Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poisto AVbytes XP Antivirus 2015

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on AVbytes XP Antivirus 2015?

AVbytes XP Antivirus 2015 on todella tuhoisa vaarallinen haittaohjelman poistaja, joka kuuluu valtavaan virusperheeseen nimeltä ’Braviax’. Kaikki tähän jengiin kuuluvat virukset on suunniteltu rahan ansaitsemiseen. Tästä syystä ne näyttävät väärennettyjä skannereita sekä tekaistuja tarkistus tuloksia. Tämän lisäksi, ne voivat myös alkaa hidastamaan tietokonettasi, ladata muita viruksia järjestelmään tai tallentaa näppäiniskusi ja varastaa henkilökohtaisia tietojasi. Jos sinulle on vakuutettu, että AVbytes XP Antivirus 2015 on tehokas haittaohjelman poistaja, sinun kannattaa miettiä uudelleen sillä se on vain yksi vaarallinen haittaohjelman poistaja joka koettaa vakuuttaa tietokoneesi olevan vakavasti saastunut ja että sinun pitää ostaa sen lisensoitu versio. Ole hyvä ja ÄLÄ tee tätä sillä se voi johtaa rahojesi menetykseen sekä identiteettivarkauteen. Jos haluat todella tarkistaa tietokoneesi tilan, sinun kannattaa asentaa Reimage tai joku muu maineikas haittaohjelman poistaja. Varmista myös että päivität sen voidaksesi lisätä tämän uhan tiedostot sen virus tietokantaan. Kun olet tehnyt tämän, sinun pitää suorittaa järjestelmän täysi tarkistus ja tulet näkemään mikä oikea virus on. Me voimme vakuuttaa sinulle, että AVbytes XP Antivirus 2015 tullaan tunnistamaan vakavana uhkana. Sinun pitää poistaa se välittömästi sillä kuten me olemme jo maininneet, se voi johtaa vakaviin tietokone ongelmiin.

Kuinka AVbytes XP Antivirus 2015 voi saastuttaa tietokoneeni?

Aivan kuten mikä tahansa vaarallinen haittaohjelman poistaja, AVbytes XP Antivirus 2015 ohjelmaa levitetään useiden eri tekniikoiden avulla. Useimmissa tapauksissa ihmiset huijataan lataamaan se kun heille on vakuutettu, että heidän pitää päivittää ohjelma, kuten Flash Player, FLV Player, nettiselain, lataus manageri tai vastaava sovellus. Tämän lisäksi, sinut voidaan huijata lataamaan AVbytes XP Antivirus 2015 virus kun olet klikannut harhaanjohtavaa mainosta joka sanoo PC:si olevan saastunut ja että sinun pitää tarkistaa se ilmaisella tai online skannerilla. Ole hyvä ja vältä tällaisia tarjouksia koska ne voivat helposti johtaa vaarallisten sovellusten pääsyyn tietokoneelle. Kun tämä haittaohjelma pääsee tietokoneelle, se muokkaa järjestelmää ja aloittaa toimintansa heti kun PC käynnistetään uudelleen. Tämän lisäksi, se alkaa näyttämään tällaisia sekä vastaavia hälytyksiä:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Ole hyvä ja jätä tällaiset hälytykset huomiotta sillä niillä ei ole mitään tekemistä PC:si tilan kanssa. Jos haluat poistaa ne ja ja pitää tietokoneesi turvassa, sinun kannattaa seurata yksityiskohtaista AVbytes XP Antivirus 2015 poisto-ohjetta. Kyllä, voit koettaa poistaa sen tiedostot manuaalisesti mutta me emme suosittele sitä koska voit poistaa laillisia tiedostoja jotka ovat tärkeitä PC:si toiminnan kannalta. Helpoin tapa järjestelmän korjaukseen on suorittaa tarkistus päivitetyllä haittaohjelman poistajalla.

Kuinka poistaa AVbytes XP Antivirus 2015 virus?

Jos luulet, että PC:si on jo AVbytes XP Antivirus 2015 viruksen saastuttama, sinun tulee tarkistaa se maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tähän tarkoitukseen sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Jos tarvitset yksityiskohtiaset ohjeet miten voit tehdä tämän, lue tämä englannin kielinen ohje. Kun koetetaan poistaa AVbytes XP Antivirus 2015 virus, meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä SpyHunterCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! AVbytes XP Antivirus 2015 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjestelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten SpyHunter ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat SpyHunter ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter tai STOPzilla sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.

5. AVbytes XP Antivirus 2015 BLOKKAUS ENNEN SKANNAUSTA:

 1. Anna AVbytes XP Antivirus 2015 aloittaa työnsä ja suorittaa tekaistu järjestelmän tarkistus.
 2. Klikkaa Salli suojaamaton ja sulje varoitusviesti.
 3. Avaa File Explorer (paina Käynnistä -> Tiedostot) ja laita %AppData% osoitekenttään. paina enter.
 4. Nimeä guard-agas tai vastaavat merkinnät uudelleen.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe
 6. Lataa SpyHunter ja poista haitalliset tiedostot jotka kuuluvat AVbytes XP Antivirus 2015 ohjelmalle.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-xp-antivirus-2015.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä