Mikä on close.js? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Lucia Danes - -

Kuinka vaarallinen close.js tiedosto on?

Close.js on vaarallinen JavaScript tiedosto, joka läheistä sukua Spora lunnasohjelma virukselle. Tämä tiedosto on vastuussa lunnasohjelman suorittamisesta ja käynnistyksestä kohde PC järjestelmällä, joten sitä voidaan pitää tärkeänä komponenttina koko prosessissa. Yleensä uhrit huijataan asentamaan tämä tiedosto heidän tietokoneen järjestelmään kun heidät huijataan lataamaan vaarallinen sähköpostin liite tietokoneelle. Harhaanjohtava sähköposti väittää olevansa joltain vakavalta yhdistykseltä, kuten valtion laitos, lakitoimisto, jne. Kun tekaistu liite päästetään sisälle, niin close.js tiedosto pudotetaan järjestelmään. Kun se on suoritettu, niin tiedosto laukaisee haittaohjelman ja aloittaa tiedostojen salauksen. Joskus ihmiset pakotetaan katsomaan vikaviestiä, joka väittää, että Word tiedosto on saastunut, kun lunnasohjelma salaa kohde tiedostoja.

Kuten voit ymmärtää, close.js on vaarallinen tiedosto, joka voi aiheuttaa paljon tuhoa salaamalla tärkeät dokumentit, kuvat, ääni tai video tiedostot, tietokannat, jne. Ei ole mitään syytä jättää tätä tiedostoa tietokoneella ja asettaa järjestelmää vaaraan. Kun olet huomannut, että Spora on jo tietokoneellasi, niin sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla antiviruksella tai haittaohjelman poistajalla. Me todella suosittelemme sinun poistamaan close.js tiedoston ja Spora lunnasohjelman Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla. Sinun pitää ehkä käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan ennen kuin asennat tai käynnistät haittaohjelman poistajan, koska tällaisilla viruksilla on tapana blokata lailliset turvaohjelmat. Jos tarvitset lisää apua viruksen ja close.js poiston kanssa, niin ole hyvä ja seuraa askel-askeleelta ohjeita täällä.

Kuinka tämä tiedosto voi ilmaantua tietokoneelle?

close.js tiedosto ilmaantuu tietokoneelle kun sille tulee Spora lunnasohjelma. Virus yleensä leviää vaarallisena sähköpostin liitteenä väittäen olevansa lasku ja muu liiketoimintaan liittyvä Word tai PDF tiedosto. Vaikka tiedosto näyttää kuinka tavalliselta ja turvalliselta tiedostolta, niin siinä on todellisuudessa kaksi erilaista liitettä, jotka ilmoittavat tämän tiedoston piilotetuista ominaisuuksista. kun henkilö klikkaa tätä tiedostoa, niin hän käynnistää vaarallisen close.js tiedoston %TEMP% kansiossa. Tämän tuloksena, Spora virus aloittaa tiedostojen salauksen, joka pysyy huomaamattomana kunnes koetat avata yhden saastuneista tiedostoista. Jos haluat välttää lunnasohjelman hyökkäyksen, niin sinun kannattaa olla varovainen sähköpostien kanssa ja ei koskaan kiiruhtaa avaamaan liitettyjä dokumentteja. Muista varmistaa lähettäjän luotettavuus ensin!

Kuinka poistaa close.js tietokoneelta?

Me haluamme muistuttaa, että close.js poisto ei ratkaise suurinta ongelmaa. Tämä tiedosto on yksi merkeistä, että tietokoneellasi on lunnasohjelma. Tämän tiedoston poistaminen ei pysäytä tiedostojesi salausta ja muita Spora viruksen vaarallisia aktiviteetteja. Pidä aina mielessäsi, että me emme suosittele tällaisten vaarallisten uhkien poistamista itse, koska ne on asetettu käyttämään erilaisia tekniikoita estämään niiden poisto. Sinun kannattaa sen sijaan tarkistaa tietokoneesi ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego tai SpyHunter 5Combo Cleaner poistaaksesi Spora viruksen ja sen tiedostot. Sinun valitsemasi turvaohjelma tulee myös poistamaan close.js tiedoston laitteelta. 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-close-js.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta close.js

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa