Mikä on exefile.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Linas Kiguolis - -

exefile.exe on suoritettava prosessi, joka voi ilmaantua tietokoneellesi kun olet asentanut EVE Online, EVE, the Second Genesis sekä muita pelejä. Useimmissa tapauksissa, se löytyy ”C:\Program Files” alikansiosta.

VAARA!

Haittaohjelmien luojat käyttävät virallisten tiedostojen nimiä piilottaakseen viruksensa! Jos exefile.exe sijaitsee C:\Windows kansiossa, voit olla varma että se on vaarallinen. Tällaisia käynnistystiedostoja käytetään yleisesti laukaisemaan määrättyjä parasiittien komponentteja tai pitämään tuhoisaa hyötykuormaa käynnissä.

Ennen huijarit käyttivät exefile.exe tiedostoa käynnistämään vaarallisen haittaohjelman poistajan, joka tunnetaan nimellä Internet Security 2011. Tämä prosessi työskenteli omassa rauhassa taustalla ja suoritti haitallisia tehtäviään, kuten virusten päivitystä, lataamaan vaadittuja tiedostoja tai jopa poistamaan niitä täysin huomaamatta. Kuitenkin, Kukaan ei voi taata ettei sitä käytetä levittämään muita viruksia.

tarkistaaksesi exefile.exe tiedoston luotettavuuden, me suosittelemme vahvasti käyttämään RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-exefile-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta exefile.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa