Mikä on close.js? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Lucia Danes - -

Kuinka vaarallinen close.js tiedosto on?

Close.js on vaarallinen JavaScript tiedosto, joka läheistä sukua Spora lunnasohjelma virukselle. Tämä tiedosto on vastuussa lunnasohjelman suorittamisesta ja käynnistyksestä kohde PC järjestelmällä, joten sitä voidaan pitää tärkeänä komponenttina koko prosessissa. Yleensä uhrit huijataan asentamaan tämä tiedosto heidän tietokoneen järjestelmään kun heidät huijataan lataamaan vaarallinen sähköpostin liite tietokoneelle. Harhaanjohtava sähköposti väittää olevansa joltain vakavalta yhdistykseltä, kuten valtion laitos, lakitoimisto, jne. Kun tekaistu liite päästetään sisälle, niin close.js tiedosto pudotetaan järjestelmään. Kun se on suoritettu, niin tiedosto laukaisee haittaohjelman ja aloittaa tiedostojen salauksen. Joskus ihmiset pakotetaan katsomaan vikaviestiä, joka väittää, että Word tiedosto on saastunut, kun lunnasohjelma salaa kohde tiedostoja.

Kuten voit ymmärtää, close.js on vaarallinen tiedosto, joka voi aiheuttaa paljon tuhoa salaamalla tärkeät dokumentit, kuvat, ääni tai video tiedostot, tietokannat, jne. Ei ole mitään syytä jättää tätä tiedostoa tietokoneella ja asettaa järjestelmää vaaraan. Kun olet huomannut, että Spora on jo tietokoneellasi, niin sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla antiviruksella tai haittaohjelman poistajalla. Me todella suosittelemme sinun poistamaan close.js tiedoston ja Spora lunnasohjelman Reimage ohjelmalla. Sinun pitää ehkä käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan ennen kuin asennat tai käynnistät haittaohjelman poistajan, koska tällaisilla viruksilla on tapana blokata lailliset turvaohjelmat. Jos tarvitset lisää apua viruksen ja close.js poiston kanssa, niin ole hyvä ja seuraa askel-askeleelta ohjeita täällä.

Kuinka tämä tiedosto voi ilmaantua tietokoneelle?

close.js tiedosto ilmaantuu tietokoneelle kun sille tulee Spora lunnasohjelma. Virus yleensä leviää vaarallisena sähköpostin liitteenä väittäen olevansa lasku ja muu liiketoimintaan liittyvä Word tai PDF tiedosto. Vaikka tiedosto näyttää kuinka tavalliselta ja turvalliselta tiedostolta, niin siinä on todellisuudessa kaksi erilaista liitettä, jotka ilmoittavat tämän tiedoston piilotetuista ominaisuuksista. kun henkilö klikkaa tätä tiedostoa, niin hän käynnistää vaarallisen close.js tiedoston %TEMP% kansiossa. Tämän tuloksena, Spora virus aloittaa tiedostojen salauksen, joka pysyy huomaamattomana kunnes koetat avata yhden saastuneista tiedostoista. Jos haluat välttää lunnasohjelman hyökkäyksen, niin sinun kannattaa olla varovainen sähköpostien kanssa ja ei koskaan kiiruhtaa avaamaan liitettyjä dokumentteja. Muista varmistaa lähettäjän luotettavuus ensin!

Kuinka poistaa close.js tietokoneelta?

Me haluamme muistuttaa, että close.js poisto ei ratkaise suurinta ongelmaa. Tämä tiedosto on yksi merkeistä, että tietokoneellasi on lunnasohjelma. Tämän tiedoston poistaminen ei pysäytä tiedostojesi salausta ja muita Spora viruksen vaarallisia aktiviteetteja. Pidä aina mielessäsi, että me emme suosittele tällaisten vaarallisten uhkien poistamista itse, koska ne on asetettu käyttämään erilaisia tekniikoita estämään niiden poisto. Sinun kannattaa sen sijaan tarkistaa tietokoneesi ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage tai Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus poistaaksesi Spora viruksen ja sen tiedostot. Sinun valitsemasi turvaohjelma tulee myös poistamaan close.js tiedoston laitteelta. 

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-close-js.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa