Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Facebook Desktop. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Mainosohjelmat

Facebook Desktop (voidaan myös löytää nimellä FBDesktop) on potentiaalisesti ei haluttu sovellus, joka tulee nipussa muiden ilmaisohjelmien kanssa. se ei ole yhteydessä Facebookiin millään tavalla, ei ole väliä mitä sen virallisella verkkosivulla sanotaan. Heti kun se pääsee sisälle kohde PC:lle, se vaikuttaa niin Mozilla Firefox, Google Chrome kuin Opera nettiselaimiinkiin jättämällä sinne oman lisäosansa. Me emme ole huomanneet sen kykyä asentaa lisäosaansa Internet Explorer selaimeen, mutta tämä ei tarkoita ettei se kykenisi myös tähän. Kun se pääsee järjestelmään sisälle, Facebook Desktop antaa käyttäjilleen kyvyn nähdä mitä heidän Facebook seinällä tapahtuu ilman tämän sosiaalisen verkon avaamista. Kuitenkin, tämä ohjelma aiheuttaa useita pop-up mainoksia ja huomautuksia. Yhteenvetona, me emme väitä, että Facebook Desktop tai FBDesktop ovat haitallisia, mutta se selkeästi leviää epäreilujen levitystapojen avulla ja sitten aloittaa ei haluttuja järjestelmä muutoksia. Jos haluat poistaa Facebook Desktop ohjelman, jatka tämän julkaisun lukemista.

KUINKA FACEBOOK DESKTOP PÄÄSEE TIETOKONEELLENI?

Useimmissa tapauksissa, Facebook Desktop ladataan sen viralliselta verkkosivulta joka kuuluu Troy Technology Co., Ltd:lle. Kuitenkin, aivan kuten Search.fbdownloader.com tai muut mainosohjelmat, se voi myös hiipiä tietokoneelle nipussa muiden ohjelmien kanssa joita tarjotaan Internetissä ilmaiseksi. Meidän pitää lisätä, että Facebook Desktop lisäosalla ei ole mitään yhteistä Facebook Messengerin kanssa, joten voit ottaa sen pois käytöstä kun se on koneellasi. Jos olet yksi niistä PC käyttäjistä jotka eivät voi tehdä tätä, seuraa yksityiskohtaista ohjetta joka alla on annettu kuinka voit poistaa Facebook Desktopin tietokoneeltasi.

KUINKA POISTAA FACEBOOK DESKTOP?

Jos haluat poistaa FBDesktop ohjelman (tunnetaan myös nimellä Facebook Desktop), tarkasta järjestelmä päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Me suosittelemme käyttämään Reimage tai Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner ohjelmaa tähän tarkoitukseen. Voit myös poistaa sen manuaalisesti näiden askeleiden avulla:

Poista ei halutut merkinnä Lisää/Poista Sovellus listalta. tätä varten seuraa näitä ohjeita:

  1. Paina Käynnistä -> Ohajuspaneeli -> Ohjelmat (tai Lisää/Poista Sovellus) -> Poista Sovellus.
  2. Täällä, etsi Facebook Desktop tai FBDesktop ja valitse ’Poista/Muuta’.
  3. Paina OK tallentaaksesi muutokset.

Lopuksi, korjaa kaikki selaimesi näiden askeleiden avulla:

Mozilla Firefox:

  1. Mozilla Firefox osoite palkissa, kirjoita about:addons ja paina enter;
  2. Vaihda plugins osioon ja etsi Facebook Desktop tai FBDesktop;
  3. Paina disable.

Google Chrome:

  1. Google Chrome osoite palkissa, kirjoita chrome:\\plugins ja paina enter.
  2. Etsi Facebook Desktop ja paina disable.

Opera:

  1. Opera osoite palkissa, kirjoita opera:plugins,
  2. Etsi Facebook Desktop lisäosa ja paina disable.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-facebook-desktop.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä