Vakavuus luokka:  
  (99/100)

FessLeak ransomware. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

What is FessLeak?

FessLeak on vaarallinen kampanja jota käytetään levittämään viruksia, kuten Cryptolocker, Cryptowall, CTB Locker sekä muita verkkouhkia jotka kuuluvat lunnasohjelmat kategoriaan. Tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa, sinun pitää pysyä erossa vaarallisista verkkosivuista jotka on rekisteröity FessLeak@qip(dot)ru sivulle. Muussa tapauksessa voit saada viruksen tietokoneellesi joka koettaa salata uhrin tärkeitä tiedostoja ja pakottaa heidät maksamaan vaaditun palkkion salauksen poistamisesta. Useimmissa tapauksissa, tämä maksu pitää suorittaa BitCoineina, Tor nettiselaimen kautta ja se on ainoa tapa auttaa tätä tilannetta. Jos lunnasohjelma, joka kuuluu FessLeak haittaohjelma kampanjaan, pääsee tietokoneelle niin ensimmäinen asia jonka se tekee on järjestelmän tarkistus. Kun se on tarkistanut järjestelmän ja löytänyt ennalta määrätyt tiedostot, se salaa ne käyttäen RSA 2048 salausta. Tämän jälkeen kaikki saastuneet tiedostot lukitaan. kun koetetaan avata yhtä näistä tiedostoista, käyttäjä näkee valtavan varoitusviestin joka kertoo hänelle koko tilanteen. Ole hyvä ja ÄLÄ maksa tätä lunnasta sillä et voi koskaan olla varma auttaako se sinua poistamaan salauksen. Jos olet tehnyt varmuuskopioita ja huomaat tietokoneesi olevan nyt saastunut yhdellä FessLeak haittaohjelmalla, sinun kannattaa koettaa palauttaa tiedostosi niiden kautta. Sinun pitää myös tietenkin varmistaa, että kaikki haitalliset tiedostot (mukaanlukien tälle lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot) on poistettu ennen tiedostojen palautusta. Helpoin tapa tämän tekemiseen on suorittaa järjestelmän täysi tarkistus päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Meidän suosituksemme on Reimage. Jos sinulla ei ole aavistustakaan mitä varmuuskopio tarkoittaa, sitten sinun kannattaa kokeilla ohjelmia jotka me tulemme antamaan tämän julkaisun lopussa.

Kuinka FessLeak voi saastuttaa tietokoneeni?

Löytyy useita tapoja joita käytetään levittämään lunnasohjelmia, mukaanlukien FessLeak kampanja. Se luottaa vaarallisiin verkkosivuihin joita promotoidaan tekaistujen hälytysten kautta. Tällaiset hälytykset ovat yleensä täynnä erilaisia Logoja joten ne näyttävät kohtalaisen vakuuttavilta.Jos nettiä selatessasi sinua häiritsevät hälytykset jotka väittävät, että sinun pitää päivittää Java tai Flash Player niin sinun pitää ymmärttää että ne voivat olla tekaistuja hälytyksiä. Ole hyvä ja jätä tällaiset hälytykset huomiotta ja älä koskaan lankea klikkaamaan niitä sillä sinut voidaan uudelleenohjata vaaralliselle verkkosivulle josta voit helposti ladata Cryptolockerin tai muun lunnasohjelman tietokoneellesi. Muista aina, että tämän lisäksi sinut voidaan huijata lataamaan tämä uhka tietokoneellesi roskapostin kautta. Viimeisten raporttien mukaan roskapostittajat ovat toimineet aktiivisesti Ranskassa sekä muissa Euroopan maissa, ei kuitenkaan ole mitään takeita ettei löydy hakkeriryhmää joka haluaa parantaa lunnasohjelmien levinneisyyttä niin Yhdysvalloissa kuin muissakin maissa. tässä tapauksessa on tärkeää ymmärtää, että löytyy useita vaarallisia sähköposteja jotka leviävät ympäriinsä. useimmissa tapauksissa ne näyttävät virallisilta ilmoituksilta erilaisista ostoksista, sakoista, palkinnoista sekä muista asioista jotka ovat aina kiinnostaneet ihmisiä. Jos olet juuri huomannut, että FessLeak sovellukseen liittyvä mainosohjelma on jo hyökännyt tietokoneellesi ja lukinnut tärkeitä tiedostojasi, ole hyvä ja seuraa alla annettuja ohjeita ja poista tämä uhka.

Kuinka poistaa FessLeak virus?

Jos lunnasohjelma, joka käyttää FessLeak kampanjaa, on juuri saastuttanut järjestelmäsi, tulet tarvitsemaan avaimen jos haluat poistaa lukituksen salatuista tiedoistoistasi. Voit kuitenkin koettaa myös varmuuskopioita ta tiedostojen palautustyökaluja. Jos olet tehnyt varmuuskopioita, sinun pitäisi pystyä palauttamaan tiedostosi. Voit tämän lisäksi kokeilla ohjelmia, kuten R-Studio tai Photorec.

FessLeak poistoon me suosittelemme käyttämään Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes ohjelmaa.

Meidän on pakko lopuksi lisätä, että me todella suosittelemme miettimään tällaisten tartuntojen ehkäisyä, kuten FessLeak lunnasohjelmat, Cryptowall, Cryptolocker, CTB Lockersekä vastaavat uhat. Tähän tarkoitukseen voit käyttää edellä mainittuja ohjelmia. Älä myöskään unohda tiedostojesi immuniteettia ja tee varmuuskopioita niin usein kuin mahdollista. Voit tämän lisäksi käyttää ulkoisia USB kovalevyjä, CD levyjä, DVD levyjä tai voit yksikertaisesti luottaa Google Drive, Dropbox, Flickr ratkaisuihin sekä muihin vastaaviin asioihin.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
FessLeak ransomware kuvankaappaus
FessLeak ransomware kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-fessleak-ransomware.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä