Mikä on hpzipm12.exe? Kannattaako minun poistaa se?

hpzipm12.exe

HPZipm12.exe on laillinen tiedosto, joka tunnetaan myös nimellä HP PML Driver Service. Se asennetaan osana Hewlett-Packard printtereiden ajureita ja sitä käytetään tarjoamaan kaikkein tärkeimmät toiminnat sekä ominaisuudet joita nämä laitteet vaativat toimiakseen kunnolla. HPZipm12.exe käynnistyy tietokoneen käynnistyessä ja sen tulisi pysyä käynnissä jos et halua ottaa printtausta, skannausta tai vastaavia toimintoja pois käytöstä. Tästä huolimatta, se ei ole niin tärkeä ettei sitä voida lopettaa. HPZipm12.exe löytyy C:\Windows\System32 kansiosta.

VAARA!

Jos epäilet, että HPZipm12.exe aiheuttaa järjestelmän hidastumista sekä vastaavia ongelmia, se voi tarkoittaa tämän olevan haitallinen. Muista että mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten tätä tiedostonimeä voidaan ‘lainata’ piilottamaan viruksia järjestelmään.Tarkistaaksesi HPZipm12.exe tiedoston luotettavuuden, sinun tulisi käyttää RegCure Pro:ta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-hpzipm12-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa