Mikä on iqmanager.exe? Kannattaako minun poistaa se?

iqmanager.exe

iqmanager.exe on suoritustiedosto, joka ilmoittaa haitallisten ohjelmien I-Q Manager tai I-Q Manager Antipiracy perusta skannerin tunkeutumisesta tietokoneelle. I-Q Manager on vaarallinen lunnasohjelma, joka ”skannaa” saastuneen PC järjestelmän tekijänsuojain suojaaman materiaalin varalta ja sitten vaatii sakon maksamista laittomien ohjelmien pidosta, Kuten Torrent tiedostot, tietokoneella. Tietenkään, sinun ei tulisi koskaan uskoa näitä ilmoituksia sillä niitä käytetään vain yhteen tarkoitukseen – varastamaan rahaa sekä ihmisten henkilökohtaisia tietoja.

Jos iqmanager.exe pääsee sisälle järjestelmään, se tulee olemaan vastuussa tämän lunnasohjelman tai sen komponenttien laukaisemisesta. Tämän lisäksi, sitä voidaan myös käyttää blokkaamaan järjestelmää, varastamaan henkilökohtaisia tietoja tietokoneelta sekä lataamaan sille muita uhkia.

Jos löysit iqmanager.exe tiedoston Tehtävienhallinnasta, me suosittelemme vahvasti sen eliminoimista järjestelmästä sillä se on todella vaarallinen tiedosto, jota voidaan käyttää useisiin vaarallisiin aktiviteetteihin. Tarkistaaksesi ja poistaaksesi tämän tiedoston, lataa RegCure Pro.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-iqmanager-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta iqmanager.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa