Mikä on cidaemon.exe?

cidaemon.exe

cidaemon.exe on laillinen suoritustiedosto, joka tunnetaan yös nimellä Content Indexing Daemon. Kun se on asennettu järjestelmään, se kerää tietoa kansioista sekä tiedostoista jotka järjestelmään on tallennettu. Luetteloimalla kaiken tämän tiedon, cidaemon.exe nopeuttaa niiden hakuprosessia ja auttaa käyttäjää löytämään tarvittavat tiedostot nopeammin. Tämä tiedosto on keskeinen osa Windows järjestelmää, joten me emme suosittele sen lopettamista. Tästä huolimatta, cidaemon.exe ei ole pakollinen Windows tiedosto, joten sen lopettaminen ei vähennä tietokoneesi suorituskykyä.

VAARA!

Hakkerit tulevat päivä päivältä kekseliäämmiksi, joskus he voivat nimetä viruksensa, troijalaisensa, haittaohjelmansa sekä muut haitalliset luomuksensa laillisten Windows prosessien mukaan. Jos sinulla ei ole luotettavaa haittaohjelman poistajaa tai se on päivittämätön, voit helposti ladata haittaohjelman joka käyttää cidaemon.exe tiedostonimeä kätkeäkseen olemassaolonsa järjestelmässä. Välttääksesi tällaisten ohjelmien pääsyn tietokoneelle, me suosittelemme asentamaan aidon sekä luotettavan haittaohjelman poistajan. tarkistaaksesi cidaemon.exe tiedoston ja varmistaaksesi sen olevan turvallinen, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro:ta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-cidaemon-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa