Mikä on cisvc.exe? Kannattaako minun poistaa se?

cisvc.exe

cisvc.exe on laillinen prosessi, joka edustaa Microsoft Index Service Helper työkalua. Tätä tiedostoa käytetään seuraamaan Microsoft Indexing Service prosessin suorituskykyä sekä auttamaan ihmisiä paikantamaan tiedostoja, kansioita sekä muita tietoja järjestelmästä huomattavasti nopeammin. Normaalisti tämä suoritustiedosto sijaitsee C:\Windows\ kansiossa. Vaikka tätä tiedostoa käytetään Windows toimenpiteisiin, se ei ole pakollinen tiedosto. Tämä tarkoittaa, että voit lopettaa sen jos luulet sen hidastavan järjestelmää.

VAARA!

Cyber rikolliset etsivät aina uusia keinoja piilottaakseen viruksensa ja estämään niiden poiston. Tämän takia he luottavat joskus laillisten prosessien nimiin kun he nimeävät omia viruksiaan. Jos epäilet cisvc.exe tiedoston olevan haitallinen, tarkista se RegCure Pro:lla. Älä unohda, että turvallisuusasiantuntijat suosittelevat aina pitämään luotettavan turvallisuus sovelluksen asennettuna järjestelmässä. Sinun tulee myös muistaa päivittää sitä jatkuvasti ja tarkistaa tietokoneesi muutaman kerran viikossa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-cisvc-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa