Mikä on iexplore.exe? Kannattaako minun poistaa se?

iexplore.exe

iexeplore.exe on laillinen tiedosto, joka kuuluu Microsoftille. Tätä tiedostoa pidetään osana Windows käyttöjärjestelmää ja se toimii pääasiassa auttaen ihmisiä yhdistämään itsensä LAN:iin tai Internettiin. iexeplore.exe tunnetaan myös nimillä Internet Explorer tai Microsoft Internet Explorer; sen oletussijainti on ”C:\Program Files\Internet Explorer” ja tunnetut tiedostojen koot ovat 93,184 bittiä tai 638,816 bittiä. Harvinaisissa tapauksissa, iexeplore.exe voidaan löytää järjestelmästä Adobe Flash Playerin tai Super DVD Creatorin asennuksen jälkeen.

VAARA!

internetistä löytyy satoja keskusteluja joissa iexeplore.exe tiedostoa kutsutaan vaaralliseksi. Tämä johtuu siitä, että haittaohjelmien luojat käyttävät laillisten tiedostojen nimiä huijatakseen PC käyttäjiä sekä piilittaakseen omat viruksensa. Esimerkiksi: iexplore.exe tiedostonimeä on jo käytetty levittämään Trojan.KillAV.B, Power Key Logger, Cosdoor, Lecna, DarkSky Trojan, Boxer Trojan sekä useitaa muita vaarallisia viruksia. Näissä tapauksissa, iexplore.exe toimii tiedostona, joka on vastuussa parasiittien käynnityksestä, niiden komponenttien latauksesta sekä tuhoisan hyötykuorman käynnissä pitämisestä.

Jos epäilet, että iexeplore.exe on haittaohjelmien käytössä, sinun ei tulisi hukata aikaa vaan tarkistaa PC:si luotettavalla turvallisuusohjelmalla. Tässä tapauksessa, me suosittelemme käyttämään RegCure Pro:ta

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-iexplore-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta iexplore.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa