Mikä on cisvc.exe? Kannattaako minun poistaa se?

cisvc.exe

cisvc.exe on laillinen prosessi, joka edustaa Microsoft Index Service Helper työkalua. Tätä tiedostoa käytetään seuraamaan Microsoft Indexing Service prosessin suorituskykyä sekä auttamaan ihmisiä paikantamaan tiedostoja, kansioita sekä muita tietoja järjestelmästä huomattavasti nopeammin. Normaalisti tämä suoritustiedosto sijaitsee C:\Windows\ kansiossa. Vaikka tätä tiedostoa käytetään Windows toimenpiteisiin, se ei ole pakollinen tiedosto. Tämä tarkoittaa, että voit lopettaa sen jos luulet sen hidastavan järjestelmää.

VAARA!

Cyber rikolliset etsivät aina uusia keinoja piilottaakseen viruksensa ja estämään niiden poiston. Tämän takia he luottavat joskus laillisten prosessien nimiin kun he nimeävät omia viruksiaan. Jos epäilet cisvc.exe tiedoston olevan haitallinen, tarkista se RegCure Pro:lla. Älä unohda, että turvallisuusasiantuntijat suosittelevat aina pitämään luotettavan turvallisuus sovelluksen asennettuna järjestelmässä. Sinun tulee myös muistaa päivittää sitä jatkuvasti ja tarkistaa tietokoneesi muutaman kerran viikossa.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa