Mikä on ccSvcHst.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ccSvcHst.exe

ccSvcHst.exe on laillinen tiedosto, joka lisätään järjestelmään kun käyttäjä asentaa tuotteen jonka kehittäjä on Symantec yritys (Norton Antivirus, Norton Firewall, jne.). Tästä huolimatta, turvallisuusasiantuntijat laittavat tämän tiedoston kategoriaan ei pakolliset järjestelmä prosessit, joten se voidaan lopettaa jos käyttäjä niin haluaa. ccSvcHst.exe sijaitsee C:\Program Files kansiossa ja käyttää noin 130,250 bittiä levytilaa. Kun tiedosto käynnistetään, se lähettää tietoa joko LAN tai muun Internet yhteyden välityksellä. ccSvcHst.exe ei ole Windows juuritiedosto, tämän takia, se on käynnissä Windows prosessien taustalla.

VAARA!

Joskus virukset ja muut cyberuhat voivat teeskennellä olevansa aitoja ja laillisia Windows prosesseja piilottaakseensa itsensä sekä estääkseensä itsensä poistamisen. Jos sinun ccSvcHst.exe tiedosto ei sijaitse C:\Program Files kansiossa, on hyvin todennäköistä että tämä suoritustiedosto on virus. Jos sinulla on pienikin epäilys että tämä tidosto on haitallinene, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa se tällä työkalulla: RegCure Pro.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-ccsvchst-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta ccSvcHst.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa