Vakavuus luokka:  
  (72/100)

Live Security Platinum. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

Live Security Platinun on huijaustuote Winwebsecin tuoteperheeltä. Se on tällä hetkellä yksi aktiivisimmista haittaohjelmasarjoista internetissä. Tämän huijausohjelman mainostus ei ole muuttunut muutamaan kuukauteen, hakkeroituja nettisivuja ja netissä olevia valevirusskannereita. Spammia suosituilla nettisivuilla kuten facebookin profiilien kautta, vaikka kaikki sosiaaliset mediat tekevät kaikkensa estääkseen spammin ilmestmisen on sitä silti olemassa.

LIVE SECURITY PLATINUMIN SEURAUKSET

Kun Live Security Platinun aktivoituu koneellasi taikka troijalainen lataa Live Security Platinumin ydintiedostoja saastuneelle tietokoneellesi niin alkaa se muuttamaan käyttöjärjestelmääsi luomalla muun muassa estoja aidoille viruksentorjuntaohjelmille sekä tuo koneelle tiedostoja, jotka valheellisesti tunnistetaan myöhemmin saastuneiksi. Todellisuudessa tämäkin on siis vain huijausta, tämä ohjelma ilmoittaa myös turvallisia tiedostoja saastuneiksi joten älä poista yhtään sen ilmoittamia saastuneita tiedostoja manuaalisesti. Sillä välin kun tämä haittaohjelma on käynnissä koneellasi niin tietokoneesi hidastuu huomattavasti ja alkaa näyttämään jälleen virheellisiä ilmoituksia, joissa kerrotaan viruksista ja muitta haittaohjelmista joita koneellasi mukamas on. Esimerkkejä tämän kaltaisista ilmoituksista:

“Security Shield
”cmd.exe” is infected with ”Worm.Win32.Autorun.bnb”. Do you want to register your copy and remove all threats now?”

Kertomalla näistä viruksista yrittää Live Security Platinum myydä heidän mainostamaansa versiota virusturvasta. Live Security Platinum saattaa myös käyttää “selaintenkaappaajia” saadakseen ihmisiä käymään saastuneilla sivuilla, joita käyttäessä ihmiset eivät ainoastaan osta täysin turhia sekä vaarallisia ohjelmia vaan antamat myös huijareille heidän luottokorttitietoja, kaikki tämä täysin asiakkaiden huomaamatta.

Security Shield Warning
Spyware.IEMonster activity detected. This form of spyware attempts to steal passwords from Internet Explorer, Mozilla Firefox, Outlook and other commonly used programs. Click here to immediately remove it with Security Shield.

Security Shield Warning
Intercepting malicious software that may violate your privacy and harm your computer has been detected. Click here to remove now with Security Shield.

Security Shield Warning
Some of the important system files on your PC were modified by malicious software. It may cause system crashes and data losses.
Click here to prevent non-authorized changes and remove threats (Recommended)

Aivan kuten nämä virheelliset virusturvatulokset ovat nämäkin turvavaroitukset vain yksi keino saada sinut ostamaan heidän huijausohjelmiaan. Sinun ei tulisi missään tapauksessa ostaa tätä huijausohjelmaa ja mikäli löydät sen koneeltasi, poista se välittömästi

KUINKA POISTAN LIVE SECURITY PLATINUMIN?

Kuten oletkin jo huomannut, niin Live Security Platinum ei ole mitään muuta kuin huijaus. Jos olet jo ostanut sen suosittelemme sinua olemaan yhteydessä luottokorttiyhtiöösi maksujen mitätöimiseksi. Sinun täytyisi myös poistaa tämä kyseinen ohjelma koneeltasi niin pian kuin mahdollista. Me suosittelemme, että tarkistat koneesi jollakin erittäin luotetulla anti-virusohjelmalla, kuten Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus taikka Reimage. Tämä johtuen siitä, että manuaalinen viruksenpoisto vaatii valtavan määrän tietotaitoa käyttämästäsi tietokoneesta. Muista myös tarkistaa, että onko käyttämäsi virusturva luotettava, internetissä on valtava määrä huijausohjelmia jotka esittelevät itsentä virustorjuntana. Googleta siis tietoja ohjelmasta, lue sen ohjeet huolellisesti läpi ja varmista, että yhtiöllä ei ole ollut ongelmia asiakkaiden kanssa.

Tärkeät ohjeet

  1. Lataa Reimage (taikka jokin ohjelma jonka olet todennut turvalliseksi), jotta voit poistaa saastuneet tiedostot. Sillä ne ovat suunniteltu toimimaan vaikka virusturva estäisi ne.
  2. Rekisteröi Live Security Platinum (64C665BE-4DE7-423B-A6B6-BC0172B25DF2) tai poista se täydellisesti koneeltasi. Tämä siksi, että näyttäisi, että olet ostanut ohjelman taikka poistamalla sen kokonaan pääset siitä eroon varmasti.
  3. Poista saastuneet tiedostot ja Live Security Platinum kehittyneellä versiolla virusturvastasi.
Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan Live Security Platinum suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma Live Security Platinum poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Live Security Platinum kuvankaappaus
Live Security Platinum kuvankaappaus

Live Security Platinum käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
[random].exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRunOnce[random] %AppData%[random][random].exe
HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallLive Security Platinum
HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallLive Security PlatinumDisplayIcon %AppData%[random][random].exe,0
HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallLive Security PlatinumDisplayName Live Security Platinum
HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallLive Security PlatinumShortcutPath "AppData%[random][random].exe" -u
HKCUSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallLive Security PlatinumUninstallString "%AppData%[random][random].exe" -u

Pyyhi tiedostot:
%Desktopdir%\Live Security Platinum.lnk
%Programs%\Live Security Platinum\Live Security Platinum.lnk
%AppData%\[random]\[random].exe

Poisto-ohjeet muilla kielillä