Vakavuus luokka:  
  (100/100)

Poista HydraCrypt virus (Paranneltu Opas)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Tietokonealan Turvallisuusasiantuntijat ilmoittivat, että tietokoneen käyttäjien tulisi olla varovainen lunnasohjelmia kohtaan koska nämä virukset leviävät päivittäin. Lunnasohjelmien nousu huomattiin vuonna 2015 ja nämä virukset jatkavat leviämistään 2016.

HydraCrypt katsaus:

HydraCryptvakavan tietokoneohjelman nimi joka pystyy löytämään ja salaamaan uhrin henkilökohtaiset tiedostot. Kun virus pääsee uhrin tietokoneelle se alkaa etsimään video, musiikki, kuva tiedostoja ja lukitsee ne käyttämällä vaarallista salaus algorytmiä. Huomaat tietokoneesi olevan saastunut tällä viruksella lisäosasta jonka se asettaa salattuihin tiedostoihin. Se lisää .hydracrypt_ID_[8 symbol code] jokaisen tiedostonimen perään.

Tämä tuhoisa virus pystyy myös salaamaan ohjelmiesi asetukset, roskakorissa olevat tiedostot ja myös ne jotka ovat Järjestelmän palautus tiedostossa. Saastuneet tiedostot tulevat täysin hyödyttömäksi koska et pääse niihin käsiksi enää. Et voi avata tai käyttää niitä millään tavalla. Kuvittele mitä tapahtuu kun tämä virus saastuttaa tietokoneesi, PC käy melkein hyödyttömäksi koska et voi käyttää tiedostojasi tai ohjelmiasi. Tämä virus jättää lunnasviestin (README_DECRYPT_HYDRA_ID[8 symbol code]) tietokoneellesi, se sanoo ettet voi poistaa salausta ilman ainutlaatuista salauksen poistoavainta. Se tarjoaa sinulle ostettavaksi erityisen ohjelman joka voi poistaa salauksen ja se vaikuttaa olevan ainoa tapa niiden saamiseksi takaisin.

Screenshot of HydraCrypt ransom note and infected files

Me emme kuitenkaan suosittele lunnaan maksamista. EI OLE mitään takeita, että verkkorikolliset jotka loivat HydraCrypt lunnasohjelman antaisivat sinulle salauksen poistoohjelman, me emme myöskään suosittele näiden huijareiden tukemista millään tavalla. Me suosittelemme poistamaan HydraCrypt lunnasohjelman ammattilaisten haittaohjelman poistajalla, kuten Reimage.

Mitä tapoja verkkorikolliset käyttävä tietokoneiden saastuttamiseen HydraCrypt viruksella?

HydraCrypt, aivan kuten mitkä tahansa tietokoneuhat, leviää kuin Troijalainen hevonen. Tämä tarkoittaa sitä, että se voi luikerrella tietokoneesi järjestelmään muiden vaarallisten sovellusten mukana jotka ladata ja asentaa täysin vaaroista tietämättömänä. Voidaksesi välttää HydraCrypt, asennuksen niin vältä avaamasta epäilyttäviä sähköposteja tuntemattomilta lähettäjiltä, älä selaa vaarallisia sivustoja ja älä asenna ohjelmia tuntemattomilta sivuilta. Sinun pitää olla todella varovainen koska HydraCrypt virus käyttää useita luovia keinoja hyökätäkseen tietokoneen käyttäjiä vastaan. On todella suositeltavaa asentaa maineikas haittaohjelman poistaja virus hyökkäysten välttämiseksi.

Voidaksesi oppia lisää HydraCrypt lunnasohjelmansta, jatka lukemista sivulle 2.

HydraCrypt poisto-ohjeet

Kun puhutaan lunnasohjelmista niin on oikein sanoa, että estäminen on parannusta parempi. On valitettavaa, että HydraCrypt virus on tuhoisa tietokoneuhka joka on ammattilaisten ohjelmoima ja se ottaa tärkeät tiedostosi panttivangiksi. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä ei ole mitään keinoa palauttaa tämän viruksen salaamia tiedostoja. Voit kuitenkin palauttaa ne jos sinulla on varmuuskopiot ulkoisella kovalevyllä. Ennen kuin palautat tiedostot niin sinun PITÄÄ poistaa HydraCrypt uhka. Muussa tapauksessa se pääsee ulkoiselle levylle kun kiinnität sen tietokoneeseen ja salaa tiedostot sieltä. Me TODELLA suosittelemme HydraCrypt viruksen automaattista poistamista, erityisesti jos olet kokematon tietokoneen käyttäjä. Olet tekemisissä vaarallisen tietokoneviruksen kanssa, sen kanssa on siis oltava varovainen. Voit kuitenkin poistaa tämän viruksen myös manuaalisesti. Molemmat HydraCrypt poisto-ohjeet on annettu alla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen HydraCrypt viruksen Poisto-ohje:

Poista HydraCrypt käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto HydraCrypt

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita HydraCrypt poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista HydraCrypt käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen HydraCrypt pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että HydraCrypt on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi HydraCrypt ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-hydracrypt-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä