkistuksensa.
 2. Klikkaa Salli suojaamaton ja sulje varoitusviesti.
 3. Avaa File Explorer (klikkaa Käynnistä -> Dokumentit) Ja kirjoita %AppData% hakukenttään. Paina enter.
 4. Nimeä guard-agas tai vastaavat merkinnät uudelleen.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Lataa SpyHunter ja poista haitalliset tiedostot jotka kuuluvat AVbytes Win 8 Protection 2015 ohjelmalle.

%MCEPASTEBIN%

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-win-8-protection-2015.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä