Mikä on GoogleUpdate.exe? Kannattaako minun poistaa se?

GoogleUpdate.exe

GoogleUpdate.exe on virallinen prosessi, joka asennetaan tietokoneelle nipussa Google tuotteiden kanssa. Se voi olla sisällettynä Google Chrome selaimeem, Google Picasaan, Google Earthiin sekä muihin ohjelmiin jotka kuuluvat tälle yritykselle. Aivan kuten sen nimi antaa ymmärtää, tämä prosessi on vastuussa Google tuotteiden pitämisestä ajan tasalla, joten sinun ei tulisi poistaa sitä jos haluat välttää ongelmia edellä mainittujen ohjelmien kanssa.

Heti kun käyttäjä asentaa GoogleUpdate.exe tiedoston, se alkaa automaattisesti toimimaan taustalla: se etsii Google palvelimilta uusia päivityksiä ja lataa ne. Kuitenkin, tämä prosessi aiheuttaa useita ongelmia käyttäjille kun he koettavat pysäyttää sen. Ota huomioon, että kun olet pysäyttänyt tämän prosessin, se tulee automaattisesti takaisin kun Google Chrome käynnistetään seuraavan kerran.

VAARA!

Huijarit ovat alkaneet piilottamaan viruksiaan virallisten tiedosto nimien avulla! GoogleUpdate.exe voi olla myös tässä mukana, joten sinun tulisi olla varautunut tämän takia. Jos huomasit tämän exe tiedoston etkä tiedä mistä se on peräisin, sinun tulisi tarkistaa tämä tiedosto RegCure Pro ohjelman avulla

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-googleupdate-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa