Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Council of Europe virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Council of Europe virus on erittäin vaarallinen lunnasohjelma, joka on alkanut leviämään Helmikuun alussa, 2014. Vaikuttaa siltä, että tämä virus leviää uuden Troijalaisen hevosen avulla, jolle jotkut turvallisuus yritykset ovat antaneet nimen Trojan-Ransom.Win32.Linkup. Heti kun tämä troijalainen hevonen hyökkää tietokoneelle, se muokkaa sen DNS:n ja katkaisee Internet yhteyden. Tämän lisäksi, se alkaa näyttämään selainpohjaista varoitusviestiään, joka väittää, että Council of Europe haluaa tarkastaa käyttäjän henkilöllisyyden ja pyytää maksamaan EUR 0.01 tästä. Kuitenkin, sinun tulisi olla hyvin varovainen tällaisten ilmoitusten kanssa sillä niitä voidaan käyttää varastamaan henkilökohtaisia tietojasi sekä rahasi! Tässä tapauksessa, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan poistaa Council of Europe virus järjestelmästä. Muista, että Trojan-Ransom.Win32.Linkup on myös yhdistetty Bitcoin virukseen!

Kuinka Council of Europe virus saastuttaa tietokoneeni?

Olemme jo maininneet, että Council of Europe virus leviää troijalaisen hevosen avulla. Tätä cyber tartuntaa on levitetty ahkerasti harhaanjohtavien sähköpostien avulla jotka yleensä varoittavat keksityistä ostoksista, maksuista, veroista sekä vastaavista asioista jotka voisivat saada ihmiset klikkaamaan linkkejä tai lataamaan haitallisia liitteitä. Kuitenkin, voit myös ladata Trojan-Ransom.Win32.Linkupin tietokoneellesi nipussa lisensoimattoman ohjelman mukana. Heti kun se pääsee järjestelmään, tämä troijalainen luo kopionsa, joka on nimeltään svchost.exe. Tämä tehdään piilottamaan sen tunkeutuminen tietokoneelle, kuten jo luultavasti tiedät, svchost.exe on laillinen tiedosto. Kun tämä on tehty, se katkaisee tietokoneen yhteyden Internettiin ja alkaa näyttämään selainpohjaista varoitustaan. Jos huomasit viestin, joka väittää olevansa Council of Europelta ja pyytää maksamaan EUR 0.01 henkilöllisyytesi tarkastuksesta, sinun tulee jättää se huomiotta. Tämän lisäksi, sinun tulee seurata näitä ohjeita:

Kuinka poistaa Council of Europe virus?

Jos Council of Europe virus on sulkenut selaimesi, sinun tulee lopettaa sen prosessit suraamalla näitä ohjeita:

  1. Avaa Windows Task Manager (Tehtävien Hallinta) painamalla Ctrl+Alt+Del tai Ctrl+Shift+Esc.
  2. Sitten avaa prosessit välilehti ja valitse ’Show processes from all users’ (Näytä prosessit kaikilta käyttäjiltä).
  3. Etsi selaimesi prosessi ja klikkaa sitä hiiren vasemmalla painikkeella. Jos käytit Internet Explorer selainta, peru iexplore.exe, Mozilla Firefox – firefox.exe, Google Chrome- chrome.exe, Safari – safari.exe, Opera – opera.exe.
  4. Sitten paina ’End Process'(Lopeta Prosessi) painiketta äläkä unohda varmistaa, että haluat todella tehdä niin.

Kun olet sulkenut saastuneen selaimesi, sinun tulisi ladata, päivittää sekä laukaista maineikas haittaohjelman poistaja. Tähän tarkoitukseen suosittelemme käyttämään Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Council of Europe virus kuvankaappaus
Council of Europe virus kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-council-of-europe-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä