Mikä on ehtray.exe? Kannattaako minun poistaa se?

ehtray.exe

ehtray.exe on laillinen prosessi, jota voidaan myös kutsua nimellä ”Microsoft Media Center Tray Bar Process”. Tämä prosessi kuuluu Microsoftille ja se auttaa ihmisiä saamaan pääsyn digitaaliseen media manageriin. Se voidaan löytää C:\Windows kansiosta ja se käynnistyy kun Windows käynnistyy. Useimmissa tapauksissa, ehtray.exe käyttää 64,512 bittiä PC:n muistista. Kuitenkin, tämä ei ole tärkeä järjestelmäprosessi, joten jos epäilet sen hidastavan tietokonettasi tai aiheuttavan muita ongelmia, voit poistaa sen käytöstä.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten ehtray.exe nimi voidaan ’lainata’ huijareiden toimesta piilottaakseen heidän omien virusten olemassaolo. Tämän takia sinun tulisi aina tarkistaa tiedostojen sijainti ja varmistaa, että ne eivät ole liitoksissa haittaohjelmiin, mainosohjelmiin tai viruksiin. Jos ehtray.exe sijaitsee ”C:\Documents and Settings” alikansiossa, sinun tulisi tarkistaa se RegCure Pro:lla tai muulla luotettavalla skannerilla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-ehtray-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta ehtray.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa