Mikä on kbd.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kbd.exe

kbd.exe on laillinen prosessi, joka tunnetaan myös nimellä Logitech Multimedia Keyboard Manager. Tätä ohjelmaa käytetään konfiguroimaan sekä hallitsemaan Logitech näppäimistöjen näppäimiä jotka voivat auttaa ihmisiä Internetiin yhdistettäessä, muuttamaan äänenvoimakkuutta ja suorittamaan vastaavia tehtäviä. Jos et halua ottaa näitä toimintoja pois käytöstä näppäimistöstäsi, me emme suosittele kbd.exe prosessin lopettamista. Aivan kuten mikä tahansa .exe tiedosto, kbd.exe prosessi käynnistyy heti kun käyttäjä käynnistää tietokoneensa uudelleen ja se toimii useimmiten järjestelmän taustalla.

VAARA!

Huijarit ovat alkaneet käyttämään laillisten tiedostojen nimiä piilottaakseen omat viruksensa! Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, kbd.exe tiedoston nimeä on jo ’lainannut’ Troj/Kango-D troijalainen Hevonen, joka useimmissa tapauksissa antaa hyökkääjälle ottaa etäyhteyden järjestelmään ja varastaa sieltä arvokasta tietoa. Jos epäilet, että kdb.exe kuluttaa liikaa PC:n resursseja ja aiheuttaa vastaavia ongelmia, sinun tulisi tarkistaa tämän tiedoston luotettavuus RegCure Pro:n tai muun maineikkaan skannerin kanssa.

Tuomio - Tiedoston tila
Diagnoosi vaadittu
Neuvo: Jos tietokoneesi vaikuttaa hitaalta, tai kärsit ei toivotuista mainoksista sekä uudelleenohjauksista tuntemattomille verkkosivuille, me suosittelemme vahvasti sen tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tee joitain ILMAISIA skannauksia ja tarkista järjestelmä ei toivottujen sovellusten varalta jotka voivat olla vastuussa näistä ongelmista.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Ongelmien diagnosointi ohjelma tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi.
Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-kbd-exe.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa