Arvosana:  
  (87/100)

BullGuard Mobile Security arvostelu, ilmainen lataus

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Virustentorjuntaohjelmat

BullGuard Mobile Security on tehokas antivirus sovellus joka on suunniteltu Android laitteille. Se lupaa täydellisen suojan antivarkaus asetuksilla, nopealla skannauksella, roskapostin estolla sekä vanhempien kontrollilla. Kuten ehkä olet jo ymmärtänyt, BullGuard Mobile Securityn julkaisija on BullGuard jota voidaan pitää yhtenä markkinoiden nopeiten kasvavista brändeistä. Me olemme jo arvostelleet Bullguard Internet Securityn, joka meidän asiantuntijoidemme mukaan on loistava työkalu kun koetetaan estää virusten pääsy tietokoneelle tai kun koetetaan poistaa niitä. Se voi myös estää identiteettivarkauksia sekä muita ongelmia joita erilaiset verkkouhat voivat helposti nykyisin aiheuttaa. Vaikuttaa siltä että BullGuard Mobile Security toimii identtisesti – se on asetettu suojaamaan puhelinta viruksilta sekä muilta vaarallisilta sovelluksilta, se voi helposti tunnistaa vaaralliset sovellukset jotka ovat jo järjestelmässä, se tarjoaa todella hyvän palomuurin sekä vanhempien kontrollin ja se tarjoaa mahdollisuuden vastaanottaa todella ammattimaisen BullGuard 24/7 asiakaspalvelun jne. On valitettavaa, että tällä hetkellä BullGuard Mobile Security ohjelmasta ei ole ilmaista versiota saatavilla. Tästä huolimatta kun olet ostanut sen lisenssin niin saat mahdollisuuden käyttää sitä kolmessa eri laitteessa. Yhteenvetona, se on loistava työkalu suojaamaan mobiili laitteita joissa on Android Käyttöjärjestelmä.

BullGuard Mobile arvostelu Virukset.FI tutkimuskeskukselta:

Ensimmäinen asia jonka me huomasimme kun päätimme ladata BullGuard Mobile Securityn mobiili laitteillemme oli se kuinka hyvin sen roskaposti filtteri toimii – antivirus blokkasi useita tekstiviestejä jotka ovat vaivanneet meitä jo jonkin aikaa. Kun saimme asennuksen valmiiksi, me käynnistimme ohjelman tarkistusta varten joka otti aikaa vain muutaman sekunnin. Pidä mielessäsi, että voit ajoittaa BullGuard Mobile Security tarkistuksen ja tarkistaa laitteesi tarpeidesi mukaan. Me itseasiassa suosittelemme käyttämään tätä ominaisuutta koska tarkistus voi hidastaa puhelinta jonkin verran. Kun tämä ohjelma on suorittanut tarkistuksensa, se palauttaa todella loistavat tarkistustulokset ja antaa sinulle tilaisuuden korjata järjestelmän eliminoimalla vaaralliset sekä epäluotettavat sovellukset siltä. e todella uskomme, että voit poistaa virukset BullGuard Mobile Securityn avulla ilman mitään ongelmia sillä jokainen askel on todella hyvin selitetty. Tämän lisäksi tällä mobiili antiviruksella on vielä yksi upea ominaisuus – Se on asetettu auttamaan ihmisiä tekemään varmuuskopiot Bullguard servereille. Jos olet joskus kuullut lunnasohjelmista niin tiedät, että ne voivat helposti blokata kontaktisi, kuvasi, musiikkisi sekä muita tärkeitä tietoja. Kun olet ladannut BullGuard Mobile Securityn laitteellesi niin voit unohtaa nämä vaarat sillä tämä ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden palauttaa tiedostosi ja täten voit välttää useat lisäongelmat. Lopuksi, me olimme todella helpottuneita kun me huomasimme, että BullGuard Mobile Security päivittää itsensä automaattisesti kun puhelin yhdistää Internettiin. Joten sinun ei tarvitse murehtia niistä.

Joten miksi minun kannattaa valita BullGuard Mobile Security?

Jos haluat pitää puhelimesi tai muun Android laitteesi turvassa, sinun todella kannattaa harkita BullGuard Mobile Securityn hankkimista. Ei ole väliä vaikka uskotaankin, että rahan käyttäminen mobiili antivirukseen on täysin turhaa, sinun pitää muistaa että viruksia julkaistaan joka päivä ja mobiili markkinat vain kasvavat kasvamistaan.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
BullGuard Mobile Security tyytyväisyys
Taattu
Lataa
BullGuard Mobile Security tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja BullGuard Mobile Security, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
BullGuard Mobile Security on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa BullGuard Mobile Security haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
BullGuard Mobile Security kuvankaappaus
BullGuard Mobile Security kuvankaappaus
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Ugnius Kiguolis on haittaohjelma-analyysi ammattilainen, joka on myös virukset.fi perustaja ja omistaja. Tällä

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/review-bullguard-mobile-security.html
Arvostelut muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta BullGuard Mobile Security