Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Kriminalpolisenheten virus. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Kriminalpolisenheten virus (voidaan löytää myös nimellä Politiets Sikkerhetstjeneste virus) on viekas lunnasohjelma, joka leviää Troijalaisen hevosen avulla. Kun se pääsee kohde PC:lle, tämä Troijalainen muokkaa joitain järjestelmän asetuksia ja lukitsee sen. Tässä kohtaa on mainittava, että järjestelmän lukitus ilmaantuu joka kerta kun käynnistät tietokoneesi uudelleen, joten sen välttäminen on todella hankalaa. Tämän lisäksi, tämä Troijalainen on vastuussa vaarallisten lunnasohjelmien lataamisesta järjestelmään. Tämän seurauksena, Kriminalpolisenheten virus saa kyvyn näyttää harhaanjohtavaa hälytystä joka peittää koko PC:n näytön ja raportoi useista lakirikkomuksista. He jotka ovat tämän tai vastaavan uhan saastuttamia tietävät voivavansa odottaa raportteja laittomista latauksista, tekjänsuojalakien suojaaman materiaalin käytöstä, roskapostin levittämisestä sekä vastaavista lakirikkomuksista. Ole hyvä ja älä usko tätä verkkouhkaa sillä se koettaa vain saada sinut maksamaan keksityn sakon. Me todella suosittelemme poistamaan Kriminalpolisenheten viruksen järjestelmästä heti kun se on ilmaantunut sinne.

KUINKA VOIN SAADA Kriminalpolisenheten virus TARTUNNAN?

Kuten me olemme jo maininneet, Kriminalpolisenheten virusta levitetään Troijalaisen hevosen avulla, joka vastuussa vaarallisten tiedostojen lataamisesta, lunnasohjelmien asennuksesta sekä vastaavista aktiviteeteista. Jos haluat välttää sen pääsyn tietokoneelle niin vältä laittomia lataussivustoja, freeware ja shareware ohjelmia sekä roskapostia. Jos tämä virus onnistuu pääsemään sisälle, se lukitsee järjestelmän heti sen jälkeen. Se piilottaa koko työpöydän ja näyttää sen paikalla omaa varoitustaan. Tämä varoitus on asetettu raportoimaan useista lakirikkomuksista ja se pyytää 1000 Norjan Kruunun maksua järjestelmän lukituksen poistamisesta. Jos maksat tämän sakon, huomaat tietokoneesi olevan yhä lukittu. Jos haluat säästää rahasi ja välttää ei toivottuja aktiviteetteja joita tämä loinen voi aiheuttaa, me suosittelemme poistamaan Kriminalpolisenheten viruksen PC:ltä niin pian kuin mahdollista.

KUINKA POISTAA Kriminalpolisenheten virus?

Jos tietokoneellasi on Kriminalpolisenheten virus tai muu lunnasohjelma, on hyvin todennäköistä että Internet yhteytesi on lukittu ja et voi ladata haittaohjelman poistajaa. Voidaksesi huijata virusta ensin ja täten saada mahdollisuuden käynnistää haittaohjelman poistajan tietokoneellasi, me suosittelemme näitä vaihtoehtoja:

* Flash tapa

1. Ota käyttöösi toinen tietokone ja käytä sitä lataamaan Reimage tai muu maineikas haittaohjelman poistaja, kuten Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner tai Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.
2. Päivitä ohjelma ja siirrä se USB-tikulle tai CD:lle.
3. Tällä välin, käynnistä saastunut tietokoneesi Vikasietotilaan Komentorivillä ja laita USB tai CD paikalleen
4. Käynnistä Kriminalpolisenheten viruksella saastunut tietokone uudelleen vielä kerran ja suorita järjestelmän täysi tarkistus.

* Käyttäjät joilla on Ukash virus tietokoneellaan saavat pääsyn muihin Windows käyttäjätileihinsä. Jos yhdellä näistä tileistä on Järjestelmänvalvojan oikeudet niin sinun pitäisi onnistua käynnistämään haittaohjelman poistaja.

* Koeta kieltää Flash estääksesi lunnasohjelman aiotun toiminnan. Voidaksesi kieltää Flashin, mene Macromedia tukeen ja valitse ’Kiellä’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Kun olet tehnyt tämän, suorita järjestelmän täysi tarkistus haittaohjelman poistajalla.

* Manuaalinen Kriminalpolisenheten viruksen poisto:

  • Käynnistä saastunut PC ’Vikasietotilaan Komentorivillä’ estääksesi Ukash viruksen toiminnan (tämän pitäisi toimia tämän uhan kaikilla versioilla)
  • Suorita Regedit
  • Etsi WinLogon Merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki jotka eivät ole explorer.exe tai tyhjiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  • Etsi muistiin kirjoittamasi tiedostot rekisteristä ja poista niihin osoittavat rekisteriavaimet.
  • Käynnistä uudelleen ja suorita järjestelmän täysi tarkistus Reimage ohjelmalla poistaaksesi jäljellä olevat viruksen tiedostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.
Kriminalpolisenheten virus kuvankaappaus
Kriminalpolisenheten virus kuvankaappaus

Kriminalpolisenheten virus käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Pyyhi tiedostot:
[random].exe

Kirjoittajasta

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-kriminalpolisenheten-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä