Mikä on hpzipm12.exe? Kannattaako minun poistaa se?

hpzipm12.exe

HPZipm12.exe on laillinen tiedosto, joka tunnetaan myös nimellä HP PML Driver Service. Se asennetaan osana Hewlett-Packard printtereiden ajureita ja sitä käytetään tarjoamaan kaikkein tärkeimmät toiminnat sekä ominaisuudet joita nämä laitteet vaativat toimiakseen kunnolla. HPZipm12.exe käynnistyy tietokoneen käynnistyessä ja sen tulisi pysyä käynnissä jos et halua ottaa printtausta, skannausta tai vastaavia toimintoja pois käytöstä. Tästä huolimatta, se ei ole niin tärkeä ettei sitä voida lopettaa. HPZipm12.exe löytyy C:\Windows\System32 kansiosta.

VAARA!

Jos epäilet, että HPZipm12.exe aiheuttaa järjestelmän hidastumista sekä vastaavia ongelmia, se voi tarkoittaa tämän olevan haitallinen. Muista että mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten tätä tiedostonimeä voidaan ‘lainata’ piilottamaan viruksia järjestelmään.Tarkistaaksesi HPZipm12.exe tiedoston luotettavuuden, sinun tulisi käyttää RegCure Pro:ta.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-hpzipm12-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa