Vakavuus luokka:  
  (95/100)

Internet Security 2014. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Internet Security 2014 vaikuttaa virusturvaohjelmalta, joka kuuluu samaan virusryhmään kuin Internet Security, Internet Security 2013, Internet security 2012 ja monet muut vastaavat ohjelmat. Meillä ei vielä ole esimerkkiä tästä viruksesta, mutta päätimme seurata joitakin luotettuja turvallisuuseksperttejä (Loaris, ESGI Support Center..” ja laittaa tämän ohjelman tietokantaamme varoittaaksemme lukiojoita tästä uhasta. Näyttää siltä, että viruksen aiemmat versiot kuuluvat samaan ryhmään ja erottava tekijä versioiden välillä on lähinnä niiden nimi. Päästyään koneelle tämä kiristysohjelmaksikin luokiteltava ohjelma tapaa näyttää tekaistuja ilmoituksia ja käyttöjärjestelän tarkistuksia, jotka ilmoittavat monista eri turvallisuusriskeistä. Lisäksi ne tarjoavat mahdollisuutta ostaa ohjelman lisensoitu versio poistaaksesi koneelta kaikki haitallinen sisältö. Ethän missään nimessä maksa tästä ohjelmasta jos se koneeltasi löytyy! Kyseessä on uusi haittaohjelma, joten suosittelemme automaattista ohjelmaa tämän viruksen poistoon.

KUINKA VOIN SAADA TARTUNNAN Internet Security 2014:sta?

Internet Security 2014 leviää samalla tavalla kuin Internet Security 2013 ja muut vastaavat ohjelmat. Se saattaa käyttää apunaan troijalaista hevosta. joka käyttää hyväkseen koneen heikkoja turvallisuusjärjestelmiä päästäkseen koneelle huomaamatta. Tehtyään tämän lataa se koneelle Internet Security 2014- ohjelman ja asettaa sen käynnistymään tietokoneen käynnistyksen yhteydessä. Jos olet kokematon tietokoneen käyttäjä niin saatat uskoa sen ilmoitukset ja skannerit, jotka tyypillisesti ilmestyvät jokaisella kerralla kun konetta käytät. Aiemmat Internet Security versiot ovat raportoineet seuraavaa:

System hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected!

System danger!
Your system security is in danger. Privacy threats detected. Spyware, keyloggers or Trojans may be working in the background right now. Perform an in-depth scan and removal now, click here.

Heti kun huomaat Internet Security 2014 ohjelman koneellasi, poista se välittömästi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

KUINKA POISTAA Internet Security 2014?

Jos olet saanut tartunnan tästä ohjelmasta niin suorita heti käyttöjärjestelmän tarkistus päivitetyllä virusturvalla. Me suosittelemme STOPzilla, SpyHunter tai jotakin muuta luotettavaa ohjelmaa. Jos et voi käynnistää mitään virusturvaohjelmaa niin seuraa näitä ohjeita:

1. Käynnistä koneesi uudelleen vikasietotilassa internetyhteydellä. Käynnistä vain koneesi uudelleen ja rämpytä F8 nappulaa.

2. Kirjaudu sisään samalla käyttäjällä kuin olit normaalissa Windows tilassa.

3. Klikkaa IE tai jotakin muuta selainta ja valitse “käynnistä järjestelmänvalvojana”, kirjoita salasana tarvittaessa.

4. Kirjoita tämä osoitekenttään: https://virukset.fi/download/hunter.exe ja lataa ohjelma työpöydällesi. Käynnistä se tappaaksesi saastuneet prosessit jotka Internet Security 2014 on luonut ja poista sen tiedostot. Voit myös käyttää jotakin näistä avaimista ja VÄÄRENNETTYÄ sähköpostia, jotta ohjelma luulee sinun ostaneen lisessin:

Y68REW-T76FD1-U3VCF5A

Y86REW-T75FD5-U9VBF4A

Y76REW-T65FD5-U7VBF5A

Y86REW-T75FD5-9VB4A

SL55J-T54YHJ61-YHG88

Saatuasi viruksen pois toiminnasta, älä unohda tarkistaa käyttöjärjestelmää virusturvalla ja poistaa Internet Security 2014 tiedostoja koneeltasi.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Internet Security 2014 suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Internet Security 2014 poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Internet Security 2014 poistamisessa (2013-08-04)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden Internet Security 2014 poistamisessa (2013-08-04)

Internet Security 2014 käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\Internet Security 2014

Pyyhi tiedostot:
%appdata%\insecure.exe
%desktop%\internet security 2014.lnk
[random].exe


Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-internet-security-2014.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä