Vakavuus luokka:  
  (94/100)

AVbytes XP Protection 2015. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Vakoiluohjelmat

Mikä on AVbytes XP Protection 2015?

AVbytes XP Protection 2015 on luokiteltu haittaohjelmaksi jota sinun ei kannata pitää tietokoneellasi jollet halua menettää vaivalla ansaitsemia rahojasi. Se on todella epäilyttävä haittaohjelma joka kuuluu valtavaan virusperheeseen nimeltä Braviax. On mahdotonta ladata tämä haittaohjelma tarkoituksella sillä se pääsee tietokoneille huomaamatta käyttäen epäilyttäviä metodeita, kuten roskaposti, tekaistut pop-upit, saastuneet verkkosivut jne. Kun se on päässyt sisälle, se voi helposti huijata sinut uskomaan, että se on laillinen haittaohjelman poistaja koska se suorittaa tekaistuja tarkistuksia ja antaa tekaistuja pop-up hälytyksiä jotka näyttävät todella ammattimaisilta. Välittömästi asennuksen jälkeen tulet huomaamaan sen skannerit joka skannaa kaikki kovalevyilläsi olevat tiedostot. Muutaman minuutin kuluttua se näyttää tarkistus tulokset jotka näyttävät kymmeniä tai jopa satoja haitallisia tiedostoja jotka sen mukaan piileskelevät tietokoneellasi. Pidä aina mielessäsi, että AVbytes XP Protection 2015 on vaarallinen haittaohjelman poistaja ja todellisuudessa sillä ei ole oikeaa tarkistusta tai virus tietokantaa. Kaikki sen antamat tulokset ovat tekaistuja ja niiden joukossa on satunnaisia tiedostoja tietooneeltasi tai se voi myös näyttää satunnaisten oikeiden virusten nimiä joilla ei ole mitään tekemistä tietokoneesi kanssa. Tämän lisäksi, AVbytes XP Protection 2015 virus näyttää jatkuvasti pop-up viestejä kun surffaat nettiä jotka ilmoittavat sinulle vaarallisista verkkosivuista ja viruksista jotka sen mukaan koettavat päästä tietokoneellesi. Sekä tarkistustulokset ja tekaistut hälytykset ovat vain tapa joilla pelotellaan sinut maksamaa suuren määrän rahaa AVbytes XP Protection 2015 lisensoituun versioon. Ei ole mitään väliä vaikka tämä vaarallinen haittaohjelman poistaja näyttää todella vakuuttavalta, ÄLÄ KOSKAAN maksa siitä sillä et menetä vain tahojasi mutta paljastat myös pankkitietosi verkkohuijareille ja voit kokea lisävarkauksia pankkitililtäsi. Jos AVbytes XP Protection 2015 virus on jo tietokoneellasi, älä odota hetkeäkään vaan tarkista se Reimage ohjelmalla tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Kuinka AVbytes XP Protection 2015 voi kaapata tietokoneeni?

AVbytes XP Protection 2015 on todella haitallinen ohjelma joka koettaa varastaa rahasi. Jos ostat sen lisenssin, siitä tulee entistä vaarallisempi koska tämä virus lopettaa tekaistujen hälytysten ja skannereiden näyttämisen mutta se pysyy aktiivisena tietokoneellasi ja voi koettaa tallentaa näppäiniskusi ja kerätä arkaluontoisia tietoja. Kuten me olemme jo maininneet, tätä virusta ei voida asentaa manuaalisesti sillä se tunkeutuu aina tietokoneelle epäreilujen metodien avulla ja käyttäjät eivät edes huomaa sitä ennen ennen kuin se alkaa tarkistuksensa ja tekaistujen hälytysten näyttämisen. Sinun pitää olla todella varovainen kun selaat Internettiä jos haluat välttää tällaisia ja vastaavia tartuntoja. Pidä aina mielessäsi, että haittaohjelmat usein piileskelevät pop-up viestien tai tekaistujen viestien alla jotka tarjoavat tietokoneen tarkistusta ilmaiseksi. Tämän lisäksi, AVbytes XP Protection 2015 on usein laitettu roskapostin liitteeksi. Tästä syystä me emme suosittele avaamaan epäilyttäviä sähköposteja ollenkaan. Jos sinulla on mitään epäilyksiä siitä, että tämä virus piileskelee tietokoneellasi, älä odota hetkeäkään vaan tarkista tietokoneesi ennen kuin se varastaa rahasi tai aiheuttaa identiteetti varkauden.

Kuinka poistaa AVbytes XP Protection 2015 virus?

Jos epäilet, että AVbytes XP Protection 2015 on jo piilossa tietokoneellasi, sinun kannattaa tarkistaa se maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa kaikki mitä se löytää. Ole hyvä ja ÄLÄ ostaa sen lisenssiä koska tulet vain menettämään rahasi. Sinun pitää vain ladata maineikas haittaohjelman poistaja, päivittää se ja suorittaa järjestelmän tarkistus. Jos tarvitset yksityiskohtaiset ohjeet sen tekemiseen, lue tämä englannin kielinen ohje. Kun yritetään poistaa AVbytes XP Protection 2015, Meidän suosittelemia ohjelmia ovat Reimage sekä Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner sillä ne löytävät helposti kaikki tämän uhan sekä muiden uhkien piilotetut komponentit.

HUOMIO! Kuten me olemme jo aikaisemmin maininneet, AVbytes XP Protection 2015 voi yrittää estää laillisten turvallisuus ohjelmien asennuksen ja toiminnan, mukaanlukien SpyHunter ja StopZilla. Jos et voi ladata tai käynnistää niitä niin yritä näitä vaihtoehtoja:

1. JÄRJESTELMÄN PALAUTUKSEN KÄYTTÖ VIRUKSEN KÄYTÖSTÄ POIS OTTAMISEKSI:

 1. Paina Käynnistä-> Kaikki ohjelmat -> Lisäosat -> Järjestelmätyökalut-> Järjestelmän palauttaminen.
 2. Heti kun Palauta järjetelmä tiedostot sekä asetukset ikkuna ilmestyy, valitse Seuraava.
 3. Valitse haluamasi palautuspiste ja paina Seuraava.
 4. Paina Valmis varmistaaksesi ja odota PC uudelleen käynnistystä.
 5. Lataa sitten SpyHunter ja tee järjestelmän täysi tarkistus kun olet päivittänyt sen.

2. KÄYNNISTÄMINEN VIKASIETOTILAAN VERKOLLA:

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen
 2. Heti kun tietokoneesi aktivoituu, ala painamaan F8 näppäintä jatkuvasti kunnes näet Edistyneet Käynnistys Asetukset Ruudun.
 3. Täällä, valitse Vikasietotila Verkolla (tätä varten käytä nuolinäppäimiä) ja paina Enter.
 4. Kirjaudu sisään samalla käyttäjänimellä kuin normalissa Windows moodissa
 5. Klikkaa sitten IE:tä tai muun selaimen kuvaketta ja valitse Suorita.. tai Suorita Järjestelmänvalvojana. Anna järjestelmänvalvojan salasanasi (jos vaaditaan).
 6. Laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. käynnistä poistaaksesi haitallise tiedostot.

3. VIERAS TILIN LUOMINEN TIETOKONEEN TARKISTUSTA VARTEN:

Jos sinulla on toinen käyttäjätili (vieras), voit koettaa suorittaa järjestelmän tarkistuksen sen kautta. Kirjaudut vain sisään ja lataat SpyHunter ohjelman järjestelmän tarkistukseen. Voit aktivoida vieras tilin näiden ohjeiden avulla:

 1. Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli ja valitse Käyttäjätilit ja Perheturvallisuus.
 2. Kun uusi ikkuna aukeaa, paina Lisää tai Poista Käyttäjätili -> Vieras tili.
 3. Paina Ota käyttöön painiketta ja käynnistä tietokoneesi uudelleen
 4. Odota kunnes Windows kirjautumis ikkuna ilmestyy ja valitse Vieras tili suositellun haittaohjelman poistajan lataamiseen.

4. TOISEN PC:N KÄYTTÖ HAITTAOHJELMAN POISTAJAN LATAAMISEEN:

 1. Ota käyttöön toinen tietokone joka ei ole tämän viruksen saastuttama ja lataa SpyHunter tai STOPzilla sille.
 2. Kun olet tehnyt tämän niin siirrä haittaohjelman poistaja CD/DVD, ulkoiselle kovalevylle, tai USB tikulle.
 3. Tällä aikaa, lopeta haitalliset prosessit saastuneelta tietokoneelta. Tähän tarkoitukseen käytä tätä englannin kielistä ohjetta.
 4. Laita tallennettu haittaohjelman poistaja saastuneelle tietokoneelle ja käynnistä se.

5. AVbytes XP Protection 2015 BLOKKAUS ENNEN TARKISTUSTA:

 1. Anna AVbytes XP Protection 2015 ohjelman aloittaa työnsä ja lopettaa tekaistun tarkistuksensa.
 2. Paina Salli suojaamaton ja sulje varoitusviesti.
 3. Avaa File Explorer (Paina Käynnistä -> Dokumentit) Ja kirjoita %AppData% Hakupalkkiin. Paina enter.
 4. Nimeä guard-agas tai vastaavt merkinnät uudelleen.
 5. Käynnistä tietokoneesi uudelleen ja laita tämä linkki osoitekenttääsi: https://www.2-spyware.com/download/hunter.exe
 6. Lataa SpyHunter ja poista haitalliset merkinnät jotka kuuluvat AVbytes XP Protection 2015 virukselle.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-avbytes-xp-protection-2015.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä