Mikä on ehtray.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ehtray.exe

ehtray.exe on laillinen prosessi, jota voidaan myös kutsua nimellä ”Microsoft Media Center Tray Bar Process”. Tämä prosessi kuuluu Microsoftille ja se auttaa ihmisiä saamaan pääsyn digitaaliseen media manageriin. Se voidaan löytää C:\Windows kansiosta ja se käynnistyy kun Windows käynnistyy. Useimmissa tapauksissa, ehtray.exe käyttää 64,512 bittiä PC:n muistista. Kuitenkin, tämä ei ole tärkeä järjestelmäprosessi, joten jos epäilet sen hidastavan tietokonettasi tai aiheuttavan muita ongelmia, voit poistaa sen käytöstä.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten ehtray.exe nimi voidaan ’lainata’ huijareiden toimesta piilottaakseen heidän omien virusten olemassaolo. Tämän takia sinun tulisi aina tarkistaa tiedostojen sijainti ja varmistaa, että ne eivät ole liitoksissa haittaohjelmiin, mainosohjelmiin tai viruksiin. Jos ehtray.exe sijaitsee ”C:\Documents and Settings” alikansiossa, sinun tulisi tarkistaa se RegCure Pro:lla tai muulla luotettavalla skannerilla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa