Vakavuus luokka:  
  (7/100)

DriverScanner. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Mikä on DriverScanner?

DriverScanner on yksi monista ohjelmista joiden kehittäjä on Uniblue Systems Ltd yritys. Se on kehittänyt DriverScannereita melkein joka vuosi, vuodesta 2009 alkaen. Uniblue DriverScanner 2015 on viimeisin ajuriskanneri versio, joka yleensä tarjoaa ihmisille järjestelmän tarkistusta sekä päivittämättömmien ajureiden tarkistusta voidakseen nopeuttaa tietokonetta. Voit tietenkin ostaa tämän sovelluksen sen viralliselta verkkosivulta uniblue(dot)com. Sinun kannattaa kuitenkin miet kahdesti ennen kuin teet sen sillä vaikuttaa siltä, että tämä ajuriskanneri voi tuskin vaikuttaa PC:si suorituskykyyn.

DriverScanner, Uniblue:lta voidaan itseasiassa luokitella pelotteluohjelmaksi sekä potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) koska sen koeversiota levitetään yleensä nipussa muiden ilmaisohjelmien kanssa. Kun se on asennettu niin se voi myös pelotella sinu luulemaan PC:si olevan täynnä vanhentuneita ajureita jotka tulisi päivittää. Tähän tarkoitukseen se voi aloittaa tekaistuja järjestelmän tarkistuksia ja näyttää väärennettyjä tarkistus tuloksia, jotka yleensä pitävät sisällään satunnaisesti valittuja ajureita PC:ltä. On valitettavaa, että kun klikkaa “Päivitä kaikki (Update all)” painiketta, sinut voidaan uudelleenohjata tämän ohjelman viralliselle verkkosivulle ja sinua voidaan pyytää ostamaan DriverScanner viruksen lisensoitu versio. Me EMME todellakaan suosittele tämän lisenssin ostamista sillä tämä ohjelma tuskin voi parantaa PC:si suorituskykyä. Se voi tämän lisäksi paljastaa arkaluontoisia tietoja verkkohuijareille ja voi rohkaista heitä uusiin varkauksiin pankkitililtäsi. Siksi me suosittelemme poistamaan DriverScanner viruksen heti kun se aloittaa tarkistuksensa täysin tyhjästä.

DriverScanner

Kuinka DriverScanner voi kaapata tietokoneeni?

Kuten me olemme jo maininneet, Uniblue DriverScanner väittää olevansa tehokas työkalu vanhentuneiden ajureiden päivtykseen sekä PC:n suorituskyvyn parantamiseen. Turvallisuusasiantuntijat ovat valitettavasti jo leimanneet sen pelotteluohjelmaksi ja eivät suosittele sen käyttämistä. Ole varuillasi sillä sitä levitetään yleensä muiden freeware ja shareware ohjelmien mukana, kuten Open Candy. Käyttämällä ’niputusta’ tämän sovelluksen kehittäjät onnistuvat levittämään tämän työkalun laajalle ja huijaamaan ihmiset ostamaan sen täyden version. Voidaksesi estää ärsyttävät DriverScanner hälytykset sekä tarkistukset, sinun pitää tarkistaa jokainen ilmaisohjelma huolellisesti ennen sen asennusta. Aina kun päätät asentaa ilmaisohjelman, muista valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja etsi ’valinnaisia latauksia’ huolellisesti. DriverScanner voi ”Tarjota käyttäjälle ilmaisen järjestelmän tarkistuksen voidakseen havaita päivittämättömät ajurit jotka aiheuttavat järjestelmän epävakautta.” Älä lankea tällaisiin lupauksiin vaan poista kaikki ruksit jotka ilmoittavat sinun antavan luvan tämän epäilyttävän sovelluksen asentamiseen.

Kuinka poistaa DriverScanner virus?

Kun yritetään poistaa Uniblue DriverScanner, voit nähdä hälytyksen joka väittää:

C:\Program files\ Uniblue\driver scanner\ unins000.msg” is missing.

Älä hämmenny. Se on vain yksi temppu jolla saadaan ihmiset luulemaan jonkin olevan vialla. Voit myös koettaa sen manuaalista poistamista. Seuraa sen tekemiseksi näitä askeleita:

Paina ’Käynnistä’ ja valitse ’Ohjauspaneeli’.
Paina ’Poista Sovellus’ ’Ohjelmat’ välilehdellä.
Valitse ’DriverScanner’ ja valitse ’Poista/Muuta’ vaihtoehto.
Paina ’Kyllä’ sekä ’OK’ tallentaaksesi muutokset.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-driverscanner.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä