Vakavuus luokka:  
  (71/100)

IPA virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

IPA virus on inhottava palanen lunnasraha ohjelmasta joka kuuluu Ukash virus ryhmään ja aktiivisesti Euroopan PC käytäjien kimpussa. Kuten sen edeltäjät, se tekeytyy lähetettäväksi Kansainvälisen Poliisi yhdistykseltä ja vie uhreilta rahat. Huomaa että tästä on monta versiota kuten Austraalian, Swissien, Saksan, Ranskan, Espanjan, Kreikan, Italian ja Ruotsin versiot.
Kaikki käyttävät uhrin paikallista kieltä ja pyytävät maksamaan monista lain rikkeistä. Kuitenkin, ajautuminen tähän maksuun, joka on edellytys IPA virus varoitukselle, jättää sinut samaan blokattuun tietokoneeseen (se lukkiutuu alas heti kun tämä lunnasraha huijaus pääsee koneeseen). Avataksesi kone, sinun täytyy poistaa IPA virus heti kun voit.

KUINKA IHMISET SAA TARTUNNAN IPA VIRUKSESTA?

IPA virus hitaasti avaa Troijalaisen Win32/LockScreen. Se tyypillisesti pääseesysteemin sisälle ilmaisohjelmien, jakelujen tai muiden latauksien mukana luotettavasti. Kun se on ladattu, se pysäyttää systeemin ja estää uhria pääsemästä työpöydälle. Toinen vaihtoehto on, että näkee vain huijaus varoituksen joka väittää Kansainvälisen Poliisi Järjestön löytäneen sinun katsovan tekiänoikeuslakia rikkovaa materiaalia, jakavan sitä ja ällöttävää haittaohjelmaa. Tietysti tämä on täysi huijaus joka koittaa saada uhreilta heidän rahat. Useiten, Ipa hälytys näyttää tältä:

El ordenador suyo esta bloqueado
El ordenador suyo fue bloqueado por el sistema del control informativo automatizado wh

tai

Votre ordinateur est bloqué
Votre ordinateur a été bloqué par le système de contrôle automatique informationnel.

Vaikka ne näyttää todellisilta, varo sillä sinun täytyy olla huomioimatta IPA virusta tai vastaavia hälytyksiä työpöydällä ilmestyvän ei mistään. Jos vajoat maksamaan, menetät sen ja koneesi on turvaamaton

KUINKA POISTAN IPA VIRUKSEN?

On tärkeä avata koneesi ensin sillä muuten et ole kykenevä käynnistämään huijausohjelmien poisto ohjelmaa etkä käynnistämään systeemin skannausta. Kokeile seuraavaa:

  1. Ota toinen kone ja lataa siihen STOPzilla tai SpyHunter viruksen poisto ohjelmat.
  2. Päivitä ohjelma ja laita se USB tikulle tai levylle
  3. samaan aikaan, käynnistä kone turvallisuus moodissa ja laita USB tikku koneeseen
  4. Käynnistä kone joka on saanut tartunnan IPA viruksesta vielä kerran ja käynnistä täysi systeemin skannaus.

Silti, sinun kannattaa skannata vielä kone uudestaan kaiken varalta saadaksesi selville ettei ole toista IPA virusta koneellasi.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-ipa-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä