Mikä on h@tkeysh@@k.dll? Kannattaako minun poistaa se?

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - -

H@tkeysh@@k.dll on haitallinen tiedosto, joka voidaan asentaa järjestelmään sinun tietämättäsi. Jos huomasit tämän tiedoston tietokoneellasi, sinun tulisi poistaa se. Muussa tapauksessa, sitä voidaan käyttää aloittamaan todella vaarallisia toimenpiteitä. Yksinkertaisesti sanottuna, se toimii määrätyn parasiitin komponenttina ja sitä käytetään lataamaan tai poistamaan määrätyt tiedostot saastuneella tietokoneella. Kuitenkin, sitä voidaan myös käyttää tallentamaan käyttäjän näppäimen painallukset, antamaan hakkereille ulkoinen pääsy järjestelmään ja aloittamaan vastaavia aktiviteetteja. Ole varovainen sillä tämä voi johtaa henkilökohtaisten tietojesi menetykseen sekä haittaohjelmien pääsyyn tietokoneelle!

H@tkeysh@@k.dll sijaitsee yleensä C:\Windows\System32 kansiossa. Tämän tiedoston koko on 20,480 bittiä.

Tekninen turvallisuus arvio on VAARALLINEN.

Jos löysit H@tkeysh@@k.dll tiedoston tietokoneeltasi, suosittelemme vahvasti tarkistamaan järjestelmän maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja poistamaan tämän haitallisen tiedoston ja sen komponentit. Tähän tarkoitukseen suosittelemme seuraavia ohjelmia Reimage tai Malwarebytes Malwarebytes.

Tuomio - Tiedoston tila
Vaarallinen tiedosto
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Malwarebytes

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/file-htkeyshk-dll.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa