Mikä on iviRegMgr.exe? Kannattaako minun poistaa se?

iviRegMgr.exe

iviregmgr.exe (tunnetaan myös nimellä RegMgr Module) on IviRegMgr Modulen suoritustiedosto. se voidaan myös löytää kun olet asentanut InterVideo Registration Managerin WinDVD:lle sekä InterVideo tuotteita. se voidaan löytää ”C:\Program Files\Common Files” kansion alikansiosta. Iviregmgr.exe digitaalisesti allekirjoitettu tiedosto, joten sitä pidetään turvallisena. Kuitenkin, se ei ole Windows ydintiedosto, joten voit halutettasi lopettaa sen. Poistaaksesi iviregmgr.exe tiedoston tietokoneeltasi, sinun pitää poistaa IviRegMgr Module.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten iviregmgr.exe voi olla hakkereiden käytössä omien virustensa piilottamiseen! Jos olet huomannut tämän suoritustiedoston käyttävän paljon järjestelmä resurssejasi, sinun tulisi tarkistaa sen luotettavuus maineikkaalla sovelluksella. Tässä tapauksessa me suosittelemme käyttämään RegCure Pro ohjelmaa.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-iviregmgr-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa