Vakavuus luokka:  
  (10/100)

DivX Browser Bar Työkalupalkki. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen Lisäosat

Mikä on DivX Browser Bar Työkalupalkki?

DivX Browser Bar Työkalupalkki on jälleen yksi hyödytön selaimen laajennus jota ei kannata pitää PC:si järjestelmässä. Sen luoja on Conduit Ltd, Joka tunnetaan potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien kehittäjänä. Internetistä löytyy pitkä lista vastaavia ohjelmia joita tämä yritys on kehittänyt, Mukaanlukien Freecorder, Eazel Toolbar, search.conduit sekä useat muut. Tätä epäilyttävää sovellusta levitetään epäreilujen metodien avulla ja se voi päästä tietokoneellesi täysin salassa. Tämän ja muiden epäilyttävien aktiviteettien takia joita se aiheuttaa kohde PC:llä, tämä selaimen lisäosa on luokiteltu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi. Tulee pitää mielessä, että DivX ei enää ole yhteistyössä Conduit Ltd:n kanssa, joten tämä yritys selvästi johtaa ihmisiä harhaan. Heti kun DivX Browser Bar Työkalupalkki pääsee tietokoneelle, voit huomata search.conduit.com sivun ensisijaisen hakukoneesi ja aloitussivusi sijaan. Tämä työkalupalkki on yhteensopiva kaikkien nettiselainten kanssa, joten voit huomata, että Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer sekä muut nettiselaimesi on kaapattu. Et luultavasti tule olemaan kovinkaan tyytyväinen näihin muutoksiin ja koetat muuttaa selaimiesi asetukset manuaalisesti. Tästä huolimatta, DivX Browser Bar Työkalupalkki lisäosa asentaa määrättyjä rekisteri merkintöjä jotka sallivat sen pääsyn takaisin ja aloittavan ei toivotut muutoksensa joka kerta kun käynnistät tietokoneesi uudelleen. Sinun ei tule koskaan luottaa tähän hakukoneeseen vaan käyttää luotettavampaa. Me sanomme näin, koska Conduit search palauttaa muunneltuja hakutuloksia jotka voivat sisältää useita sponsoroituja linkkejä. Sinut voidaan asettaa alttiiksi kolmansien osapuolien verkkosivuille jotka voivat olla täynnä kyseenalasita materiaalia. Tämän lisäksi nämä hakutulokset voivat olla täynnä harhaanjohtavia kaupallisia mainoksia jotka voivat ohjata sinut yhteistyökumppanien verkkosivuille. Tämä markkinointi tekniikka sallii kolmansien osapuolien parantaa myyntiään, sivun rankkaustaaan jne. Tästä huolimatta, sinut voidaan uudelleenohjata kyseenalaisille verkkosivuille myös DivX Browser Bar Työkalupakin kautta. Tästä syystä sinun ei kannata odottaa kunnes tämä ohjelma aiheuttaa vakavia ongelmia vaan poistaa se heti kun huomaat sen.

Kuinka DivX Browser Bar Työkalupalkki voi kaapata tietokoneeni?

Jos selaintesi asetukset on muutettu ja näet search.conduit.com sivun kotisivunasi sekä ensisijaisena hakukoneenasi, on luultavaa että olet ladannut ilmaisohjelman jossa on ollut ohjelmia niputettuna. Vaikka tällä selaimen kaappaajalla on oma virallinen verkkosivu (latauspainike ei ole aktiivinen), sitä levitetään useimmiten yhdessä freeware sekä shareware ohjelmien kanssa. Ilmaisohjelmien kehittäjät saavat maksun sallimalla kolmansien osapuolien näyttää mainoksiaan ja suorittamalla uudelleenohjauksia heidän tuotteiden kautta. Tästä syystä sinun tulee olla todella varovainen kun lataat ilmaisohjelmia Internetistä. Me emme voi väittää että ihmisille ei ilmoiteta niputetuista latauksista. ’Niputus’ ei ole enää salaisuus ja Internetin käyttäjät ovat taatusti tietoisia siitä. Valitettavasti, he eivät siltikään kiinnitä tarpeeksi huomiota ohjelmiin joita he lataavat ja asentavat ne nopeasti vain klikkaamalla ’seuraava (next)’ painiketta. Tämä on se asia joka aiheuttaa ongelmia. Asennusprosessi näyttää ylimääräisiä sovelluksia jotka tullaan lisäämään jos et manuaalisesti estä niitä. On kuitenkin yleensä vaikeaa huomata ilmoituksia ylimääräisistä latauksista sillä ne on viekkaasti kätketty Pika (Quick) tai Suositellun (Recommended) asennustavan alle. Joten jos valitset niistä yhden, erilaiset laajennukset, lisäosat, liitteet tai työkalupalkit saavat automaattisesti luvan asennukseen. Voidaksesi välttää tällaiset tilanteet, turvallisuusasiantuntijat suosittelevat käyttämään Edistynyttä tai Kustomoitua asennustapaa ja seuraamaan koko prosessia tarkasti. Jos DivX Browser Bar Työkalupalkki on jo kaapannut selaimesi, ainoa viisas asia jonka voit tehdä on sen poistaminen.

Kuinka poistaa DivX Browser Bar Toolbar virus?

Älä anna tämän epäilyttävän selaimen kaappaajan vaikuttaa nettiselaamiseesi millään tavalla! Sinun tulisi poistaa DivX Browser Bar Työkalupalkki ennen kuin se aloittaa näyttämään sinulle muunneltuja hakutuloksia tai huijaa sinut lataamaan muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia tietokoneellesi.

Voit poistaa DivX Browser Bar Toolbar ohjelman yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus, Malwarebytes Anti Malware. Me suosittelemme näitä sovelluksia sillä ne voivat helposti poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia sekä viruksia, mukaanlukien tiedostot ja rekisterimerkinnät jotka niihin liittyvät.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan DivX Browser Bar Työkalupalkki suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma DivX Browser Bar Työkalupalkki poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
DivX Browser Bar Työkalupalkki kuvankaappaus
DivX Browser Bar Työkalupalkki kuvankaappaus

Manuaalinen DivX Browser Bar Toolbar Poisto-ohje:

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista DivX Browser Bar Toolbar Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista DivX Browser Bar Toolbar sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi DivX Browser Bar Toolbar tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista DivX Browser Bar Toolbar selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista DivX Browser Bar Toolbar Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi DivX Browser Bar Toolbar tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista DivX Browser Bar Toolbar Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi DivX Browser Bar Toolbar sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi DivX Browser Bar Toolbar poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista DivX Browser Bar Toolbar Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin DivX Browser Bar Toolbar pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista DivX Browser Bar Toolbar Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse DivX Browser Bar Toolbar sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita DivX Browser Bar Toolbar poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista DivX Browser Bar Toolbar Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse DivX Browser Bar Toolbar sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi DivX Browser Bar Toolbar poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun
WindowsMac OS XInternet ExplorerMicrosoft EdgeFirefoxGoogle ChromeSafari

Poista DivX Browser Bar Toolbar Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi DivX Browser Bar Toolbar tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos DivX Browser Bar Toolbar on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi DivX Browser Bar Toolbar poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-divx-browser-bar-toolbar.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä