Mikä on kbd.exe? Kannattaako minun poistaa se?

kbd.exe

kbd.exe on laillinen prosessi, joka tunnetaan myös nimellä Logitech Multimedia Keyboard Manager. Tätä ohjelmaa käytetään konfiguroimaan sekä hallitsemaan Logitech näppäimistöjen näppäimiä jotka voivat auttaa ihmisiä Internetiin yhdistettäessä, muuttamaan äänenvoimakkuutta ja suorittamaan vastaavia tehtäviä. Jos et halua ottaa näitä toimintoja pois käytöstä näppäimistöstäsi, me emme suosittele kbd.exe prosessin lopettamista. Aivan kuten mikä tahansa .exe tiedosto, kbd.exe prosessi käynnistyy heti kun käyttäjä käynnistää tietokoneensa uudelleen ja se toimii useimmiten järjestelmän taustalla.

VAARA!

Huijarit ovat alkaneet käyttämään laillisten tiedostojen nimiä piilottaakseen omat viruksensa! Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, kbd.exe tiedoston nimeä on jo ’lainannut’ Troj/Kango-D troijalainen Hevonen, joka useimmissa tapauksissa antaa hyökkääjälle ottaa etäyhteyden järjestelmään ja varastaa sieltä arvokasta tietoa. Jos epäilet, että kdb.exe kuluttaa liikaa PC:n resursseja ja aiheuttaa vastaavia ongelmia, sinun tulisi tarkistaa tämän tiedoston luotettavuus RegCure Pro:n tai muun maineikkaan skannerin kanssa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Lähde: https://www.2-spyware.com/file-kbd-exe.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta kbd.exe

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa