Vakavuus luokka:  
  (8/100)

DoctorPC. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Mikä on DoctorPC?

DoctorPC on kyseenalainen sovellus, joka esitellään todella tehokkaana PC:n Optimointityökaluna. Ennen kuin lankeat tällaiseen halpaan markkinointi kikkaa ja lataat tämän ohjelman tietokoneellesi niin sinun pitää tietää, että tämä ohjelma voi tuskin parantaa sen nopeutta tai sen toimintaa. Useimmiten se aiheuttaa vain ärsyttäviä pop-up mainoksia joita näytetään vain jotta saadaan ihmiset ostamaan sen lisensoitu versio. Ole hyvä ja mieti kahdesti ennen kuin annat luottokorttitietojasi ja maksat DoctorPC lisenssistä sillä et luultavasti saa mitään vastinetta rahoillesi. Me väitämme näin hyvin yksinkertaisesta syystä, tämä epäilyttävä PC:n Optimoija voi vain lopettaa sen liioteltujen tarkistustulosten näyttämisen kun olet ostanut sen lisensoidun version. Heti kun tämän ohjelman koeversio on päässyt tietokoneelle, se alkaa näyttämään kyseenalaisia skannereita joiden tulokset ovat täynnä pahoja rekisterimerkintöjä, vakautusohjelmia, vaarallisia ohjelmia jne. Ei ole mitään väliä vaikka ne näyttäisivät kuinka luotettavilta, sinun tulee olla varovainen niiden kanssa sillä ne voivat olla täynnä keksittyjä ongelmia. Tämä tehdään hyvin yksinkertaisesta syystä, jotta saadaan ihmiset ostamaan sen lisensoitu versio. Ole hyvä ja ÄLÄ tee sitä sillä voit menettää rahasi täysin tyhjän takia. Voit myös paljastaa luottokorttitietosi ja muita arkaluontoisia tietojasi huijareille. Jos todella haluat tarkistaa PC:si järjestelmän ja poistaa vaaralliset tiedostot jotka sillä voivat piileskellä, sinun kannattaa käyttää maineikkaita sovelluksia, kuten Reimage. Meidän on pakko myös lisätä, että sinun pitää olla varuillasi kaikkien PC Optimoijien kanssa sillä ne tuskin voivat parantaa tietokoneesi nopeutta. Voidaksesi onnistua tässä, sinun pitää poistaa tuhansia rekisterimerkintöjä, ei vain satoja jotka DoctorPC yleensä löytää.

Kuinka DoctorPC voi ilmaantua tietokoneelleni?

Aivan kuten mikä tahansa PC Optimoija tai Turvallisuusohjelma, DoctorPC voi alkaa näyttämään hälytksiään pahoista rekisterimerkinnöistä täysin tyhjästä. Tämä johtuu siitä, että sitä promotoidaan useimmiten harhaanjohtavian hälytysten kautta jotka tarjoavat ihmisille tietokoneidensa tarkisttusta jonkin ilmaisen skannerin avulla. Jos olet juuri klikannut hälytystä joka tarjoaa sitä sinulle ilmaiseksi niin ei ole yllätys, että DoctorPC tarjoaa nyt lisenssinsä ostamista. Tämä ohjelma voi tämän lisäksi tunkeutua tietokoneellesi freeware ja shareware ohjelmien avulla sillä se voi olla mukana niiden ’valinnaisissa komponenteissa’. Voidaksesi suojella itseäsi tältä tai muilta odottamattomilta latauksilta, muista aina valvoa jokaisen ilmaisohjelman asennusta. Helpoin tapa tämän tekemiseen on valita aina Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa jokaiselle ilmaisohjelmalle. Kun olet tehnyt tämän, seuraa koko asennusprosessia todella tarkasti ja poista ruksi epäilyttävistä selaimen lisäosista, laajennuksista, työkalupalkeista sekä tällaisista PC:n Optimointityökaluista. Kun tämä ohjelma on päässyt tietokoneelle, se muokkaa sen asetuksia alkaa näyttämään skannereitaan tai hälytyksiään. Useimmiten se tekee tämän heti kun se on päässyt uhrin tietokoneelle. Jos olet jo alkanyt kärsimään DoctorPC viruksesta ja sen aiheuttamita hälytyksistä, ole hyvä ja käytä alla annettuja ohjeita.

Kuinka poistaa DoctorPC virus?

Teknisesti tätä ohjelmaa ei pitäisi kutsua virukseksi sillä se ei pysty aiheuttamaan vakavaa vaaraa tietokoneille tai henkilökohtaisille tiedoille, joita sillä pidetään. Me kuitenkin todella suosittelemme välttämään tällaisia ohjelmia ja välttämään niiden lisensoidun version maksamista. Jos haluat poistaa DoctorPC Optimoijan lopullisesti, ole hyvä ja tarkista tietokoneesi yhdellä näistä ohjelmista: Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner, Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes. Ne auttavat sinua poistamaan kaikki vaaralliset tiedostot jotka PC:si järjestelmässä voivat piileskellä. Voit poistaa tämän ohjelman myös alla annettujen ohjeiden avulla:

  1. Paina ’Käynnistä’ ja valitse ’Ohjauspaneeli’.
  2. Paina ’Poista Sovellus’ ’Sovellukset’ osiossa.
  3. Valitse ’DoctorPC’ ja valitse ’Poista/Muuta’ vaihtoehto.
  4. Klikkaa ’Kyllä’ sekä ’OK’ tallentaaksesi muutokset.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
DoctorPC kuvankaappaus
DoctorPC kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-doctorpc.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä