Vakavuus luokka:  
  (85/100)

Eu-security-dangerous-alert-01.in virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

Mikä on Eu-security-dangerous-alert-01.in?

Eu-security-dangerous-alert-01.in on vaarallinen verkkosivu, joka voi helposti lukita nettiselaimesi (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, jne). Kun se on tehnyt tämän niin se näyttää valtavan varoitusviestin joka kertoo uhrille, että hänen on maksettava sakkoa useista eri lakirikkomuksista. Sinulle voidaan ilmoittaa tekijänsuojalakien suojaaman tai pornograafisen materiaalin käytöstä, haittaohjelmien levityksestä sekä vastaavista keksityistä rikoksista. Tehdäkseen niistä aidomman näköisiä, tämä sivusto ottaa haltuunsa uhrin webbikameran ja näyttää mitä huoneessa tapahtuu. Ei ole kuitenkaan mitään väliä vaikka se näyttää todella vakuuttavalta, tällä verkkosivulla ei ole mitään tekemistä näiden valtion virastojen kanssa joita se väittää edustavansa. Se on vain sivusto joka on täynnä haitallista Javascriptiä joka estää sinua vaihtamasta verkkosivua tai sulkemasta tätä verkkosivua. Sinun ei siis koskaan kannata uskoa että sinut on juuri lukittu lakirikkomuksista ja nyt sinun pitäisi maksaa $300 sakko, sillä tämän maksun suorittaminen on aivan sama kuin antaisit rahasi hujareille. Tässä kohtaa meidän on pakko sanoa, että tämä selaimen kaappaaja näyttää hyvin samanlaiselta kuin FBI virus, Interpol virus, Department of Justice virus, Police Central e-crime Unit virus sekä useat muut. Nämä uhat ovat levinneet ympäriinsä yli kaksi vuotta, joten ei ole yllättävää että nyt, kun ne on päivitetty, ne ovat päättäneet tulla takaisin. Jos nettiselaimesi on lukittu lähiaikoina, sinun ei kannata hukata aikaa vaan lopettaa se (tämä voidaan tehdä tehtävien hallinan kautta). Kun olet tehnyt tämän, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja varmistaa että tietokoneessasi ei ole haitallisia tiedostoja jotka voivat olla yhteydessä Eu-security-dangerous-alert-01.in virukseen. Tähän tarkoitukseen me suosittelemme käyttämään Reimage ohjelmaa.

Kuinka Eu-security-dangerous-alert-01.in voi kaapata selaimeni?

Onko sinut huijattu vierailemaan tällä tai muulla vaarallisella tekaistujen hälytysten avulla jotka ilmoittavat puuttuvista päivityksistä sekä vastaavista asioista. Sinulle voidaan että sinun pitää päivittää flash player, flv player, yksi nettiselaimistasi, Latausmanageri tai vastaava ohjelma. On sanomattakin selvää, että nämä hälytykset ovat vaarallisia ja niitä näytetään nettiselaamisesi aikana voin jotta voidaan huijata sinut lataamaan vaarallisia tai potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, kuten vaarallinen nettiselaimen lisäosa, liite, laajennus ja työkalupalkki. Voit tietenkin myös vierailla Eu-security-dangerous-alert-01.in sivulla vapaaehtoisesti mutta sinun ei kannata todellakaan vierailla tällä sivustolla. Jos nettiselaimesi on jo lukittu ja näet tämän hälytyksen kun koetat poistua tältä sivustolta, ole hyvä ja seuraa alla annettuja ohjeita ja korjaa tietokoneesi:

Are you sure you want to leave this page?
Message from webpage:
YOUR BROWSER HAS BEEN BLOCKED UP FOR SAFETY REASONS.
ALL PC DATA WILL BE DETAINED.
ALL YOUR FILES ARE ENCRYPTED.

YOUR BROWSER HAS BEEN BLOCKED UP. Leave this page or Stay on this page.

Kuinka poistaa Eu-security-dangerous-alert-01.in virus?

Kun yritetään poistaa nettiselainten lukitus ja poistua vaaralliselta Eu-security-dangerous-alert-01.in sivustolta. Sinun kannattaa käyttää näitä ohjeita:

  • Paina Ctrl+Alt+Del samaan aikaan.
  • Täällä, etsi lukitun selaimesi prosessi (chrome.exe, iexplore.exe, safari.exe, firefox.exe, opera.exe).
  • Klikkaa Lopeta prosessi tallentaaksesi muutokset.

Tee tämän jälkeen järjestelmän täysi tarkistus Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Eu-security-dangerous-alert-01.in virus kuvankaappaus
Eu-security-dangerous-alert-01.in virus kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-eu-security-dangerous-alert-01-in-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä