Vakavuus luokka:  
  (32/100)

Cycbot trojan. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Troijalaiset
12

Cycbot troijalainen on viirus, joka on erityisen vaarallinen sen tavasta antaa hakkereille mahdollisuus täydelliseen sisäänpääsyyn uhrin tietokoneelle ja ladata haittatiedostoja sitä kautta. Tämä troijalainen voi olla syypää ärsyttävistä ponnahdusikkunoista, jonka kautta viirukset pääsevät leviämään. Joten jos kyseinen viirus on päässyt tunkeutumaan koneellesi, voit unohtaa normaalit internet-sessiosi sillä melkein jokainen haku korvataan Cycbot troijalaisen kautta sivuilla, jota kautta tulee aina vaan enemmän viiruksia. Jos olet kärsinyt tästä ongelmasta, Älä enää odota hetkeäkään vaan poista Troijalainen välittömästi.

Viiruksesta on muutama erilainen versio: Cycbot.B, Cycbot.AC ja monia muita. Joskus kutsuttu Win32/Cycbot.B pääsee sisälle palomuurin heikoista kohdista ja aukoista. Kun viirus pääsee sisälle, se alkaa etsiä informaatiota jonka kautta se alkaa sotkea uhrin nettihakuja, tuoda ponnahdusikkunoita ja sotkea näppäinlyöntejä. Silti jos se on asetettu oikein, troijalainen pääsee käsiksi myös muihin laitteisiin, latauksiin, moniin ohjelmiin ja ohjaa käyttäjän hämärille nettisivuille.

KUINKA POISTAA CYCBOT TROIJALAINEN?

Nähdäksesi, onko tietokoneellasi Troijalainen, katso Cycbot tiedostoihin muutamasta kohteesta ja kiinnitä huomiosi siihen, jatko-ohjataanko sinua eripaikkoihin ja erilaisiin ponnahdusikkunoihin. Ole varuillasi sillä se saattaa piilotella svchost.exe tiedoston tai muiden PC:n kannalta tärkeiltä vaikuttavien tiedostotyyppien alla. Tarkistaaksesi ja poistaaksesi tämän Cycbot troijalaisen, käynnistä täysi skannaus eli “Full system scan” Reimageilla tai muilla virusohjelmilla jotka ovat listattuna alla:

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Cycbot trojan suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Cycbot trojan poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Cycbot trojan käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
%Temp%\dwm.exe
%AppData%\dwm.exe
%Temp%\csrss.exe
%AppData%\Microsoft\svchost.exe
%AppData%\Microsoft\conhost.exe
%AppData%\Microsoft\windows\shell.exe


Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\"load" = "%Temp%\dwm.exe"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\"ProxyServer" = "http=127.0.0.1:50370"
KEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\"ProxyEnable" = "1"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Hardware Profiles\0001\Software\Microsoft\windows\CurrentVersion\Internet Settings\"ProxyEnable" = "1"


Pyyhi tiedostot:
%Temp%\dwm.exe
%AppData%\Microsoft\svchost.exe
%AppData%\Microsoft\stor.cfg
%AppData%\Microsoft\windows\shell.exe

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cycbot-trojan.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä