Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Europol virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Europol virus tai EC3 virus on vaarallinen lunnasohjelma, joka koettaa ryöstää uhrinsa. Se tekee näin uskottelemalla heille, että he ovat rikkoneet useita lakeja ja heidän tulee nyt maksaa sakkoa oikealle Europolille. Lisäksi, se sulkee koko järjestelmän ja näyttää vain väärennettyä varoitustaan oikean työpöydän sijaan. Ennen kuin lankeat tähän huijaukseen ja maksat ’sakon’, pidä mielessä että valtion laitokset eivät ole koskaan sulkeneet tietokoneita kun he koettavat periä sakkoja. Heillä on siihen tehokkaammat keinot. Europol virus on valtava huijaus, joka on jatkanut leviämistään Euroopassa pitkän aikaa. Huijatakseen uhrejaan, se näyttää heidän IP osoitteen, sijainnin, EC3 logoja, webbikameran sekä muita yksityiskohtia. Ole hyvä, jätä sen ammattimaisen näköinen varoitus huomiotta ja pysy erossa sen vaatimuksista sakon maksamiseen. Suurin vaara saada Europol virus on niillä jotka asuvat maissa jotka kuuluvat Euroopan Unioniin

KUINKA VOIN SAADA EUROPOL VIRUS TARTUNNAN?

Europol virus leviää troijalaisen hevosen avulla, joka tulee järjestelmään kysymättä lupaa. Useimmiten, se voidaan ladata nipussa freeware, shareware, väärennettyjen ohjelmien ja niiden päivitysten mukana. heti kun se pääsee kohde PC:lle, tämä troijalainen sulkee järjestelmän ja lataa haitalliset tiedostot jotka kuuluvat Europol virukselle. Joten, kun eliminoit tätä uhkaa järjestelmästä, pääasia tulee olla näiden tiedostojen poistamisessa. Lisäksi, Europol virus korvaa PC:n työpöydän valheellisella ilmoituksella, joka väittää:

EUROPOL
Attention! Your PC has been locked! Attention!
Your computer has been trying to download and/or to install pirated software or multimedia files protected by international laws and has been blocked According to EU legislation you are required to pay 100 EUR administrative fees if this is the first time you have violated the copyright law. Downloading, installing and distributing Such materials is highly punishable and may leave a long lasting effect on your job and on your friends and relatives, if we don’t receive a payment within 48 hours your personal information will be Sent TO your local police authorities. Your hardware used for distribution of pirated software will be confiscated and you will be arrested, charged and convicted for up to 5 years in prison time and registered as a thief for the rest of your life.

Ota huomioon, että löytyy useita versioita tästä lunnasohjelmasta jotka hyökkäävät eri Euroopan maihin. Virukset käyttävät joko EC3 tai Europol symboliikkaa vain näyttääkseen luotettavilta ja laillisilta kun taas lailliset järjestöt eivät käytä kyseisiä keinoja sakkojensa keräämiseen. Ole hyvä, jätä ne huomiotta ja poista Europol virus järjestelmästä.

KUINKA POISTAA EUROPOL VIRUS?

Ensinnäkin, sinun pitää poistaa lukitus. Jotkut käyttäjät ovat kertoneet asettaneensa tietokoneen päivämäärän taaksepäin tätä varten. Kuitenkin, toinen osa uhreista piti tätä hyödyttömänä. jos olet yksi heistä, ole hyvä, koeta näitä tapoja:

Flash muisti tapa:

1. ota toinen tietokone ja käytä sitä lataamaan Reimage tai muu maineikas haittaohjelman poistaja.
2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai sitten CD:lle.
3. Täällä välin, käynnistä teitokoneesi uudelleen Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita USB tikku paikalleen.
4. Käynnistä Europol viruksen tartuttama tietokone uudelleen vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi tarkastus.

* Käyttäjät jotka ovat saaneet näiden lunnasohjelmien tartunnan, voivat käyttää muita Windows tilejä käyttöjärjestelmässään. Jos jollakin niistä on järjestelmänvalvojan oikeudet pitäisi sinun kyetä käynnistämään virustorjuntaohjelma.

* Yritä estää Flash jolloin haittaohjelma ei kykene toiminaan kuten sen olisi tarkoitettu. Ottaaksesi Flashin pois päältä, mene Macromedia tukeen ja valitse “estä/kiellä”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html.
Tehtyäsi sen suorita täysi järjestelmän tarkistus virustorjuntaohjelmalla.

* Manuaalinen Europol viruksen poisto (kehittyneitä taitoja vaaditaan):

  1. Käynnistä saastunut koneesi vikasietotilassa komentorivin kanssa, jolloin virus ei ole toiminnassa (pitäisi toimia kaikkien versioiden kanssa).
  2. Käynnistä Regedit
  3. Etsi WinLogon merkinnät ja ota ylös kaikki tiedostot jotka eivät ole explorer. exe taikka tyhjiä. Korvaa ne kaikki explorer.exe :llä.
  4. Etsi niiden järjestelmän rekisteritietoja (tiedostot jotka aiemmin otit ylös) ja poista kaikki rekisterit liittyen tiedostoihin.
  5. Käynnistä koneesi uudelleen ja suorita täysi systeeemin tarkistus poistaaksesi jäljelle jäänet Europol viruksen tidostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-europol-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä