Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Cheshire Police Authority. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Cheshire Police Authority on ovela tartunta, joka kuuluu kiristysohjelmien piiriin. Se tunnetaan myös nimellä Police Central e-crime Unit virus, UK police Virus tai yksinkertaisimmin Ukash virus. Huomaat saaneesi tartunnan tästä viruksesta, kun koneesi menee lukitukseen. Lisäksi tietokoneesi työpöytä korvautuu suurella ilmoituksella, joka esittelee itsensä vakavana ja aitona ilmoituksena suoraan Ison Britannian poliisista ja mukana on lista useista laittomista toimenpiteistä. Tyypillisesti tämä virus kertoo sinun rikkoneen lakia usealla eri tavalla ja nyt sinun täytyisi maksaa sakko (esimerkiksi 100 puntaa) Ukashin kautta tai paysafecardin avulla. Ethän koskaan maksa näitä “sakkoja” koska poliisit eivät koskaan lukitse koneita estääkseen rikollisen toiminnan. Poistathan tämän viruksen koneeltasi välittömästi.

KUINKA VOIN SAADA TARTUNNAN Chesire Police Authority:sta?

Cheshire Police Authority leviää roskapostin mukana ja usein myös tekaistujen ilmoitusten avulla, jotka ilmoittavat “tarpeellisista” päivityksistä. Jätä tällaiset ilmoitukset huomiotta ja ja käytä vain virallisia sivustoja jos sinun täytyy päivittää ohjelmia. Nämä kiristysohjelmat lukitsevat koneesi ja estävät käyttämästä internettiä taikka koneen ohjelmia. Lisäksi ilmestyy tämä suuri ilmoitus, joka kertoo laittomasta toiminnasa ja vaatii rahojasi. Tämä on pelkkää huijausta, he haluavat vain rahaa. Tältä tekaistu ilmoitus näyttää:

United Kingdom Police
Metropolitan Police – PCEUCheshire Police Authority
ATTENTION! Your PC is blocked due tout least one of the reasons specified below.
You have been violating. Copyright and Related Rights Law. (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 128 of the Criminal Code of Great Britain.
Article 128 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or a deprivation of liberty for 2 to 8 years.You have been viewing or distributing prohibited Pornographic content (Child Porn/Zoophilia and etc).
(…)
The amount of fine is £100. You can pay a fine Ukash or PaySafeCard.When you pay the fine, your PC will get unlocked in Ito 72 hours after the money is put into the State’s account. Since your PC is unlocked, you will be given 7 days to correct all violations. In case all violations are not corrected after 7 working days, your PC will be blocked again, and a criminal case will be initiated against you automatically under one or more articles specified above.

Näyttääkseen aidommalta ja ammattimaisemmalta ohjelma kaappaa webkamerasi ja näyttää mitä huoneessasi tapahtuu. Jos epäilet saaneesi tartunnan tästä ohjelmasta niin tarkista koneesi virusten varalta välittömästi. Tämä on hankalaa jos olet todella saanut tartunnan Cheshire Police Authority viruksesta, joten seuraa näitä ohjeita:

KUINKA POISTAA Cheshire Police Authority?

Jos olet saanut tartunnan Cheshire Police Authority:sta ja sinun täytyy poistaa järjestelmästäsi lukitus, käytä jotakin näistä ohjeista:

* Flash Drive – metodi:

1. käytä toista tietokonetta ja lataa STOPzilla, SpyHunter tai jokin muu luotettu virusturvaohjelmisto.

2. Päivitä ohjelma ja laita se USB-tikulle tai CD:lle.

3. Sillä välin käynnistä saastunut tietokoneesi uudestaan vikasietotilassa komentorivin kanssa ja kiinnitä USB- tikku siihen.

4. Käynnistä tietokone jälleen uudelleen ja suorita systeemin täysi tarkistus päivitetyllä virusturvalla.

* Käyttäjät jotka ovat joutuneet Department of Justice viruksen uhriksi voivat käyttää muita Windowsin käyttäjiä. Jos jollakin niistä on järjestelmänvalvojan oikeudet, niin sinun pitäisi kyetä käynnistämään virusturvaohjelmisto.

* Yritä estää Flash, jotta tämä kiristysohjelma ei toimisi niin hyvin kuin se haluaisi. Estääksesi Flash:n, mene Macromedia supportiin ja valitse “Estä”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html Sen jälkeen suorita systeemin täysi tarkistus virusturvalla.

*Manuaalinen Cheshire Police Authorityn poisto:

1. Käynnistä saastunut kone vikasietotilassa komentorivin kanssa estääksesi viruksen toiminnan.

2.Käynnistä RegEdit

3.Etsi WinLogon Entries ja kirjoita ylös kaikki tiedostot jotka ei ole tyhjiä taikka exporer.exe. Korvaa ne explorer.exe:llä.

4.Etsi rekisteritietoja näistä tiedostoista, jotka kirjotit ylös ja tuhoa rekisteriavaimet jotka liittyvät näihin tiedostoihin.

5.Käynnistä kone uudelleen ja tarkista se kokonaan, SpyHunter, poistaaksesi jäljelle jääneet tiedostot.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Cheshire Police Authority suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Cheshire Police Authority poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Cheshire Police Authority poistamisessa (2013-07-06)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Cheshire Police Authority poistamisessa (2013-07-06)
Cheshire Police Authority kuvankaappaus
Cheshire Police Authority kuvankaappaus

Cheshire Police Authority käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cheshire-police-authority.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä