Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Grupo de Delitos Telematicos virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Grupo de Delitos Telematicos virus on Espanjalainen lunnasohjelma, jota on levitetty aktiivisesti ympäriinsä muutaman viikon ajan. Aivan kuten mikä tahansa Ukash loinen, tämä tartunta koettaa huijata uhrejaan luulemaan, että heihin on ottanut yhteyttä Espanjan Poliisi, laittomien Internet aktiviteettien takia. Näihin laittomuuksiin voivat kuulua lapsipornon katselu, piraatti musiikin tai videoiden lataus sekä vastaavat aktiviteetit. Ilmoituksella jota Grupo de Delitos Telematicos virus näyttää ei todellisuudessa ole mitään tekemistä tämän maan Poliisin kanssa ja se voidaan jättää huomiotta. Sinun kannattaa kuitenkin poistaa Grupo de Delitos Telematicos virus tietokoneeltasi sillä se yleensä blokkaa Internet yhteyden ja lailliset ohjelmat jotka järjestelmään on asennettu.

KUINKA VOIN SAADA Grupo de Delitos Telematicos virus TARTUNNAN?

Grupo de Delitos Telematicos virusta levitetään Troijalaisen hevosen avulla, joka yleensä piilekelee roskapostin sisällä. Tämän lisäksi, laittomien verkkosivujen on myös huomattu ottaneen osaa tämän vaarallisen lunnasohjelman levitykseen. Jos se onnistuu pääsemään PC:llesi, se lukitsee järjestelmän voidakseen estää poistonsa. Se näyttää tämän lisäksi valtavan ilmoituksen, joka väittää ”Atención! Su ordenador personal ha sido bloqueado por razones de seguridad vistos los motivos abajo detallados” ja pyytää maksamaan 100 Euron sakon. Pidä aina mielessäsi, että ei ole mitään väliä vaikka se mainitsee lailliset maksutavat (Ukash, PaySafeCard, Moneypak sekä muut), tämä hälytys koettaa huijata rahasi. Me todella suosittelemme jättämään huomiotta ja poistamaan Grupo de Delitos Telematicos viruksen järjestelmästä.

KUINKA POISTAA Grupo de Delitos Telematicos virus?

Jos tietokoneellasi on Grupo de Delitos Telematicos virus tai muu lunnasohjelma niin on hyvin todennäköistä, että Internet yhteytesi on estetty ja et voi ladata haittaohjelman poistajaa. Voidaksesi huijata virusta ja saada kyvyn käynnistää haittaohjelman poistaja tietokoneellasi, me suosittelemme seuraamaan näitä ohjeita:

* Flash tapa

1. Ota käyttöösi toinen tietokone ja käytä sitä lataamaan Reimage tai muu maineikas haittaohjelman poistaja, kuten Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.
2. Päivitä ohjelma ja siirrä se USB-tikulle tai CD:lle.
3. Tällä välin, käynnistä saastunut tietokoneesi Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita USB tai CD paikalleen
4. Käynnistä Grupo de Delitos Telematicos viruksella saastunut tietokone uudelleen vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi tarkistus.

* Käyttäjät joilla on Ukash virus tietokoneellaan saavat pääsyn muihin Windows käyttäjätileihinsä. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet niin sinun pitäisi onnistua käynnistämään haittaohjelman poistaja.

* Koeta kieltää Flash estääksesi lunnasohjelman aiotun toiminnan. Voidaksesi kieltää Flashin, mene Macromedia tukeen ja valitse ’Kiellä’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän, suorita järjestelmän täysi tarkistus haittaohjelman poistajalla.

* Manuaalinen Grupo de Delitos Telematicos viruksen poisto:

  • Käynnistä saastunut PC ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ estääksesi Ukash viruksen toiminnan (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
  • Suorita Regedit
  • Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  • Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin osoittavat rekisteriavaimet.
  • Käynnistä uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla poistaaksesi jäljellä olevat viruksen tiedostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Grupo de Delitos Telematicos virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-grupo-de-delitos-telematicos-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä