Mikä on h@tkeysh@@k.dll?

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -

H@tkeysh@@k.dll on haitallinen tiedosto, joka voidaan asentaa järjestelmään sinun tietämättäsi. Jos huomasit tämän tiedoston tietokoneellasi, sinun tulisi poistaa se. Muussa tapauksessa, sitä voidaan käyttää aloittamaan todella vaarallisia toimenpiteitä. Yksinkertaisesti sanottuna, se toimii määrätyn parasiitin komponenttina ja sitä käytetään lataamaan tai poistamaan määrätyt tiedostot saastuneella tietokoneella. Kuitenkin, sitä voidaan myös käyttää tallentamaan käyttäjän näppäimen painallukset, antamaan hakkereille ulkoinen pääsy järjestelmään ja aloittamaan vastaavia aktiviteetteja. Ole varovainen sillä tämä voi johtaa henkilökohtaisten tietojesi menetykseen sekä haittaohjelmien pääsyyn tietokoneelle!

H@tkeysh@@k.dll sijaitsee yleensä C:\Windows\System32 kansiossa. Tämän tiedoston koko on 20,480 bittiä.

Tekninen turvallisuus arvio on VAARALLINEN.

Jos löysit H@tkeysh@@k.dll tiedoston tietokoneeltasi, suosittelemme vahvasti tarkistamaan järjestelmän maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistamaan tämän haitallisen tiedoston ja sen komponentit. Tähän tarkoitukseen suosittelemme seuraavia ohjelmia Reimage tai SpyHunterCombo Cleaner.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-htkeyshk-dll.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa