Vakavuus luokka:  
  (96/100)

CryptPKO virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Mikä on CryptPKO?

CryptPKO on vaarallinen lunnasohjelma joka voi helposti aiheuttaa useita ongelmia ja suuria rahan menetyksiä. Me sanomme näin koska tämä uhka pystyy salaamaan uhrin tärkeitä tiedostoja ja alkaa pyytämään lunnasmaksua salauksen poistamisesta. Sinut voidaan pakottaa maksamaan summa väliltä $100 – $500 kun sinulla on tämä virus Windows järjestelmässäsi. Yleensä tämä maksu suoritetaan Bitcoineina, jos sinulla ei ole niitä e-lompakossasi niin sinun on hankittava niitä ensin. Tästä syystä sinun kannattaa aina miettiä etteivät tällaiset virukset pääsisi tietokoneelle ja että tärkeät tiedostosi olisivat turvassa. Jos tarvitset työkalun joka auttaa estämään CryptPKO viruksen ja vastaavien lunnasohjelmien pääsyn tietokoneelle (Cryptolocker, CTB Locker, Cryptowall, etc.), Hyvä valinta olisi Reimage tai jokin muu luotettava haittaohjelman poistaja. Tämän lisäksi sinun kannattaa varmuuskopioida tärkeät tiedostosi, kuten liikeasiat,opiskelutiedostot, kuvat, taide, musiikki ja vastaavat tiedostot. Jos haluat tietää tästä enemmän niin lue tämä artikkeli: Miksi tarvitsen varmuuskopioita ja mitä vaihtoehtoja minulla on niiden tekemiseen?

Heti kun CryptPKO lunnasohjelma saastuttaa järjestelmän niin se tarkistaa sen ja blokkaa seuraavat tiedostopäätteet: 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx. Yleensä se salaa tiedostot epäsymmetrisellä koodilla, joten et voi mitenkään arvata mikä tarvittava koodi on. Tämän lisäksi, tämä uhka alkaa näyttämään varoitus viestiä joka pyytää lunnaan maksamista. Me emme suosittele tämän maksun tekemistä koska se ei takaa salauksenpoistoavaimen saamista. Tiedostojesi palauttamiseksi sinun kannattaa kokeilla ohjelmia, kuten R-Studio tai Photorec jotka ovat ilmaisia.

Kuinka voin saada CryptPKO tartunnan?

Tätä lunnasohjelmaa on levitetty tekaistujen sähköpostien avulla jotka koettavat huijata PC käyttäjät lataamaan vaarallisen liitteen. Sähköpostit joista sinun kannattaa pysyä erossa sisältävät viestit valtavilta yhtiöiltä (Amazon, ebay, jne.), rahalaitoksilta ja valtion laitoksilta. Jos haluat olla varma ettet ole tekemisissä hakkerien kanssa niin tarkista aina lahettäjä. Jos sähköpostiosoite näyttää epäilyttävältä niin poista viesti koska se voi yrittää saastuttaa tietokoneesi CryptPKO lunnasohjelmalla. Sinun pitää kiinnittää myös huomiota kirjoitusvirheisiin. Tämä on virhe jonka hakkerit tekevät usein. Jos luulet olevasi tekemisissä tämän lunnasohjelman kanssa juuri nyt niin sinun ei kannata hukata aikaa vaan tarkistaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Voit käyttää yhtä alla mainituista ohjelmista sen poistamiseen.

Kuinka poistaa CryptPKO virus?

Jos haluat päästä käsiksi tiedostoihisi niin sinun kannattaa käyttää varmuuskopioita tai tiedoston palautusohjelmia, kuten R-Studio tai Photorec. Ole hyä ja ÄLÄ maksa tätä lunnasta koska se ei takaa että saisit avaimen salauksen poistoon. Voidaksesi poistaa CryptPKO viruksen tietokoneeltasi, koeta yhtä näistä sovelluksista:Reimage, Malwarebytes Malwarebytes, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security.

Me suosittelemme ennalta ehkäisemään tällaisten virusten pääsyn tietokoneelle. Voit käyttää siihen edellä mainittuja ohjelmia. Sinun kannattaa myös miettiä tiedostojesi varmuuskopiointia. Voit käyttää tähän ulkoisia kovalevyjä, CD:tä, DVD:tä tai sitten vain luottaa online tallentimiin, kuten Google Drive, Dropbox, Flickr and other solutions.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan CryptPKO virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma CryptPKO virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cryptpko-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä