Mikä on ccSvcHst.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ccSvcHst.exe

ccSvcHst.exe on laillinen tiedosto, joka lisätään järjestelmään kun käyttäjä asentaa tuotteen jonka kehittäjä on Symantec yritys (Norton Antivirus, Norton Firewall, jne.). Tästä huolimatta, turvallisuusasiantuntijat laittavat tämän tiedoston kategoriaan ei pakolliset järjestelmä prosessit, joten se voidaan lopettaa jos käyttäjä niin haluaa. ccSvcHst.exe sijaitsee C:\Program Files kansiossa ja käyttää noin 130,250 bittiä levytilaa. Kun tiedosto käynnistetään, se lähettää tietoa joko LAN tai muun Internet yhteyden välityksellä. ccSvcHst.exe ei ole Windows juuritiedosto, tämän takia, se on käynnissä Windows prosessien taustalla.

VAARA!

Joskus virukset ja muut cyberuhat voivat teeskennellä olevansa aitoja ja laillisia Windows prosesseja piilottaakseensa itsensä sekä estääkseensä itsensä poistamisen. Jos sinun ccSvcHst.exe tiedosto ei sijaitse C:\Program Files kansiossa, on hyvin todennäköistä että tämä suoritustiedosto on virus. Jos sinulla on pienikin epäilys että tämä tidosto on haitallinene, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa se tällä työkalulla: RegCure Pro.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-ccsvchst-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa