Vakavuus luokka:  
  (100/100)

Poista GOZ virus

| Tyyppi: Troijalaiset

GOZ virus (tunnetaan myös nimellä GameOver Zeus, P2PZeus sekä GameOver Troijalainen) on vaarallinen Troijalaine hevonen, jolla on kyky varastaa ihmisten pankkitiedot, salasanat sekä muita arkaluontoisia tietoja. Se voi olla myös mukana Cryptolockerin levityksessä jolla on kyky salata tiedostoja ja sitten pyytää lunnasmaksua niiden salauksen poistamisesta. Valitettavasti, jos GOZ virus saaatuttaa järjestelmän Cryptolockerilla, haittaohjelman poistaja auttaa vain tämän viruksen poistossa. Salattujen tiedostojen salaus voidaan poistaa vain maksamalla lunnas, joka on väliltä $100 to $300… On aina toivoa, että tämä virus ei vaikuta järjestelmääsi – viimeisten uutisten mukaan, FBI on pystynyt eliminoimaan GOZ viruksen. Tästä huolimatta, on turvallista uskoa että miljoonat PC käyttäjät ovat yhä tämän Troijalaisen saastuttamia. Järjestelmän tarkistukseen me suosittelemme maineikasta turvallisuusohjelmaa.

Kuinka GOZ virus voi saastuttaa tietokoneeni?

GOZ virus leviää enimmäkseen USAssa, Kanadassa sekä Venäjällä. Se tapahtuu useimmiten roskaposti kampanjoiden avulla jotka sisältävät haittalisia liitteitä ja viestin joka ilmoittaaa “tärkeästä” tilanteesta. Kun uhri on huijattu uskomaan, että jokin on vialla ja klikkaamaan liitettä, hän lataa haitallisen .exe tiedoston joka on GOZ virus. Mielenkiintoisin piirre tässä troijalaisessa Hevosessa on sen Peer-to-Peer ominaisuus jota käytetään lataamaan konfigurointi tiedosto. Ole hyvä ja ole todella varovainen sähköpostien kanssa jotka esittelevät itsensä tärkeiksi viesteiksi tahoilta, kuten FDIC, IRS, MySpace, Facebook, tai Microsoft. Jos epäilet PC:si olevan saastunut, älä hukkaa aikaa vaan seuraa alla annettua ohjetta:

Kuinka poistaa GOZ virus?

Kun yritetään poistaa GOZ virusta järjestelmästä, sinun tulisi harkita maineikasta haittaohjelman poistajaa. Meidän suosituksiamme ovat Reimage tai SpyHunter 5Combo Cleaner. Muista varmistaa, että käytät päivitettyä versiota joka pystyy tunnistamaan kaikki tälle vaaralliselle virukselle kuuluvat tiedostot. Jos GOZ on jo saastuttanut PC:si Cryptolockerlla, koeta seurata näitä ohjeita:

  1. Käynnistä PC:si ’Viaksietotilaan Komentorivillä’ ottaaksesi viruksen pois käytöstä (tämän pitäisi toimia näiden uhkien kaikille versioille)
  2. Suorita Regedit
  3. Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  4. Etsi tiedostot jotka kirjoitit muistiin rekisteristä ja poista niihin osoittavat rekisteri avaimet.
  5. Käynnistä uudelleen ja tarkista järjestelmä päivitetyllä Reimage ohjelmalla.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-goz-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä