Mikä on iqmanager.exe? Kannattaako minun poistaa se?

iqmanager.exe

iqmanager.exe on suoritustiedosto, joka ilmoittaa haitallisten ohjelmien I-Q Manager tai I-Q Manager Antipiracy perusta skannerin tunkeutumisesta tietokoneelle. I-Q Manager on vaarallinen lunnasohjelma, joka ”skannaa” saastuneen PC järjestelmän tekijänsuojain suojaaman materiaalin varalta ja sitten vaatii sakon maksamista laittomien ohjelmien pidosta, Kuten Torrent tiedostot, tietokoneella. Tietenkään, sinun ei tulisi koskaan uskoa näitä ilmoituksia sillä niitä käytetään vain yhteen tarkoitukseen – varastamaan rahaa sekä ihmisten henkilökohtaisia tietoja.

Jos iqmanager.exe pääsee sisälle järjestelmään, se tulee olemaan vastuussa tämän lunnasohjelman tai sen komponenttien laukaisemisesta. Tämän lisäksi, sitä voidaan myös käyttää blokkaamaan järjestelmää, varastamaan henkilökohtaisia tietoja tietokoneelta sekä lataamaan sille muita uhkia.

Jos löysit iqmanager.exe tiedoston Tehtävienhallinnasta, me suosittelemme vahvasti sen eliminoimista järjestelmästä sillä se on todella vaarallinen tiedosto, jota voidaan käyttää useisiin vaarallisiin aktiviteetteihin. Tarkistaaksesi ja poistaaksesi tämän tiedoston, lataa RegCure Pro.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-iqmanager-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa