Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Decrypt Protect virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Decrypt Protect virus ei ole mitään muuta kuin haittaohjelma, joka kuuluu kategoriaan nimeltä ‘lunnasohjelmat’. Heti kun se onnistuu ohittamaan tietokoneen turvamuurit ja saastuttamaan sen, se lukitsee tietokoneen salaamalla useita kovalevyjen tiedostoja. Tämä uhka voi muokata näitä tiedostoja sekä muuttamaan niiden laajennukset. Tämän lisäksi, tämä haittaohjelma alkaa näyttämään viestiä joka väittää, että tietokoneen lukitus on seurausta laittomista aktiviteeteista, kuten haittaohjelmmien levitys, pornograafisen materiaalin käyttä ja jopa DDoS hyökkäysten teko. Tämä lunnasohjelma keksittiin raha mielessä, joten se pyytää maksamaan sakkoa jotta tiedostojen salaus voidaan poistaa. Joten Decrypt Protect viruksen ansiosta et voi yhdistää Internettiin tai käynnistää mitään ohjelmia jotka tietokoneellesi on asennettu. Tämän sijaan näet vain tämän laittoman varoituksen joka väittää olevansa ‘MBL Advisorylta’. Ole hyvä ja jätä se huomiotta ja poista Decrypt Protect virus PC:ltä.

KUINKA VOIN SAADA Decrypt Protect virus TARTUNNAN?

Decrypt Protect virusta levitetään Troijalaisen hevosen avulla joka voi päästä järjestelmään löydettyjen turvallisuusaukkojen kautta. Aivan kuten Troijalaiset, se piileskelee virallisen näyköisissä sähköposteissa, ärsyttävissä pop-up mainoksissa ja vastaavissa paikoissa, joten ole varuillasi. Heti kun tämä uhka pääsee järjestelmään, se blokkaa kaikki tiedostot tietokoneen kovalevyillä ja alkaa syyttämään uhriaan, että hänen on tekemisissä virallisen valtion laitoksen kanssa. Tähän tarkoitukseen se näyttää tekaistua hälytystä joka raportoi erilaisista lakirikkomuksista ja pyytää sakon maksamista MoneyPak, Ukash tai Paysafecard prepayment maksujärjestelmien kautta. Ole hyvä ja ÄLÄ lankea tähän temppuun koska tulet menettämään rahasi sekä arvokkaita tietoja joita tietokoneellasi on. Jos sinulla on Decrypt Protect virus tietokoneellasi, ole hyvä ja seuraa alla annettua yksityiskohtaista ohjetta ja korjaa tietokoneesi.

KUINKA POISTAA Decrypt Protect virus?

Kun yritetään poistaa Decrypt Protect virusta, tärkein tehtävä on poistaa PC:n lukitus. Joskus päivämäärän muuttaminen edelliseen auttaa. Voit tämän lisäksi käyttää yhtä näistä metodeista:

* Flash metodi:

1. Ota toinen tietokone käyttöösi ja käytä sitä lataamaan Reimage tai jokin muu maineikas haittaohjelman poistaja
2. Päivitä ohjelma ja laita se USB-tikulle tai CD:lle.
3. Tällä välin, käynnistä saastunut tietokoneesi uudelleen Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita USB-tikku tai CD paikalleen.
4. Käynnistä Decrypt Protect viruksen saastuttama tietokone uudelleen vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi tarkistus.

* Käyttäjät joilla on Decrypt Protect virus pystyvät käyttämään muita tilejään Windows järjestelmässä. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet, sinun pitäisi pystyä käynnistämään haittaohjelman poistaja.

* Koeta kieltää Flash estääksesi luinnasohjelman toivotun toiminna. Voidaksesi estää Flashin, mene Macromedia tukeen ja valitse ’Estä’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän, suorita järjestelmän täysi tarkistus haittaohjelman poistajalla.

* Manuaalinen Decrypt Protect viruksen poisto:

  1. Käynnistä saastunut PC:si ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ ottaaksesi viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muitiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  4. etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin osoittavat rekisteri avaimet.
  5. Käynnistä uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä Reimage ohjelmalla poistaaksesi viruksen jäljellä olevat tiedostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Decrypt Protect virus kuvankaappaus
Decrypt Protect virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-decrypt-protect-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä