Vakavuus luokka:  
  (94/100)

Dyzap virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Troijalaiset

Mikä on Dyzap virus?

Dyzap virus on vaarallinen Troijalainen hevonen jota käytetään varastamaan pankkitietoja sekä muita arkaluontoisia tietoja. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, tämä uhka on erityisen kiinnostunut ihmisten käyttäjänimistä sekä salasanoista, virtuaali valuutasta, palkoista, yksityisavaimista sekä vastaavista tiedoista. Kaikkein kiinnostavin asia on, että sitä on myös käytetty levittämään Gameoveria, CryptoLockeria sekä muita viruksia. Joten jos tämä Troijalainen onnistuu pääsemään järjestelmään, se ei voi ainoastaan aiheuttaa yksityisten tietojen menetystä. Se voi myös ladata viruksen joka pystyy salaamaan tärkeät tiedostosi ja pyytää sitten lunnasta jotta voit saada ne takaisin. Viimeisimpien raporttien mukaan, tämä virus leviää useimmiten saastuneiden sähköpostien mukana, jotka sanovat: “Ole hyvä ja tarkista liitetty dokumentti (Please look your document attached)”. On sanomattakin selvää, että heti kun uhri huijataan avaamaan tämä liite, hänen tietokoneensa saa Dyzap viruksen. On uskottu, että tämä Troijalainen leviää useimmiten Englantia puhuvissa maissa (USA, Kanada, UK, jne.). Vaikka et asu tällaisessa maassa, sinun kannattaa kuitenkin olla todella varuillasi ja tarkistaa haittaohjelman poistajasi kahdesti. Jos se on päivittämätön niin sinun kannattaa päivittää se viimeisimpään versioon. Jos sinulla ei ole sellaista, ole hyvä ja asenna Reimage.

Kuinka Dyzap voi saastuttaa tietokoneeni?

Kuten me olemme jo maininneet, Dyzap voidaan ladata järjestelmään saastuneen sähköpostin liitteen kautta joka sanoo “Ole hyvä ja tarkista liitetty dokumentti (Please look your document attached)”. Hakkerit voivat tietenkin helposti muuttaa tämän tekstin ja saada sen näyttämään luotettavammalta kuin se on tällä hetkellä. Ole varuillasi sillä sinulle voidaan helposti ilmoittaa erilaisista ostoksista, maksuista sekä vastaavista asioista jotka voivat helposti huijata sinut lataamaan saastuneen sähköpostin liitteen. Tämän lisäksi, kun yritetään välttää Dyzap virusta, sinun kannattaa aina pysyä erossa laittomista verkkosivuista jotka ovat täynnä laitonta materiaalia ja pysyä myös erossa näistä pop-up mainoksista jotka ilmaantuvat täysin tyhjästä ja tarjoavat eri ohjelmien päivitystä tai tietokoneen tarkistusta mystisellä ’ilmaisella skannerilla’.

Kuinka poistaa Dyzap virus?

Jos haluat tarkistaa tietokoneesi kunnolla ja varmistaa, ettei se ole Dyzap viruksen saastuttama, sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus ohjelmalla, kuten Reimage, Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus tai muulla maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Varmista aina että käytät päivitettyä versiota jotta voit havaita kaikki tiedostot jotka kuuluvat tälle vaaralliselle virukselle. Jos luulet tämän Troijalaisen jo ladanneen Cryptolocker viruksen tietokoneellesi, koeta näiden ohjeiden seuraamista:

  1. Käynnistä saastunut PC:si ’Vikasietotilaa komentorivillä’ ottaaksesi viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  4. Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin osoittavat rekisteriavaimet.
  5. Käynnistä uudelleen ja suorita täysi järjestelmän tarkistus päivitetyllä Reimage ohjelmalla.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Dyzap virus suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Dyzap virus poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä