Mikä on iexplore.exe? Kannattaako minun poistaa se?

iexplore.exe

iexeplore.exe on laillinen tiedosto, joka kuuluu Microsoftille. Tätä tiedostoa pidetään osana Windows käyttöjärjestelmää ja se toimii pääasiassa auttaen ihmisiä yhdistämään itsensä LAN:iin tai Internettiin. iexeplore.exe tunnetaan myös nimillä Internet Explorer tai Microsoft Internet Explorer; sen oletussijainti on ”C:\Program Files\Internet Explorer” ja tunnetut tiedostojen koot ovat 93,184 bittiä tai 638,816 bittiä. Harvinaisissa tapauksissa, iexeplore.exe voidaan löytää järjestelmästä Adobe Flash Playerin tai Super DVD Creatorin asennuksen jälkeen.

VAARA!

internetistä löytyy satoja keskusteluja joissa iexeplore.exe tiedostoa kutsutaan vaaralliseksi. Tämä johtuu siitä, että haittaohjelmien luojat käyttävät laillisten tiedostojen nimiä huijatakseen PC käyttäjiä sekä piilittaakseen omat viruksensa. Esimerkiksi: iexplore.exe tiedostonimeä on jo käytetty levittämään Trojan.KillAV.B, Power Key Logger, Cosdoor, Lecna, DarkSky Trojan, Boxer Trojan sekä useitaa muita vaarallisia viruksia. Näissä tapauksissa, iexplore.exe toimii tiedostona, joka on vastuussa parasiittien käynnityksestä, niiden komponenttien latauksesta sekä tuhoisan hyötykuorman käynnissä pitämisestä.

Jos epäilet, että iexeplore.exe on haittaohjelmien käytössä, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa PC:si luotettavalla turvallisuusohjelmalla. Tässä tapauksessa, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro:ta

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-iexplore-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa