Mikä on iviRegMgr.exe? Kannattaako minun poistaa se?

iviRegMgr.exe

iviregmgr.exe (tunnetaan myös nimellä RegMgr Module) on IviRegMgr Modulen suoritustiedosto. se voidaan myös löytää kun olet asentanut InterVideo Registration Managerin WinDVD:lle sekä InterVideo tuotteita. se voidaan löytää ”C:\Program Files\Common Files” kansion alikansiosta. Iviregmgr.exe digitaalisesti allekirjoitettu tiedosto, joten sitä pidetään turvallisena. Kuitenkin, se ei ole Windows ydintiedosto, joten voit halutettasi lopettaa sen. Poistaaksesi iviregmgr.exe tiedoston tietokoneeltasi, sinun pitää poistaa IviRegMgr Module.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten iviregmgr.exe voi olla hakkereiden käytössä omien virustensa piilottamiseen! Jos olet huomannut tämän suoritustiedoston käyttävän paljon järjestelmä resurssejasi, sinun tulisi tarkistaa sen luotettavuus maineikkaalla sovelluksella. Tässä tapauksessa me suosittelemme käyttämään RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-iviregmgr-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta iviRegMgr.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa