Mikä on iviRegMgr.exe? Kannattaako minun poistaa se?

iviRegMgr.exe

iviregmgr.exe (tunnetaan myös nimellä RegMgr Module) on IviRegMgr Modulen suoritustiedosto. se voidaan myös löytää kun olet asentanut InterVideo Registration Managerin WinDVD:lle sekä InterVideo tuotteita. se voidaan löytää ”C:\Program Files\Common Files” kansion alikansiosta. Iviregmgr.exe digitaalisesti allekirjoitettu tiedosto, joten sitä pidetään turvallisena. Kuitenkin, se ei ole Windows ydintiedosto, joten voit halutettasi lopettaa sen. Poistaaksesi iviregmgr.exe tiedoston tietokoneeltasi, sinun pitää poistaa IviRegMgr Module.

VAARA!

Mille tahansa haittaohjelmalle voidaan antaa mikä tahansa nimi, joten iviregmgr.exe voi olla hakkereiden käytössä omien virustensa piilottamiseen! Jos olet huomannut tämän suoritustiedoston käyttävän paljon järjestelmä resurssejasi, sinun tulisi tarkistaa sen luotettavuus maineikkaalla sovelluksella. Tässä tapauksessa me suosittelemme käyttämään RegCure Pro ohjelmaa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-iviregmgr-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa