Mikä on cisvc.exe? Kannattaako minun poistaa se?

cisvc.exe

cisvc.exe on laillinen prosessi, joka edustaa Microsoft Index Service Helper työkalua. Tätä tiedostoa käytetään seuraamaan Microsoft Indexing Service prosessin suorituskykyä sekä auttamaan ihmisiä paikantamaan tiedostoja, kansioita sekä muita tietoja järjestelmästä huomattavasti nopeammin. Normaalisti tämä suoritustiedosto sijaitsee C:\Windows\ kansiossa. Vaikka tätä tiedostoa käytetään Windows toimenpiteisiin, se ei ole pakollinen tiedosto. Tämä tarkoittaa, että voit lopettaa sen jos luulet sen hidastavan järjestelmää.

VAARA!

Cyber rikolliset etsivät aina uusia keinoja piilottaakseen viruksensa ja estämään niiden poiston. Tämän takia he luottavat joskus laillisten prosessien nimiin kun he nimeävät omia viruksiaan. Jos epäilet cisvc.exe tiedoston olevan haitallinen, tarkista se RegCure Pro:lla. Älä unohda, että turvallisuusasiantuntijat suosittelevat aina pitämään luotettavan turvallisuus sovelluksen asennettuna järjestelmässä. Sinun tulee myös muistaa päivittää sitä jatkuvasti ja tarkistaa tietokoneesi muutaman kerran viikossa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-cisvc-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta cisvc.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa